Отзывы покупателей о Увлажняющий крем Mixa Hyalurogel Rich для сухой и очень сухой чувствительной кожи лица 50 мл (3600550934922)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не вперший раз купую цей крем, дуже задоволена. Доглядова косметика MIXA дійсно може конкурувати з дорогими брендами. Для мене головне ціна+якість!!!

Достоинства:
    Легкий, приємний запах, зволожує добре
      Представник бренду

Наталія, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу довіру та вибір нашої продукції! Ми в захваті, що зволожувальний крем Mixa Hyalurogel Rich став Вашим незмінним фаворитом! Ми розробили цю формулу з гіалуроновою кислотою саме для глибокого зволоження чутливої шкіри, тому Ваша задоволеність результатом - найкраща нагорода для Mixa! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий крем, швидко поглинається шкірою. Мене дуже сушить після прийому Роаккутану, тож важко підібрати догляд, щоб зволоження було досить. Приятний запах, легкий. Свербіж (від сухості) припинився через пару днів

Представник бренду

Наталя, доброго дня! Дякуємо Вам за довіру та такий щирий відгук! Ми раді чути, що зволожувальний крем Mixa Hyalurogel Rich допоміг Вам у період, коли шкіра особливо потребує делікатного догляду. Цей крем спеціально розроблений для сухої та дуже сухої чутливої шкіри — з гіалуроновою кислотою, він інтенсивно зволожує та відновлює комфорт, зменшуючи стягнутість і свербіж. Приємно знати, що Вам сподобалась і текстура, і аромат. Дякуємо, що поділились досвідом — це дуже цінно для тих, хто шукає ефективне рішення у складний для шкіри період!

• Пенькова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Беру цей крем не вперше. Мені підходить. На літо - саме воно!

Достоинства:
    Зволожує навіть чутливу суху шкіру
    Недостатки:

Ольга, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що зволожувальний крем Mixa Hyalurogel Rich для сухої та дуже сухої чутливої шкіри обличчя підійшов Вам. Для комплексного догляду, радимо використовувати перед кремом сироватку Mixa Hyalurogel для чутливої шкіри обличчя. Формула сироватки, що містить чисту гіалуронову кислоту, інтенсивно зволожує чутливу зневоднену шкіру обличчя протягом 24 годин, заспокоює шкіру та зменшує відчуття стягненості та дискомфорту. Бажаємо краси та чарівності!

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Приятный запах, увлажняет кожу, но оставляет жирную плёнку на лице

Достоинства:
    Приятный запах
    Недостатки:
    Оставляет жирную пленку на лице

Доброго дня, Марина! Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Необхідно розуміти, що підбір засобів догляду для особи дуже індивідуальний, тому що стани і потреби різні. Крем Mixa Hyalurogel Rich 10% призначений для дуже сухої шкіри обличчя, що лущиться. Він живить, зволожує та захищає шкіру від зовнішніх негативних факторів. Перед нанесенням крему, рекомендуємо суху шкіру добре підготувати, очистити та тонізувати, щоб крем добре розподілявся та проникав у шкіру. Раз на тиждень проводити глибоке очищення шкіри. Так само відрегулювати кількість продукту, що наноситься, не більше горошини. Якщо все ж таки після всіх процедур залишається такий же результат, рекомендуємо звернути увагу на інший догляд гель-крем Mixa Hydrating Hyalurogel Light 7% призначений для нормальної схильної до сухості, зневодненої шкіри, легшої текстури. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Давно пользуюсь, очень хороший крем.

Достоинства:
    Очень хорошо ложится и надолго хватает.
    Недостатки:
    Не найдено

Лариса, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень лёгкий и приятный крем.Подойдет для очень сухой,обезвоженной кожи.

Достоинства:
    Приятный запах и консистенция крема.
    Недостатки:

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Неочікувано,але він дуже гарний.

Екатерина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми щасливі, що Вас здивував крем Mixa Hyalurogel для дуже сухої чутливої шкіри обличчя. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!

• Алексей а***

Не поганий

Алексей, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - Mixa. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо гарного дня!

• Притис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Один з єдиних кремів який мені підійшов, після того як ним скористалась інші не беру)

Елена, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання крему Mixa Hyalurogel для дуже сухої чутливої шкіри обличчя Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Ірина І***

Крем супер

Ірина, добрий день. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

крем хороший мне подошел.у меня очень сухая кожа и мне подходит очень жирный крем.этот крем по структуре совсем другой,но он идеальный

Достоинства:
    легкая структура
  • Анна

Отличный крем

• Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не підійшов. Зовсім не вбирається в шкіру. Залишається шаром, а потім скочується пластами при дотику до обличчя.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Для мене марно витрачені кошти.

Доброго дня, Инна! Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Нам дуже шкода, що крем не виправдав Ваші очікування та не підійшов для Вашої шкіри обличчя. Необхідно розуміти, що підбір засобів догляду для особи дуже індивідуальний, тому що стани і потреби різні. Крем Mixa Hyalurogel Rich 10% призначений для дуже сухої шкіри обличчя, що лущиться. Він живить, зволожує та захищає шкіру від зовнішніх негативних факторів. Перед нанесенням крему, рекомендуємо суху шкіру добре підготувати, очистити та тонізувати, щоб крем добре розподілявся та проникав у шкіру. Раз на тиждень проводити глибоке очищення шкіри. Так само відрегулювати кількість продукту, що наноситься, не більше горошини. Якщо все ж таки після всіх процедур залишається такий же результат, рекомендуємо звернути увагу на інший догляд гель-крем Mixa Hydrating Hyalurogel Light 7% призначений для нормальної схильної до сухості, зневодненої шкіри, легшої текстури.

• Пиляк Е***

Крем отличный

• Желтухина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем мені підійшов, для моєї сухої шкіри на зиму як раз, запах приємний, легко наноситься на обличчя. Сподобався, буду брати ще

• Татьяна К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем очень понравился и для сухой кожи это просто находка. Быстро впитывается и создаёт чувство комфорта.

• Татьяна Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем для моей сухой, чувствительной кожи. Хорошо увлажняет, смягчает, убирает шелушение и раздражение. Быстро впитывается, не оставляет пленки и жирности на коже. Универсальный.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет
  • Мария
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

У меня тонкая, капризная комби-кожа, очень сухие щеки и жирная Т-зона. Естественно, крем брала для щек, хотя пару раз мазала все лицо. Забегая наперед - ничего жуткого не случилось, прыщиками не обсыпало, просто Т-зона заблестела раньше обычного. Зато на щеках - отлично работает. В целом я предпочитаю более дорогую косметику, но с шелушениями она не справляется и поэтому у меня всегда есть орда баночек для таких шелушащихся зон (иногда до красноты и жжения). Этот крем пока в устранении проблемы на щеках - самый лучший. Он моментально устраняет жжение, очень хорошо увлажняет и снимает покраснение, если нет таких критических проблем, а просто сухость и стянутость - тоже поможет.
    Что мне в нем не нравится - запах. Отдаленно напоминает чистящее средство какое-то с цветочным ароматом. Но учитывая цену - я не удивлена и не считаю это катастрофой.
    Консистенция у крема немного похожа на гель, но только немного. Впитывается быстро, оставляя напитанность и слегка бархатистое ощущение на коже. При малейшем "переборе" средства может чувствоваться пленкой и липким, но тут лично у меня все зависит от того, насколько сухие щеки на момент применения.
    В целом рекомендую тем, кто не привередлив к запахам и кому нужен мощный увлажняющий и успокаивающий крем.

Достоинства:
    Успокаивает, убирает шелушение, покраснения, увлажняет
    Недостатки:
    Есть липкость, запах не совсем приятный
  • Кристина Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Только нанесла крем, сразу появилось жжение и покраснение. Быстро его смыла, но краснота осталась. Вообще не рекомендую! Особенно при нежной коже.

Достоинства:
    Недостатки:
    вызывает аллергию
  • Светлана

Быстро впитывается.

Достоинства:
    Кожа мягенькая после него, все супер.