- AI аналіз відгуків43 відгуки: Позитивні — 80%, нейтральні — 10%, негативні — 10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуГанна, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу найвищу оцінку зволожувального гель-крему Mixa Hyalurogel! Ми в захваті, що Ви задоволені цим продуктом. Його гіпоалергенна формула, збагачена чистою гіалуроновою кислотою розроблена спеціально для того, щоб миттєво насичувати нормальну та суху чутливу шкіру вологою, заспокоювати її та підтримувати відчуття комфорту протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися здоров'ям, свіжістю своєї шкіри та чудовим настроєм!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Ніжний, добре зволожує, швидко всмоктується, не залишає відчуття плівки на обличчі
- Достоинства:
- Гарний крем, особливо коли по акційній ціні
- Недостатки:
- Не виявила особисто для себе
Представник брендуВікторія, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel. Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його ніжну текстуру, яка швидко вбирається без відчуття плівки, забезпечуючи Вашій шкірі глибоке та комфортне зволоження. Особливість цього засобу полягає в його унікальній гіпоалергенній формулі, збагаченій чистою гіалуроновою кислотою, яка миттєво насичує клітини вологою та надійно утримує її всередині епідермісу протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною м'якістю своєї шкіри, її здоровим виглядом та лише приємними емоціями!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже гарно зволожує шкіру.
- Недостатки:
Представник брендуВікторія, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel підійшов Вашій шкірі та забезпечує комфортне й ефективне зволоження. Формула з гіалуроновою кислотою створена спеціально для нормальної та сухої чутливої шкіри, щоб дарувати м’якість і відчуття свіжості без обтяження. Дякуємо, що довіряєте Mixa!
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуНаталия, добрий день! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам дуже приємно, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри Вам сподобався. Формула з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожує, дарує комфорт і підтримує відчуття м’якості протягом дня. Дякуємо, що обираєте Mixa та довіряєте нам догляд за своєю шкірою!
- Гончарук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуСніжана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel Вам сподобався. Його легка текстура швидко поглинається, забезпечує тривале зволоження та комфорт для нормальної і сухої чутливої шкіри. Приємно знати, що догляд за шкірою приносить задоволення щодня! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Иващенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Жах. Коробка не обгорнута, баночка з кремом без захисної фольги зверху. Крем перевернутий мабуть був сто раз і протекло через кришку. Це що? Розфасовка у підвалі з бочки?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано запаковано.
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Дякуємо за розуміння. Гарного дня!
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Сподобався дуже. Тепер постійно купую.
- Достоинства:
- Лише достоінства
- Недостатки:
- До сих пір шукаю, покищо не знайшла.
Представник брендуНаталия, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже приємно дізнатися, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel так добре Вам підходить! Щасливі, що Ви знову і знову обираєте саме наш продукт! Бажаємо Вам продовжувати користуватися із задоволенням!
- Анжела Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем. Добре зволожує шкіру обличчя. Приємний легкий аромат.
- Достоинства:
- Добре вбирається та гарно зволожує шкіру
- Недостатки:
Представник брендуАнжела, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя забезпечує комфортне зволоження та приємну текстуру. Ваш позитивний досвід надихає! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все ок
Представник брендуВікторія, доброгго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя Вас задовольнив. Приємно знати, що догляд за шкірою приносить комфорт і легкість щодня! Бажаємо Вам чудового дня!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже подобається цей крем. Беру його на постійній основі. Гарно зволожує шкіру
Представник брендуЛюдмила, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel! Нам надзвичайно приємно знати, що він став для Вас постійним засобом догляду та дарує відчуття зволоженої і комфортної шкіри. Ваша довіра для нас дуже цінна!
- АННА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Використовувала як нічний крем. Шкіра комбінована- влітку сохне. Лоб як після олії. Не підійшов
- Недостатки:
- Не мій крем, доя мене жирний
Представник брендуАННА, доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel не підійшов саме Вашому типу шкіри. Цей засіб розроблений для нормальної та сухої чутливої шкіри, тому для комбінованої він може здаватися більш насиченим і створювати відчуття жирності. У випадку комбінованої шкіри ми радимо звернути увагу на зволожувальний крем Mixa Anti-Imperfection Moisturizing Cream(3600550816587) - ссылка. Він має легшу текстуру, швидко вбирається, допомагає підтримувати баланс зволоження та зменшує ризик появи недосконалостей, що особливо важливо для Т-зони. Бажаємо Вам чудового дня!
- Евгения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем подобається, підходить для чутливої шкіри. Використовую багато років. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, об'єм, запах.
- Недостатки:
- Не бачу.
Представник брендуЕвгения, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до гель-крему Mixa Hyalurogel! Дуже раді чути, що продукт ідеально підходить для Вашої чутливої шкіри, а якість, об’єм і приємний запах приносять задоволення. Дякуємо, що рекомендуєте нас — це для нас найкраща оцінка!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
"Крем дуже сподобався — легка текстура, швидко вбирається, не залишає жирного блиску. Шкіра після нього зволожена, м’яка і свіжа. Ідеально підходить для щоденного догляду!"
- Достоинства:
- Гарний крем за доступною ціною
- Недостатки:
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel з легкою текстурою і швидким вбиранням став для Вас ідеальним щоденним засобом. Його формула дійсно допомагає підтримувати шкіру зволоженою, м’якою і свіжою протягом усього дня. Сподіваємось, він і надалі даруватиме Вам комфорт та гарне самопочуття!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дійсно легкий по текстурі. Не липне. Швидко поглинається. Зволоження відчутне. Маю комбіновану шкіру.
Аромат треба звикнути. Але він швидко зникає як по мені, для мене плюс бо я не люблю віддушки.- Достоинства:
- Швидко вбирається, легкий для літа, універсальний, зволожує.
- Недостатки:
- Поки що не виявила
Представник брендуМарія, раді вітати! Щиро дякуємо за розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя виправдав Ваші очікування: забезпечив легке зволоження, не залишає липкості та комфортно поводиться навіть на комбінованій шкірі. Дякуємо, що обираєте Mixa!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Подобається крема цієї фірми, беру уже декілька раз. Крем легкий, гарно зволожує
Представник брендуНаталья, добридень! Щиро дякуємо за довіру до засобів Mixa! Раді чути, що зволожувальний гель-крем Hyalurogel став для Вас улюбленим. Його легка текстура й інтенсивне зволоження особливо добре підходять для щоденного догляду за чутливою шкірою. Нам надзвичайно приємно, що Ви обираєте наш продукт знову — це найкраща оцінка для нас!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мій улюблений крем! Легка текстура, яка миттєво вбирається і залишає шкіру ніжною та зволоженою. Ідеальний для щоденного використання, рекомендую.
- Достоинства:
- Легкий не жирний
- Недостатки:
Представник брендуКатерина, вітаємо! Дякуємо за теплі слова! Ми раді, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя став Вашими улюбленим. А також щасливі, що Вам подобається його легка текстура та зволожуючий ефект! Ваші рекомендації дуже цінні для нас!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Упаковка без захисних плівок. Сама баночка з кремом теж. Виглядає не дуже гігієнічно.
По результату не можу сказати, що дуже зволожує. Але прийнаймні не викликає подразнень
Представник брендуОксана, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук! Для ще більшого догляду радимо спробувати наш зволожуючий крем-гель Mixa для нічного використання(3600550932836), який допоможе підтримувати шкіру зволоженою та відновленою протягом ночі. Компанія L`Oreal, до якої належить бренд Mixa, відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому продукти догляду за обличчям будуть упаковані лише у картонні коробки та баночки/тюбики, які можна повторно переробити. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Вовкогон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Сподобався.
Представник брендуЛюбовь, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гель ніжний.
- Достоинства:
- Хороша ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуГалина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що зволожувальний гель-крем Mixa Hyalurogel сподобався Вам. Сподіваємось, що він і надалі буде відповідати Вашим потребам в догляді за шкірою! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Анжелика А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Класний кремчик
Представник постачальникаДобрий день, Анжелика. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку зволожувального гель-крему Mixa Hyalurogel для нормальної та сухої чутливої шкіри обличчя, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені нажаль не підійшов. Залишає блиск, ефекти ніби масне обличчя, хоча самої жирності немає. Використовую наніч, на ранок шкіра гарно виглядає.
- Достоинства:
- Швидко поглинається шкірою
- Недостатки:
- Залишає на шкірі блиск
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання крему Mixa Hyalurogel. Нам шкода, що крем не підійшов для Вашої шкіри. На жаль, підбір догляду за обличчям дуже індивідуальний для кожного.
- Бабенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отличный крем, беру 2й раз, теперь на подарки! Отлично увлажняет, хорошо впитывается, приятно пользоваться.
Эффект накопительный, особо заметно через месяц регулярного применения.- Достоинства:
- Качественный крем от надежного производеля.
- Недостатки:
- Цена сильно подросла(
Приехал с помятой упаковкой(
Представник постачальникаЕлена, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що крем Mixa Hyalurogel для нормальної, зневодненої, чутливої шкіри обличчя став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Ми надіємося, що пакування не впливає на Ваше враження і Ви продовжуєте нас обирати. Бажаємо Вам тільки найкращого!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже подобаеться
Представник постачальникаЮрий, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем підійшов.
Дякую- Достоинства:
- Дякую за швидку доставку
- Недостатки:
Представник постачальникаСветлана, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - Mixa. Ми щасливі, що крем Mixa Hyalurogel для нормальної, зневодненої, чутливої шкіри обличчя підійшов Вам. Бажаємо Вам чарівності!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже гарний крем. Завжди його купуючи. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Гарно зволоження шкіру обличчя
Представник постачальникаСветлана, раді вітати. Дуже дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що Ви повністю задоволені кремом після використання. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чарівності!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем хороший, зволожує нормально
- Достоинства:
- Ціна, зволоження
- Недостатки:
- віддушка
Представник постачальникаМарина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання шампуню. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем очень классный, лёгкий приятный запах, текстура. Быстро впитывается, хорошо увлажняет. На лето то что надо.Покупкой осталась довольна, буду заказывать ещё однозначно.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, раді вітати. Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами враженнями після використання. Щасливі, що крем Mixa Hyalurogel для нормальної, зневодненої, чутливої шкіри обличчя, виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Артюх Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Очень хороший крем. Приятный, не липнет с лёгким запахом.
- Недостатки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаЕкатерина, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання крему Mixa Hyalurogel для нормальної, зневодненої, чутливої шкіри обличчя. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Єдиний крем ,який підійшов моїй комбінованій шкірі обличчя.
Представник постачальникаКатерина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чарівності!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий крем легкої приємної структури!
Представник постачальникаАнна, вітаємо. Ми щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші приємні емоції після використання продукту, що Ви поділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем дуже хороший, підійшов, гарно лягає під макіяж
- Достоинства:
- Економний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Любимый крем, радует цена. Хорошо увлажняет кожу лица, крем лёгкий по текстуре. Покупаю не первый раз.
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет кожу лица
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже гарний крем,обличчя зволожене і доглянуте,не залишає жодного блиску чи неприємної масної плівки.Як на мене недоліків взагалі не існує.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Буду користуватися надалі
- Достоинства:
- Добре зволожує, не викликає висипань і почервоніння
- ДінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Легкий та приємний - і текстура, і запах. Зволожує. Після нанесення на шкіру майже не відчувається, як і має бути. Але кожен має обирати відповідно своєму типу шкіри. Мені підходить та подобається.
На жаль, читала інформацію, що саме цей крем припинили випускати?- Достоинства:
- відповідає опису
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Любимый крем. Пользуюсь давно, подходит идеально. На розетке заказала впервые.