Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Многофункциональный восстанавливающий крем Mixa Cica Repair+ плотной текстуры для потрескавшейся, огрубевшей чувствительной кожи тела 150 мл (3600551188331)

• Оксана Г***

Забрала тільки вчора, тому першими лише враженнями можу поділитися. Цікава текстура, така трохи жирненька; лікті намазала - гладенькі Наразі сподобався. Запах думаю на любителя, можливо не всім сподобається. Мені сподобався, але комусь скоріш за все буде тошнотворним.

Достоинства:
    Текстура, дія. Доставка швидка.
    Недостатки:
    Можливо запах може не всім сподобатися.
      Представник бренду

Оксана. добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук про відновлювальний крем Mixa Cica Repair+! Ми щасливі, що Ви оцінили його насичену щільну текстуру, швидку дію на сухих ділянках шкіри та оперативну доставку. Розуміємо Ваше зауваження щодо аромату - оскільки цей мультифункціональний засіб має гіпоалергенну формулу, створену під медичним контролем для догляду навіть за пошкодженою та потрісканою шкірою, його специфічний запах дійсно обумовлений високою концентрацією активних відновлювальних компонентів. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ідеальною гладкістю, комфортом Вашої шкіри та чудовим настроєм!

• Ірина П***

Чудо-крем.За 10 днів п'яточки гладенькі.Чудо!

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    НЕМАЄ!
      Представник бренду

Ірина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш захопливий відгук про багатофункціональний відновлювальний крем Mixa Cica Repair+! Ми в захваті, що засіб створив справжнє диво та допоміг Вам швидко повернути п'ятам бездоганну гладкість без жодних недоліків. Його насичена гіпоалергенна формула з пантенолом та сечовиною, розроблена під медичним контролем, інтенсивно регенерує та пом'якшує навіть найбільш огрубілі й потріскані ділянки шкіри, даруючи тривалий комфорт. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю своєї шкіри, легкістю та чудовим настроєм щодня!

• Оксана Х***

Це просто пісня! Знахідка для потрісканої, сухої шкіри. Достатньо буквально одного разу, аби виправити значні загрубілості. Купувала для п'ят та рук, користуюсь з користю та задоволенням. Крема достатньо зовсім трошки, чудово поглинається, має приємний аромат. Якщо шукаєте швидке і приємне пом'якшення для шкіри, беріть не пожалкуєте. Однозначно рекомендую.

Представник бренду

Оксана, раді вітати! Щиро дякуємо за такий надихаючий та детальний відгук! Нам неймовірно приємно, що багатофункціональний відновлювальний крем Mixa Cica Repair+ став для Вас справжньою знахідкою та продемонстрував таку швидку й ефективну дію у пом'якшенні сухої й огрубілої шкіри рук та п'ят. Ця формула створена спеціально із щільною, але комфортною текстурою для того, щоб миттєво поглинатися, інтенсивно регенерувати тріщинки, глибоко живити та повертати абсолютний комфорт навіть найчутливішим ділянкам тіла. Окрема вдячність за Вашу рекомендацію! Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашої шкіри, чудового настрою та всього найкращого!

• Лілія

Крем має прямо дуже густу консистенцію, при нанесенні треба гарно розтерти, запах дуже приємний, як духи колись були в Avon "Today,tomorrow,always". Шукала щось для рук дієве, після морозів дуже червоні, обпечені, та сухі руки стали... Спочатку після нанесення здається, що крем зажирний і не вбирається шкірою, але зачекавши 5 хвилин, шкіра стає м'якою, як у немовляти)) Навіть карбодерм так сухість мені одразу не прибирав. Не дивлячись на те, що баночка невелика, вистачить його надовго, бо він дуже густий і його не треба багато набирати. Тепер це мій улюблений крем від сухості шкіри.

Достоинства:
    Густа консистенція. Дійсно пом'якшує та прибирає сухість шкіри.
      Представник бренду

Лілія, добридень! Дякуємо за Ваш детальний і щирий відгук! Ми дуже раді, що багатофункціональний відновлювальний крем Mixa Cica Repair+ допоміг повернути м’якість і комфорт шкірі Ваших рук після морозів, а його щільна текстура виявилась настільки ефективною та економною у використанні. Приємно чути, що він став Вашим улюбленим засобом для боротьби з сухістю та огрубінням шкіри - для нас це найкраща оцінка!