Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Мицеллярная вода Mixa Optimal Tolerance для чувствительной кожи 400 мл (3600550932782)

Код:  19133905
Оценка пользователей 4.76/5
  • Кристина

Чудова міцелярка! Не гірше біодерми) Ціна теж приємна.

Представник бренду

Кристина, раді вітати! Щиро дякуємо за такий комплімент! Ми щасливі, що міцелярна вода Mixa Optimal Tolerance виправдала Ваші очікування! Ми розробили цю формулу під медичним контролем саме для того, щоб власники чутливої шкіри отримували максимально дбайливе очищення без подразнень. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Вікторія В***

Беру не перший раз. Легкий і не агресивний склад, не залишає сухості чи подразнення

Достоинства:
    Не залишає липкості чи плівки. Не сушить.
    Недостатки:
    Для мене немає
      Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і довіру! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Mixa Optimal Tolerance Вам підходить і Ви повертаєтесь до неї знову! Раді чути, що засіб делікатно очищає шкіру, не залишає липкості чи плівки та не викликає сухості або подразнення. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Анна А***

Чудова міцелярна вода , не сушить , гарно змиває макіяж , навіть стійкий

Достоинства:
    Підходить для будь-якого типу шкіри
      Представник бренду

Анна, добридень! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що міцелярна вода Mixa Optimal Tolerance ефективно видаляє макіяж, навіть стійкий, і при цьому не сушить шкіру. Раді, що Ви відзначили її універсальність і комфорт у використанні для будь-якого типу шкіри. Дякуємо, що обираєте нас!

• Олена

Очень хорошая вода! Мне подходит для сухой кожи!

Достоинства:
    Я очень довольна, спасибо за скидку!
    Недостатки:
    Нет!
      Представник бренду

Олена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук про міцелярну воду Mixa Optimal Tolerance! Раді чути, що вона добре підійшла для Вашої шкіри та залишає відчуття чистоти і комфорту. Формула продукту делікатно очищує шкіру, не пересушуючи її, і підходить для щоденного використання навіть для чутливої шкіри. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Олена С***

Все добре.

Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що міцелярна вода Mixa Optimal Tolerance Вам підходить. Вона м’яко очищує шкіру, не подразнює та зберігає природний баланс, що особливо важливо для чутливої шкіри. Приємно знати, що продукт Вас задовольняє! Гарного дня!

• Ольга П***

Гарна міцелярна вода. Взяла вперше. Немає запаху, непогано знімає макіяж. Підійшла для моєї шкіри, яка має схильність до алергічних реакцій.

Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що міцелярна вода Mixa Optimal Tolerance підійшла для Вашої чутливої шкіри, не має запаху та ефективно знімає макіяж. Дуже приємно, що засіб не викликає подразнень і підходить для шкіри з схильністю до алергії. Дякуємо, що обираєте Mixa!

• Ірина С***

Туш звичайну,а не водостійку навіть,змиває пагано- з ефектом панди.

Достоинства:
    Недостатки:
    Гроші на вітер
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про міцелярну воду Mixa Optimal Tolerance для чутливої шкіри. Нам шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань щодо видалення макіяжу. Формула цієї міцелярної води розроблена спеціально для делікатного очищення без подразнення, тому може бути менш ефективною для щільного або стійкого макіяжу, навіть якщо він не заявлений як водостійкий. Рекомендуємо залишати ватний диск, змочений міцелярною водою, на віях на кілька секунд, щоб дати міцелам розчинити туш, а потім обережно зняти макіяж без тертя. Дякуємо за Ваш відгук - він допомагає нам ставати кращими для наших споживачів.

• Наталия С***

Як завжди: швидко, якісно

Представник бренду

Наталия, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що міцелярна вода Mixa Hydrating для чутливої шкіри виправдовує Ваші очікування знову і знову. Користуйтеся тільки із задоволенням! Ваша довіра — найкраща оцінка для нас!

• Клименко И***

хороша по якості вода для чутливої та сухої шкіри, підходить навколо очей

Достоинства:
    не сушить шкіру
    Недостатки:
    подорожчала вдвічі
      Представник бренду

Ирина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що міцелярна вода Mixa Hydrating дбайливо доглядає за чутливою та сухою шкірою, зокрема навколо очей, і не сушить її. Ми прагнемо створювати ефективні та ніжні продукти, які відповідають потребам Вашої шкіри. Дякуємо, що обираєте Mixa!

• Наталья К***

Сподобалась,очищує,зволожує

Наталья, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми раді, що міцелярна вода Mixa Hydrating для чутливої шкіри Вам сподобалась. Доповніть догляд зволожувальним кремом Mixa Hyalurogel Rich для сухої та дуже сухої чутливої шкіри обличчя. Він відновлює оптимальний гідроліпідний баланс шкірного покриву і завдяки гіалуроновій кислоті допомагає його клітинам утримувати вологу. Крем делікатно пом'якшує, ефективно зміцнює і дбайливо заспокоює шкіру. Він відновлює пошкоджені ділянки, розгладжує зморшки, підвищує пружність епідермісу, сприяє активному оновленню клітин, покращує мікроциркуляцію крові. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Анна І***

Відповідає опису

Анна, добрий день. Ми вдячні Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду Mixa. Нехай засіб дарує Вам тільки приємні враження. А для зволоження шкіри обличчя спробуйте зволожувальний крем Mixa Hyalurogel Rich для сухої та дуже сухої чутливої шкіри обличчя. Крем делікатно пом'якшує, ефективно зміцнює і дбайливо заспокоює шкіру. Він відновлює пошкоджені ділянки, розгладжує зморшки, підвищує пружність епідермісу, сприяє активному оновленню клітин, покращує мікроциркуляцію крові. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Дарья

Сподобадась, моїй сухій шкірі підійшла.

Достоинства:
    Все добре

Дарья, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Пиляк Е***

Мицеллярная вода отличная

Елена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми дуже раді, що Ви ділитесь приємними враженнями після використання міцелярної води Mixa Hydrating для чутливої шкіри. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Вікторія

Найкраща. Сподобалась.

• Жанна

Идеально подходит для сухой кожи. Нет раздражающего запаха. Отличная мицелярка.

Достоинства:
    Все отлично, особенно по акции!
  • Галина

Сподобалась)

Доброго дня, Галина! Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Для комплексного догляду за обличчям, зверніть увагу на лінійку догляду за обличчям бренду Mixа, щоб зволожити, відновити та захистити шкіру обличчя після очищення.

• Tamara

хороша вода,не сушить шкіру, користуюся дуже часто

Достоинства:
    якість
  • Светлана З***

Хорошая мицеллярка. Не раздражает кожу, не оставляет плёнку. Мне с моей сухой кожей подходит. Срок - до 2024г.

Достоинства:
    Мягкая, хорошо очищает. Нет аллергии.
    Недостатки:

Здравствуйте, Светлана! Спасибо за обратную связь. Мы рады, что продукт оправдал Ваши ожидания и подошел Вам. Для комплексного ухода за лицом, обратите внимание на серию ухода от бренда Mixа, чтобы увлажнить, восстановить и защитить кожу лица после очищения.

• Ната Т***

Користуюся цією водичкою не вперше, друга пляшка вже.
    Нормально знімає макіяж

Достоинства:
    Нормальна
    Недостатки:
    Немає .
  • Марина Б***

Нежно снимает макияж, не раздражает веки.

• Анна

Пришел с сломанной крышкой. Это его так швырять надо было.

Эксперт Rozetka

Добрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Інна

Одна з найкращих міцелярок! Порівнюю з більш дорогими, такими як Біодерма і т.д. Очищає шкіру дуже добре, немає відчуття стягування і немає потреби одразу щось наносити на шкіру. Має легенький ментоловий аромат.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Оля
    Продавец: Rozetka

Хорошая мицеллярная вода. Достаточно быстро и без раздражения снимает макияж, увлажняет кожу лица. После очищения, кожа мягенькая и без липкости.

• Мария
    Продавец: Rozetka

Брала эту и для комби-кожи, использую как для снятия макияжа, так и для очистки лица от жира, пыли и т.д. Моя кожа - капризная, тонкая комби с очень сухими щеками и очень лоснящейся т-зоной. Данная мицелярка очень нежно, комфортно действует на кожу. У нее практически нет запаха, она не липкая, очень деликатная и вообще не сушит кожу. Смывать ее - одно удовольствие, так как она не оставляет на лице пленки.
    Из минусов - макияж она снимает хорошо (лучше многих других средств), но хуже собрата с зеленой крышечкой, который моментально стирает даже супер-стойкие средства. Ну и Т-зону очищает не "до скрипа", есть эффект недоочищенности, но тут моя претензия относительна - это средство заявлено для нормальной кожи, так что если у вас нет резких перепадов жирности между щеками и Т-зоной - вам она точно она понравится.

Достоинства:
    нет запаха, не липкая, хватает на долго, не сушит, не раздражает
    Недостатки:
    снимает макияж немного хуже своего собрата с линейки для комби-кожи, сильно жирные участки могут ощущаться "недоочищенными"
  • Елена Т***
    Продавец: Rozetka

Использую по 2 раза в день.
    Эффективно очищает от макияжа и кожного сала, приятно освежает.
    Кожа не шелушится и не стягивается.
    Пользоваться очень удобно.
    Баночка прозрачная, всегда видно, сколько осталось, чтобы успеть второй флакон купить.
    Сервис доставки очень быстрый.

Достоинства:
    не вызывает раздражения, легко очищает от загрязнений