Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Крем Mixa Hydrating для нормальной и комбинированной чувствительной кожи лица 50 мл (3600550932799)

Код :  19137783
Оценка пользователей 4.92/5
  • Віта Ф***

Товар файний

Достоинства:

Віта, раді вітати. Дуже дякуємо Вам за коментар. Ми щиро раді, що крем Mixa Hydrating виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Семнадцатилетняя дочь пользуется этим кремом уже пару лет. Очень довольна

Ольга, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук щодо крему. Ми раді, що Ваша донька користується ним протягом років і Ви високо оцінюєте якість продукту. Ми вдячні за Вашу відданість і сподіваємося, що Ви і Ваша донька продовжуватимете користуватися нашими продуктами. Бажаємо Вам здоров'я і задоволення від продуктів, які Ви обираєте!

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже подобається цей крем на період осінь-зима. Для моєї комбінованої шкіри підходить ідеально. Гарно поглинається та гарно пахне. Беруне вперше якраз цей. Думаю треба спробувати ще якись з цієї фірми.

Руслана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що крем Mixa Hydrating для нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя підійшов Вам ідеально. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Комарніцька Н***

Мені підійшов, хороший

Наталія, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми дуже раді, що Ви ділитесь приємними враженнями після використання продукту який Вам підійшов. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Юрий М***

Дуже гарний

Юрий, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Уляна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купую цей крем не вперше. Гарно зволожує, не викликає висипу, не комедогенний.

Уляна, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Тимофей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

хороший крем за свою цену

Достоинства:
    быстро впитывается

Тимофей, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хороший крем беру вже не перший раз

Достоинства:
    Легкий гарно впитує шкіра
    Недостатки:
    Краще якби був в банці а не в тюбику

Ірина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми раді, що ви вже не перший раз задоволені його якістю. Розуміємо, що Вам було б більш зручно, якби крем постачався в банці замість тюбика. Розуміння зручності упаковки є індивідуальним відчуттям кожної людини. Тюбик дозволяє краще зберігати крем, оскільки він запобігає контакту продукту з повітрям та іншими зовнішніми факторами. Це може збільшити тривалість використання крему та зберегти його якість протягом тривалого часу. Бажаємо Вам гарного дня!

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Зволожує шкіру обличчя відмінно!

Достоинства:
    Цена
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мій улюблений крем, добре зволожує

Ольга, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що Крем Mixa Hydrating для нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя став для Вас улюбленим. Бажаємо Вам чудового дня!

• Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Легкий зволожуючий крем, те що хотіла. Але запах занадто хімозний, краще б було без ароматизаторів.

Достоинства:
    Швидко зволожує, не залишає жирних слідів і плівки
    Недостатки:
    Запах
  • Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень даже неплохой крем за свою цену. Хорошая Структура,лёгкий, нет липкоски на лице. Рекомендую тем,кто сомневается брать или нет. Однозначно буду брать в дальнейшем.

Достоинства:
    Цена,нет липкости,хорошо увлажняет.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Нормальний крем за такі гроші

Достоинства:
    Зволожує
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем дуже гарний,легко наноситься і вбирається у шкіру, легкий аромат.Дуже сподобався

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

крем чудовий. дуже приємний на обиччі. прекрасно зволожує. запах ненав‘язливий. відчуття після нанесення приємні, ніби він коштує дорожче) купила другий.

Достоинства:
    ціна
  • Микола М***

Норм крем

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Это восторг. У меня сухая чувствительная кожа с куперозом. Кремушек подошел идеально - отлично питает и увлажняет, не вызывает раздражений, успокаивает. Кожа намного лучше себя с ним чувствует. Вдобавок еще и достаточно легкий и хорошо впитывается, подходит для лета. Перепробовала кучу гораздо более дорогих кремов, а лучший эффект оказался от этого.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем подошёл!пользуюсь месяц,легкий,быстро впитывается,плёнка не появляется.

Достоинства:
    Нежный аромат,лёгкая текстура
    Недостатки:
    Пока не нашла
  • Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мне подошел. Кремчик легкий, наносится легко, впитывается быстро. Не утяжеляет кожу. Поры не забивает

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Пользуюсь этим кремом. Хорошо впитывается, не вызывает раздражения. Советую. Доставка очень быстрая.

• Потребитель

Хорошо впитывается

Достоинства:
    Цена
  • ValeraA

Советую

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Приятный крем с легкой текстурой)

• Natalia
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Комбінована шкіра, крем підійшов ідеально.

Достоинства:
    Не має жирного блиску, зволожує. Як є подразнення заспокоює.
    Недостатки:
    Не має.
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

взяла на пробу, но мне подошел идеально, выравнивает цвет, хорошая текстура, нейтральный запах

Достоинства:
    не жирный, но и не легкий как летние, супер на демисезон
  • Виталина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

На мою кожу практически идеально подошел. В целом она у меня проблемная, со склонностью к аллергическим реакциям, забиваются поры. Многие крема из средней ценовой категории просто не могу использовать, т.к. все это обостряется. Хороший крем для ежедневного пользования по цене, не сравнимой с Uriage/La Roche Effaclair, которые мне когда-то рекомендовали дерматологи.

Достоинства:
    Увлажняет, не слишком жирнит, приятный запах, хорошая цена
  • Anastasiia
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем по консистенции приближен к гелевой, для комбинированной кожи склонной к жирности этот крем будет кстати даже в холодное время года, хорошо увлажняет, ощущения приятные после нанесения, очень быстро впитывается не оставляя пленки на лице

Достоинства:
    Легкая текстура, цена, приятный запах
  • Ирина Х***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем просто супер, замовляю не вперше. Легкий, гарне зволоження.

Ирина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання крему. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Инна Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не понравился крем. После нанесения на лице выступает вода, наверное не впитывается. И на половине дня скатывается. Текстура приятная лёгкая.

Инна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що крем Mixa не виправдав Ваші очікування і не підійшов Вашій шкірі. Необхідно розуміти, що підбір засобів догляду для обличчя дуже індивідуальний. Причин, чому засіб скочується може бути кілька. Можливо крем не підійшов за типом та станом шкіри або для спекотного дня для шкіри заважкий. Рекомендуємо спробувати зменшити кількість крему, який наноситься за один раз і скоротити час нанесення. Використовуйте догляд, обов'язково, на попередньо очищену та тонізовану шкіру, вранці та ввечері. 1-2 рази на тиждень очищайте шкіру за допомогою скрабу. Бажаємо здоров’я та краси!

• Олена М***

Не подошел.
    Скатывается.
    Под макияж ни в коем случае.
    Лицо покрывается пленкой, кожа не дышит. :(

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Скатывается, тяжелый
      Представитель бренда

Здравствуйте, Олена! Спасибо за Ваш отзыв. Нам очень жаль, что наш продукт не оправдал Ваши ожидания. Причин, почему крем не впитывается и скатывается, может быть несколько. Рекомендуем уменьшить количество крема, которое наносится за один раз. Наносите крем массажными движениями, обязательно, на предварительно очищенную и тонизированную кожу, как вечером так и утром. 1-2 раза в неделю очищайте кожу с помощью скраба или маски. Средства ритуала ухода подбираются по индивидуальным особенностям кожи, по типу и состоянию кожи.

• Карина Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Увлажняющий крем, легко наносится и быстро впитывается, не оставляя ощущение дискомфорта и стянутости.

Достоинства:
    Подходит для чувствительный кожи
  • ВикторияВиктория
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Прекрасный крем, хорошо увлажняет, кожа не блестит к концу дня. Удобный тюбик, легкая текстура, быстро впитывается.Рекомендую .

Достоинства:
    Легкая текстура.
  • Трощак Ж***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем чудовий, приємної консинстенції, але не для сухої шкіри. Як для зими, то краще брати жирніший.Можливо для літа більше підійде.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Для сухої не підійде
  • Анастасія
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Увлажняющий крем для нормальной и комбинированной кожи лица
    Mixa Sensitive Skin Expert 24 HR Moisturising Cream Викликає жахливу алергію, від нього обличчя покривається червоними плямами, при тому, що на упаковці вказано "гіпоалергенний"

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Викликає алергію
      Представитель компании

Добрий день, Анастасія! Всі засоби бренду Мікса перевірені під дерматологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. На жаль, поки на сьогоднішній день 100% гарантію про алергічну реакцію не може надати навіть експерт - дерматолог. В такому випадку, Вам краще звернутися до фахівця, який допоможе виявити причину даної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт складу крему.

• Гость
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дикий зуд при использовании этого крема.первый раз покраснения были без жжения,вечером ещё раз использовала и убедилась что что-то в нем не так!!!

Достоинства:
    Лёгкая текстура,хорошо впитывается
    Недостатки:
    Зуб!покраснения!даже больше чем покраснения,просто красные пятна по лицу.
    • Алена К***

просто Вам не подошел...
      для меня он идеальный

Представитель компании

Здравствуйте! Все средства бренда Микса проверены под дермотологическим контролем, но индивидуальной реакции Вашего организма на тот или иной ингредиент мы не можем исключить. К сожалению, пока на сегодншний день 100% гарантию о аллергической реакции не может предоставить даже эксперт - дерматолог. В таком случае, Вам лучше обратиться к специалисту, который поможет выявить причину данной реакции Вашего организма.