Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Питательный крем Mixa Extreme Nutrition для очень сухой кожи лица 50 мл (3600550932768)

Код:  19138238
Оценка пользователей 4.5/5
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  позитивний – 80%, нейтральний – 10%, негативний – 10%
    36 відгуків було проаналізовано. Покупці в цілому дуже позитивно оцінюють крем Mixa для сухої та чутливої шкіри. Серед головних переваг виділяють ефективне зволоження, відсутність подразнень та приємну текстуру. Часто відзначається, що крем добре підходить для сухої, чутливої і навіть вікової шкіри. Проте деякі користувачі незадоволені щільною, жирною текстурою, повільним вбиранням та сильним ароматом. Окрема невелика група пише про нюанси з пакуванням та сумнів щодо справжності.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Быстрая доставка, баночка стекло, всё запечатано.
    Буду пробовать крем

Достоинства:
    Скидка, быстрая доставка и качественно
      Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро вдячні за оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю сервісу та швидкою доставкою. Сподіваємося, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition Вам сподобається та стане надійним помічником у догляді. Ми розробили цю насичену формулу для інтенсивного живлення та відновлення захисного бар’єра саме дуже сухої шкіри. Бажаємо Вам лише приємних вражень від використання та комфорту Вашої шкіри щодня!

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем просто чудовий для сухої шкіри

Представник бренду

Елена, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition став для Вас вдалим рішенням для догляду за сухою шкірою! Його формула спрямована на інтенсивне живлення та відновлення комфорту шкіри, допомагаючи зменшити відчуття сухості та стягнутості. Нехай і надалі засіб дарує Вашій шкірі м’якість і догляд!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хороший крем для сухої чутливої шкіри, користувалась ним і раніше

Достоинства:
    Крем відповідає опису, якість хороша, швидко відправили
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition чудово підходить для сухої та чутливої шкіри і що Ви залишаєтесь задоволені його якістю. Приємно знати, що продукт виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам чудового дня!

• Катерина З***

Це найкращий крем

Достоинства:
    Для сухої шкіри чудово підходить
    Недостатки:
    Дуже швидко закінчується
      Представник бренду

Катерина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук! Ми раді, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition став для Вас ідеальним рішенням для догляду за дуже сухою шкірою. Його формула допомагає глибоко живити та відновлювати шкіру, даруючи їй комфорт і захист. Дякуємо, що обираєте Mixa!

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чуть ли не единственный крем, которым я сажусь каждый день и его запах меня не раздражает

Представник бренду

Вероніка, вітаємо! Дякуємо за Ваш теплий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition став для Вас щоденним вибором і комфортним у використанні. Бажаємо Вам комфорту та задоволення з кожним застосуванням!

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем идеально подошёл для возрастной кожи, склонной к сухости. Буду заказывать ещё

Недостатки:
    Не выявлено
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition для дуже сухої шкіри обличчя ідеально підійшов для Вашої шкіри та допоміг зберегти її зволоженою. Ми дуже цінуємо Ваші слова і будемо раді, якщо цей продукт продовжить Вас радувати!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Замовлення швидко отримала. Хороший крем,гарно зволожує, швидко вбирається шкірою. Запах приємний.

Достоинства:
    Легка текстура,не липкий,гарно зволожує
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Юлія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що крем Mixa Extreme Nutrition для дуже сухої шкіри обличчя Вам сподобався. Сподіваємось, що він і надалі буде дарувати Вам комфорт і ніжність шкіри! Бажаємо Вам натхнення!

• Поліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Легкий, приємно відчувається на шкірі.

Представник бренду

Поліна, добридень. Дякуємо за Ваш відгук про живильний крем Mixa Extreme Nutrition для дуже сухої шкіри обличчя! Раді чути, що Вам сподобалася його легка текстура та приємні відчуття на шкірі. Ваша думка важлива для нас, і ми прагнемо й надалі радувати Вас якісними засобами для догляду!

• Ольга А***

Гарний крем,

Достоинства:
    Бистро впитується
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Ольга, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - Mixa. Ми раді, що живильний крем Mixa Extreme Nutrition для дуже сухої шкіри обличчя виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Діана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий універсальний крем, і як база для мікіяжу і на ніч, беру втретє все окей. досьавка швидка.

Достоинства:
    приємний запах.

Добрий день, Діана. Щиро вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що живильний крем Mixa Anti-dryness для дуже сухої чутливої шкіри обличчя виправдовує Ваші очікування після тривалого користування та є для Вас універсальним! Дякуємо за довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мені не подобається але моя знайома ним користується і дуже задоволена

Доброго дня, Інна! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що ділитесь своїми враженнями від використання крему для обличчя Mixa Anti-dryness. На жаль, підбір догляду за обличчям дуже індивідуальний для кожного, бо у кожного свій тип, стан та потреби у шкіри. Бажаємо краси та вдалих покупок.

• Фіщенко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Жирний, наче нівеєю обмазалася. Довго не поглинається, липкий.

Доброго дня, Дар'я. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що живильний крем Вас розчарував. Крем Міха Екстремальне Живлення підходить для дуже сухої шкіри, він має в складі відновлюючі, живильні інгредієнти та масло примули. Крем відновлює гідроліпідний шар шкіри та захищає її. Щоб живильний крем краще поглинався шкірою, рекомендуємо відкоригувати кількість засобу, яка наноситься за один раз та наносити крем на очищену та вологу шкіру.

• Оксана О***

Очень хороший крем.

Оксана, добрий день. Щиро вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що живильний крем Mixa Anti-dryness для дуже сухої чутливої шкіри обличчя Вам до вподоби. Бажаємо Вам вдалого настрою!

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем очень зашёл для сухой кожи. Быстро впитывается, не блестит, сухость убирает.

Достоинства:
    Полностью подтверждает заявленные характеристики
    Недостатки:
    пока нет... только плюсы

Марина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що крем подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Підходить для сухої шкіри.Не залишає жирної плівки на шкірі.Приємний запах.

Наталія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що крем Mixa Anti-dryness догляд для дуже сухої чутливої шкіри подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Безушко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Подобається. Брала вже двічі. Приємна м'яка структура. Не липне і добре зволожує без ефекту жирності

Достоинства:
    Зволожує

Дарья, добрий день. Дуже дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Юрий М***

Мені подобається

Достоинства:
    Гарно насищає
    Недостатки:
    Не має

Юрий, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Віта Б***

Супер!

Віта, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Вам вдалося знайти свій засіб. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень хороший крем. Постоянно ним пользуюсь. В этот раз решила взять в Розетке, т.к. была акция и очень хорошая скидка. Спасибо Розетке за это!!!

Достоинства:
    Легко наносится. Хорошо ложится на кожу. Приятный запах.
    Недостатки:
    Нет.

Елена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай крем доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний, приємний запах, добре впитується

Анастасия, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Трохи відрізняється від складу,що був раніше,і дуже сильний аромат... коли наносиш на обличчя хвилин 15 точно відчуваєш запах..він приємний..але дуже сильний...

Достоинства:
    Для холодної погоди ідеально
    Недостатки:
    Аромат сильний

Доброго дня, Альона! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Ми раді, що крем Mixa Anti-dryness Вам підійшов, але прикро що його аромат виявився для Вас дуже сильним. Все ж сподіваємось, що запах не завадить насолоджуватися результатом після використання крему. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси.

• Георгиенко И***

Приятная текстура,раздражения нет.

Игорь, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що крем подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Как всегда на высоте для сухой кожи

Достоинства:
    Впитывается быстро ,питает
    Недостатки:

Віра, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Лиза В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Ужасный крем, ложиться липкой плёнкой и не впитывается. Обсыпало после него всё лицо(

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Ужасное качество
  • Галина Д***

Все добре)

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купую цей крем не перший раз. Підходить і подобається.

Достоинства:
    Запах не різкий і не залишає плівку на обличчі
    Недостатки:
    непомітила
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Я фанатка цієї фірми, але точно не цього продукту. Занадто жирний і запах не дуже в порівнянні з іншими кремами МІХА

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Жирність і запах
  • Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем. То, что нужно для сухой кожи. Пользуюсь давно. Решила заказать на розетке, так как приятно удивила цена. Штрих код проверила)). В подлинности убедилась. Спасибо!

Достоинства:
    Мне понравилось все. От упаковки до результата после его использования. Кожа не сухая!
    Недостатки:
    Не нашла
  • Дарья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Текстура приятная, как крем-баттер. Запах нормальный аптечный. Я имею сухую кожу

Достоинства:
    Не вызывает высыпаний
    Недостатки:
    Плохо увлажняет, в течении дня чувство стянутости. Возможен жирный блеск. Расход.

Добрый день, Дарья! Спасибо за Ваш отзыв. Сожалеем, что крем не оправдал Ваши ожидания. Крем Mixa Extreme Nutrition питательный, защитный крем с маслом примулы для очень сухой шелушащейся кожи. Для увлажнения сухой обезвоженной кожи, обратите внимание на крем Mixa Hydrating с гиалуроновой кислотой.

• Варварчук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отлично подошел для моей сухой кожи!

Достоинства:
    Подошел
    Недостатки:
    Не обнаружено

Здравствуйте, Тамара! Благодарим Вас за оставленный отзыв.
      Мы очень рады, что продукт подошел для Вашего типа и состояния кожи.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем супер! Після використання перестала шолушитись шкіра обличчя!

Достоинства:
    Жирний крем, плотна текстура,те що треба для сухої шкіри!
  • Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Ужасный состав, девочки, не берите

Достоинства:
    Стеклянная банка
    Недостатки:
    На втором месте в составе демитикон, а это производная нефтепродуктов. Лицо будет гладкое, но это создает пленку на коже и тем самым парниковый эффект.

Добрый день, Виктория! Спасибо за обратную связь. Сожалеем, что крем Mixa Extreme Nutrition не оправдал Ваши ожидания и не подошел Вашей коже. Подбор ухода за лицом сугубо индивидуально для каждого, так как разные состояния и потребности у кожи. Крем Mixa Extreme Nutrition уход для сухой и очень сухой чувствительной кожи, имеет защитные функции от внешних негативных факторов, восстанавливает гидролипидную мантию кожи и питает кожу, на 25% состоит из натурального масла примулы, которое глубоко увлажняет и питает эпидермис, предотвращает появление шелушений.
      Безопасность и здоровье потребителей, наряду с безопасностью и эффективностью наших продуктов являются для нас приоритетом № 1.
      Dimethicone - диметикон - это общее название простых силиконовых полимеров, широко применяющихся в косметических средствах для кожи и волос. Благодаря своей способности легко распределяться по поверхностям и закреплять на этих поверхностях активные ингредиенты и пигменты, а также препятствовать транс- эпидермальной потере влаги и обеспечивает такое сенсорное свойство косметического средства, как "ощущение комфорта кожи".
      Некоторые потребители, стараются избегать этого ингредиента, однако необходимо понимать, что в косметических продуктах свойства одного ингредиента должны рассматриваться в синергии с остальными: таким образом, необходимо рассматривать действие формулы (продукта), а не отдельного ингредиента.

• Говоруха В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем для своей цены, даже удивлена

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Користуюсь 2гий рік взимку і восени, так як у ці пори року шкіра обвітрюється часто. Гарно зволожує) рекомендую.

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем, купила ради интереса Тереса. Кожа очень чувствительная и после нанесения любого (дорогой или дешёвый не имеет значения) крема как мухомор покрывалась красными пятнами. Была приятно удивлена,что после этого все было хорошо. Текстура достаточно плотная, но впитывается хорошо.
    Единственный минус это запах, вроде как и не совсем ужасный, но навязчивый.

Достоинства:
    Подошёл отлично
    Недостатки:
    Запах
  • Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень удивило,что коробка никак не запакована и сам крем тоже . Вызывает сомнение оригинальность крема, вряд ли буду покупать в дальнейшем через Розетку

• Татьяна

А разве штрих-код отсутствует? По нему можно судить об оригинальности. Тем более, что сейчас часто встечаю крема без защиты (из фольги), даже известных брендов.

• Инна К***

Про фольгу то да, но бумажная коробка ВСЕГДА) в упаковке