- AI аналіз відгуків41 відгук: позитивний — 85%, нейтральний — 10%, негативний — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо увлажняет. Легко распределяется по коже.
- Достоинства:
- Доступная цена
- Недостатки:
- Не заметила
Представник брендуВиктория, добридень! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про бальзам для тіла Mixa! Ми в захваті, що Ви задоволені його доступною ціною, інтенсивним зволоженням та легким нанесенням без жодних недоліків. Наша гіпоалергенна формула розроблена спеціально для того, щоб миттєво заспокоювати дуже чутливу шкіру, усувати відчуття стягнутості та надійно захищати її від сухості протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися абсолютним комфортом своєї шкіри та чудовим настроєм!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відмінний
Представник брендуНаталія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви оцінили відмінну якість нашого бальзаму для тіла Mixa, адже ця формула створена спеціально для миттєвого заспокоєння, глибокого зволоження та захисту дуже чутливої шкіри від сухості протягом усього дня. Бажаємо Вашій шкірі завжди залишатися ніжною, здоровою та доглянутою, чудового Вам дня та всього найкращого!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко наноситься та не залишає сухості шкіри ніякого шансу! Я в захваті!
Представник брендуОльга, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш емоційний та теплий відгук! Ми в захваті, що бальзам для тіла Mixa подарував Вам стільки захоплення, адже ця формула створена спеціально для миттєвого заспокоєння та глибокого зволоження навіть дуже чутливої шкіри, захищаючи її від сухості та забезпечуючи абсолютний комфорт протягом усього дня. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем для атопиков
- Достоинства:
- Нет ощущения пленки
- Недостатки:
- Не увидела
Представник брендуЕлена, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що наш бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння став для Вас чудовим рішенням і допоміг у догляді за атопічною шкірою. Ми розробили цю гіпоалергенну формулу спеціально для того, щоб миттєво заспокоювати свербіж, глибоко зволожувати та відновлювати захисний бар'єр дуже чутливої шкіри, зберігаючи відчуття абсолютної невагомості без жирної плівки. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом та м'якістю Вашої шкіри!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарно зволожує чутливу дитячу шкіру
- Достоинства:
- гарне зволоження, не залишає липкого шару
Представник брендуЛюдмила, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що бальзам Mixa став надійним засобом для догляду за чутливою дитячою шкірою, забезпечуючи їй необхідне зволоження без липкості. Ми розробили цю гіпоалергенну формулу саме для того, щоб миттєво заспокоювати та захищати навіть найніжнішу шкіру, тому Ваша довіра - найкраща нагорода для нашого бренду!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроді не поганий прийшов ціленький
Представник брендуІрина, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своєю думкою! Раді чути, що бальзам для тіла Mixa прийшов у цілості. Ми створюємо наші продукти з особливою увагою до чутливої шкіри, щоб вони ніжно зволожували та заспокоювали її щодня. Сподіваємося, що використання бальзаму подарує Вам відчуття комфорту та доглянутості. Гарного настрою!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю чутливу і суху шкіру . Важко підібрати насправді ефективний засіб.
Бальзам цей підійшов дуже добре! Я задоволена. Дійсно заспокоює, живить , зволожує мою шкіру .- Достоинства:
- Коли все , як хотілося і навіть краще!!
- Недостатки:
- ——-
Представник брендуСвітлана, добридень! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що бальзам для тіла Mixa підійшов Вашій шкірі, ефективно заспокоює, живить і зволожує. Раді, що засіб перевершив Ваші очікування та забезпечує комфорт і догляд, яких Ви шукали. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Зоряна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуЗоряна, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри Вам сподобався. Формула засобу розроблена спеціально для чутливої шкіри: вона допомагає відновлювати відчуття комфорту, інтенсивно зволожує та заспокоює шкіру, зменшуючи сухість і подразнення. Легка, але водночас поживна текстура швидко вбирається та підходить для щоденного використання всією родиною. Дякуємо, що обираєте Mixa і довіряєте нашому догляду!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цей бальзам вперше, і приємно здивована тим, що отримала зволоження одразу з першого нанесення на тіло. Шкіра заспокоєна, не зудить.
Запах легенький, не яскраво виражений. Хороша ціна за такий крем. Буду купувати ще
Представник брендуСвітлана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що бальзам для тіла Mixa подарував Вам відчуття миттєвого зволоження та заспокоєння шкіри. Легкий аромат і делікатна текстура створені саме для комфорту чутливої шкіри, а поєднання ефективних компонентів допомагає підтримувати її м’якою та доглянутою щодня. Будемо раді, якщо цей бальзам залишатиметься Вашим надійним щоденним засобом!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний.
Швидко доставляють!
Представник брендуВолодимир, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно знати, що бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри Вам сподобався. Сподіваємось, він і надалі даруватиме Вашій шкірі комфорт та ніжний догляд. Гарного дня!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний бальзам. Приємний на дотик, швидко поглинається і не має різкого аромату. Дійсно зволожує.
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що бальзам для тіла Mixa Вам сподобався. Його ніжна текстура швидко поглинається, забезпечує інтенсивне зволоження та заспокоює навіть дуже чутливу шкіру, а приємний делікатний аромат робить догляд ще комфортнішим. Ваші слова надихають нас!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
Представник брендуОльга, вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку! Раді чути, що бальзам для тіла Mixa відповідає Вашим очікуванням і забезпечує необхідне зволоження та заспокоєння навіть дуже чутливої шкіри. Нехай бальзам дарує Вам тільки найкращий результат!
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная фирма, беру уже второй вид кремов.
- Достоинства:
- Этот не оставляет жирности, применяю детям. Снимает шелушение, зуд , покраснения, питает кожу
- Недостатки:
Представник брендуАнтоніна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що бальзам для тіла Mixa допоміг зняти сухість і роздратування, а також зберігає шкіру зволоженою та доглянутою. Ваше задоволення – наша головна мета! Сподіваємось, що і надалі будемо відповідати Вашим очікуванням!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для атопічної шкіри підійшов. Гарно зволожує, при цьому не жирний, без віддушок (я ще й алергік), суперзручно, що є помпа. Мажу все тіло, стягнутості після нього немає, я задоволена ефектом.
Представник брендуВікторія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що бальзам Mixa для дуже чутливої шкіри підійшов саме для Вас. Його зволожуючі властивості та зручність у використанні завдяки помпі дійсно роблять його чудовим вибором для людей з атопічною шкірою. Щиро радіємо, що він допоміг Вам відчути комфорт та полегшення!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший крем.
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри добре підійшов для Вашої шкіри тіла. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам здорової та доглянутої шкіри!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
добре зволожує
Представник брендуДобрий день, Вікторія. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Захарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зробив передоплату у розмірі 100% ще 05 лютого 2025 року. Повідомили про можливість доставки лише 13 лютого 2025 року. Перенесли дату отримання вже на 15 лютого 2025 року. Але це вже комерційний кредит в розумінні ст. 1057 Цивільного кодексу України та наслідки його порушення.Висновок: ніколи не буду робити передоплату за замовлення, зокрема, на сайті "Розетка". До речі, в оголошенні присутня публічна інформація про можливість отримання товару вже завтра після 12.00. Прошу пояснень.
- Достоинства:
- Ніяк не можу отримати, щоб оцінити
- Недостатки:
- Ніяк не можу отримати, щоб оцінити
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням. ссылка
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже жирний. І погано що без аромату
- Достоинства:
- Жирность
- Недостатки:
- Немає аромату
Представник постачальникаІнна, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями після використання бальзаму для тіла Mixa. Нам прикро, що продукт не повністю відповів Вашим очікуванням через відсутність аромату. Хочемо зазначити, що цей засіб створений спеціально для чутливої шкіри, тож його формула спрямована на мінімізацію подразнень, через що і не містить ароматизаторів. Якщо Ви шукаєте продукт із ароматом, рекомендуємо звернути увагу на наше відновлювальне молочко з уреєю (3600550978681), яке забезпечує інтенсивне зволоження та має приємний запах. Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо комфорту і здоров’я Вашій шкірі!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно зволожує і заспокоює шкіру. Користуюсь разом із дитиною 2 р. Мастила собі обвітрені губи, за ніч пройшла сухість і почервоніння.
- Достоинства:
- Є заявлений ефект, без запаху
Представник постачальникаНаталія, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що бальзам для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри виправдав Ваші очікування та Вам сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Коляда З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бальзам для сухої шкіри, не жирний, швидко вбирається.
Представник постачальникаЗоя, вітаємо. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поганий і не гарний. Зволоження я не помітила, а от важкість і плівку на шкірі так. Для тіла мені особисто не сподобався а от для зволоження ніг піде.
- Достоинства:
- Без запаху, не викликає алергії
- Недостатки:
- Відчуття плівки, не зволожує
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання бальзаму для тіла Mixa. Нам прикро, що бальзам для тіла повною мірою не виправдав Ваші сподівання. Рекомендуємо спробувати скоригувати кількість засобу, яка наноситься на шкіру, його потрібно не багато. Наносити тільки на вологу шкіру тіла після душу, для швидкого вбирання його шкірою. Сподіваємось, наша інформація допоможе. Бажаємо гарних результатів.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена цим бальзамом,миттєве зволоження,без липкого відчуття після нанесення!
- Достоинства:
- Довге відчуття зволоження
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання бальзаму для тіла Mixa для зволоження та заспокоєння дуже чутливої шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я очень довольна кремом
- Достоинства:
- Очень хорошо увлажняет
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Гарного дня!
- Соломія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дієвий бальзам за свої кошти то взагалі , підійшов для дитини у якої є на шкірі атопічний дерматит, економний у використанні без хімозних запахів та не залишає слідів на шкірі, раніше брали набагато дорожчі засоби, а зараз цей гарно зволожує та після його використання зменшується сухість шкіри та не має ремісії атопічного дерматиту
- Достоинства:
- Ціна, підходить для атопічної шкіри дітей
Представник постачальникаСоломія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання продукту. Нехай бальзам доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё время пользовалась молочком этой же марки, решила попробовать этот бальзам, почитав много положительных отзывов - купила. Бальзам нормальный, но только для тела. Без запаха, что тоже норм. Хорошо смягчает кожу, но оставляет жирную плёнку на лице. Спустя 2 дня после использования, на лице появились мелкие прыщи. Перешла на молочко МіХа и прыщи исчезли. Всё индивидуально
- Достоинства:
- Смягчает
- Недостатки:
- Оставляет жирную плёнку
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїм досвідом використання продукту. Бальзам Mixa Pantenol Comfort призначений для використання тільки для тіла. Всі продукти Міха (флакон з помпою) для тіла, використовуються тільки для шкіри тіла, бо для обличчя текстури можуть бути заважкі та виникати подразнення. Зверніть увагу на універсальні продукти для використання на обличчі, тілі та руках, вони є в двох форматах Міха Ceramide Protect для зволоження дуже сухої шкіри, без запаху та Urea Cica Repair+(3600551135922) для відновлення сухої, огрубілої шкіри рук, тіла та обличчя. Бажаємо гарного дня та краси.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий бальзам, використовую для всього тіла.
- Достоинства:
- Добре зволожує та покращує стан шкіри при атопічному дерматиті, хороша ціна, великий об'єм, зручний дозатор
Представник постачальникаОлена, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання продукту. Нехай бальзам доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго шукали засіб від атопічної сухості шкіри на руках і гомілках у дитини. Це молочко підійшло ідеально, знімає атопічні прояви, не залишає слідів на домашньому одязі, не має запаху. Ще й ціна демократична за об'єм 400ml - така ж сама ціна, як за 40ml Eucerin, який, до речі, й не допомагав на 100%.
- Достоинства:
- Дієвий засіб, ціна демократична.
Представник постачальникаДіана, вітаємо. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий коментар. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо здоров'я та чудового настрою Вам і дитині!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов для сухої атопічної шкіри дитини. Дуже добре зволожує і не липне. Дуже комфортне відчуття після нанесення. І ціна дешевше, ніж у разрекламованих аналогів.
Представник постачальникаТатьяна, добрий день. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня та краси!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую молочко як крем для рук. Ідеальна консистенція для зволоження на холодну пору року
- Достоинства:
- Немає запаху, добре зволожує
Представник постачальникаОльга, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна текстура, дуже добре зволожує шкіру. Аромату немає ніякого
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання молочка. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь даним молочком вже 9 років!
Для атопічної ,схильної до алергій, шкіри дуже класний. Підходить усім віковим групам,не має різкого запаху( у інших засобах такого типу є). Дійсно зменшує почервоніння,свербіж; класно зволожує. Але на літній період жирнуватий,тому краще наносити завчасно. Доволі дешевий порівняно з іншими фірмами.- Достоинства:
- Без різкого запаху,дієвий.
Представник постачальникаДоброго дня, Татьяна! Щиро вдячні Вам за Ваш відгук та довіру до бренду Mixa. Ми раді, що молочко Mixa Body & hands Вам підійшло та Ви користуєтесь ним із задоволенням. Бажаємо здоров'я та позитивних емоцій! Чекаємо на Вас за покупками знову!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем. Без запаха ( совсем ). Хорошо увлажняет кожу, немного жирный, нужно растирать хорошо.
Представник постачальникаМаксим, раді вітати. Вдячні Вам за позитивну оцінку. Цінуємо Вашу довіру, Бажаємо краси та здоров'я!
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб. Використовую для дитини з атопією. Чудове зволоження, шкіра стає ніжна. Буду замовляти ще.
Представник постачальникаИрина, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Ваші приємні емоції після використання продукту, що Ви поділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Вера П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру п'яту баночку, ідеальний крем для мого тіла
- Достоинства:
- Супер крем для чутливої шкіри, чудово зволожує, не викликає запалення і неприємного відчуття
- Недостатки:
- Може бути липкуватим у перші години
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз брала крем. Дуже крутий ! Не жирний, але дуже круто зволожує шкіру!
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла спробувати для дитини на заміну Mustela та Topicrem в період ремісії АД. Задоволена. Без запаху.
- Достоинства:
- Відмінне співвідношення ціни і якості.
- Недостатки:
- поки не помітила
- Олена П***
Доброго вечора! З якого віку можна застосовувати дітям?
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Молочко Mixa Body & hands можна використовувати дітям від одного року.