- AI аналіз відгуків30 відгуків: 80% позитивних, 10% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем легкий, дуже швидко вбирається, без жирного блиску. Маю нормальний тип шкіри, схильний до сухості після вмивання. Цей крем зволожує дуже легенько. Дискомфорту і стягнутості нема, але хотілося б хоча б трохи жирніший. Хоча, шкіра після нього м‘яка.
- Достоинства:
- Без жирного блиску, вбирається швидко і повністю
- Недостатки:
- Бувально трошечки невистачає жирності
Представник брендуІрина, вітаємо! Щиро дякуємо за детальний відгук про крем Mixa Optimal Tolerance! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його легку текстуру, швидке вбирання без жирного блиску та здатність дарувати шкірі м'якість і комфорт. Розуміємо Ваше побажання щодо більшої насиченості - цей засіб дійсно має полегшену формулу для базового щоденного догляду. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю своєї шкіри та чудовим настроєм!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Заказывала крем, по консистенции- крем, но на обратной стороне тюбика наклейка на украинском сообщает что это мягкий очищувальный гель
Представник брендуИрина, добрий день! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок та за те, що звернули увагу на цю ситуацію. Для нас дуже важливо, щоб інформація на продукції була абсолютно точною та не вводила в оману. Хочемо запевнити, що всередині туби міститься саме замовлений Вами крем Mixa Optimal Tolerance з його оригінальною ніжною текстурою. На жаль, під час маркування на складі сталася помилка, і на продукт нанесли наліпку від іншого засобу (очищувального гелю). Нам щиро прикро, що цей інцидент заплутав Вас під час отримання замовлення. Ми вже передали цю інформацію команді бренду. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими! Сподіваємося, що використання крему подарує Вашій шкірі виключно комфорт, ніжність та максимальне зволоження!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем, что нужно, то что искала, для своей сухой кожи!
Запах хороший, для меня акацией пахнет.- Достоинства:
- Спасибо за скидки, кожа кремом довольна и я тоже
- Недостатки:
- Нет!
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про крем Mixa Optimal Tolerance! Раді дізнатися, що крем підійшов для Вашої шкіри і Вам сподобався аромат. Формула продукту розроблена для максимальної ніжності та зволоження, підходить для щоденного догляду всієї родини та не подразнює чутливу шкіру, тож він поєднує ефективність і комфорт у використанні. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Сподобався.
- Достоинства:
- Ціна по акції.
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо за Вашу оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що крем Mixa Optimal Tolerance Вам сподобався. Раді, що він забезпечує комфортний догляд для всієї родини та підходить навіть чутливій шкірі. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Справді крутий крем !
- Достоинства:
- Коли все , як хотілося і навіть краще! Крем підійшов ідеально!
- Недостатки:
- —-
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що крем Mixa Optimal Tolerance ідеально підійшов Вашій шкірі та перевершив очікування. Раді, що засіб забезпечує саме той догляд і комфорт, який Ви шукали! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Якість хороша, добре зволожує
- Недостатки:
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що крем Mixa Optimal Tolerance для чутливої шкіри обличчя виправдав Ваші очікування. Формула засобу розроблена для дбайливого зволоження та захисту чутливої шкіри, підходить для всієї родини і забезпечує комфорт та догляд щодня. Щасливі, що недоліків Ви не помітили, і дякуємо, що обираєте Mixa для щоденного догляду!
Сподобався
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що крем Mixa Optimal Tolerance для чутливої шкіри припав Вам до душі. Його ніжна формула створена для щоденного використання всією родиною, щоб заспокоювати та зволожувати навіть найчутливішу шкіру, не викликаючи подразнень. Раді, що продукт відповідає Вашим очікуванням і став надійним помічником у догляді за шкірою. Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюсіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Немає яскравих ароматів що дуже добре, не залишає липкості, комків і швидко поглинається, після цього крему шкіра дійсно виглядає мов в доглянутої моделі. Рекомендую, замовляю в друге і ніякої алергічної реакції
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник брендуЛюсі, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Нам неймовірно приємно чути, що крем Mixa Optimal Tolerance став Вашим улюбленим і чудово підходить для щоденного догляду! Цей засіб створений спеціально для чутливої шкіри. Його легка формула швидко вбирається, не залишаючи липкості, а завдяки зволожувальним компонентам допомагає підтримувати шкіру м’якою, гладенькою та здоровою. Дуже раді, що Ви обираєте його знову! Дякуємо, що обираєте Mixa - ми це цінуємо!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Легка текстура, приємний аромат
- Достоинства:
- Гарно наноситься, не залишає жирного сліду на обличчі
- Недостатки:
Представник брендуИрина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що крем Mixa Optimal Tolerance для чутливої шкіри обличчя виправдав Ваші очікування. Раді, що продукт має легку текстуру, приємний аромат, легко наноситься та не залишає жирного сліду, роблячи догляд за шкірою комфортним і приємним для всієї родини. Ми цінуємо Ваш досвід!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дійсно хороший крем для чутливої шкіри. Підійшов, коли нічого вже не підходило
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що крем Mixa Optimal Tolerance підійшов Вашій чутливій шкірі та став надійним рішенням, коли інші засоби не допомагали. Ми дуже цінуємо Вашу довіру до нашого продукту! Користуйтеся із задоволенням!
- Марта З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Не той крем дали
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем має приємну структуру і запах, а ще він ідеально підходить саме для чутливої шкіри. Я досить довго не могла підібрати собі крем для обличчя, а тепер впевнена у своєму виборі на 100%. Замовила собі знову Mixa.
- Достоинства:
- Приємний запах і ефект після крему видно одразу.
- Недостатки:
Представник брендуКатерина, раді вітати! Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що крем Mixa Optimal Tolerance став Вашим ідеальним вибором для чутливої шкіри. Сподіваємось, що й надалі будете задоволені результатом! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам вьсого найкращого!
- Каріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем прийшов в новому пакуванні, в мене є і стара версія крему і нова. Різниці не помітила, крем класний, виконує усі заявлені функції. Єдине, що не подобається, це те, що не має захисної мембрани. Чому? Не зрозуміло, навіть на зубній пасті є або металева або прозора захисна мембрана, а на кремі не має. Дуже прикро.
- Достоинства:
- Крем рекомендую, гарно зволожує та відповідає опису продукту.
- Недостатки:
- Немає захисної мембрани.
Представник брендуДоброго дня, Каріна! Дякуємо за Ваш відгук та запитання. Ми щасливі, що Вам подобається наш крем для обличчя! Щодо паковання, компанія L’Oréal, до якої належить бренд Mixa, приділяє велику увагу екологічності паковання. З метою зменшення негативного впливу на довкілля бренд відмовився від целофанової обгортки та деяких видів внутрішньої упаковки, які неможливо переробити вдруге. Саме тому rрем для обличчя Mixa для чутливої шкіри не має додаткової захисної фольги чи плівки. Продукт запаковується відповідно до стандартів безпеки та якості бренду. Якщо Ви маєте додаткові запитання, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії ""Лореаль Україна"", яка представляє бренд Mixa, через електронну пошту : porada @loreal.com. Після Вашого звернення з Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!
- Александра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
З заявленими функціями справляється. Через ребрендинг приходить в іншому пакуванні. Єдине що не сподобалося це відсутня захисна мембрана
- Достоинства:
- Дійсно зволожує і живить суху шкіру
- Недостатки:
- Відсутня захисна мембрана
Представник брендуДоброго дня, Александра! Дякуємо Вам за відгук і що поділилися своїми враженнями. Нам приємно, що крем Mixa виправдав Ваші очікування щодо зволоження та живлення шкіри. Щодо упаковки: компанія L’Oréal, до якої належить бренд Mixa, поступово відмовляється від целофану та зайвих елементів пакування на користь більш екологічних рішень. Також ми прагнемо використовувати біорозкладні матеріали, щоб зменшити негативний вплив на навколишнє середовище. Дякуємо, що обираєте Mixa, і цінуємо Вашу думку!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Прийшов інший крем. Протестували, сподовбався. Але не той що замовляли)))
- Ангелина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем хороший,подходит для моей чувствительной кожи лица.
- Достоинства:
- Нежный ,хорошо впитывает в кожу. Рекомендую у кого чувствительная или комбинированная кожа лица.
- Недостатки:
Представник брендуАнгелина, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що крем для обличчя Mixa для чутливої шкіри підійшов Вам і добре працює для Вашої шкіри. Сподіваємося, що крем і надалі даруватиме Вам комфорт і зволоження!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Хороший крем, приємний і легкий, зволожує і захищає шкіру, не залишаючи плівки
Представник брендуОлена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що крем Mixa для чутливої шкіри Вам сподобався і забезпечив комфорт та зволоження без відчуття плівки. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Бажаємо Вам тільки позитивних вражень!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем не відповідає опису.
Не такий як на фото.
Та ще й наче з мілкими крупинками(((- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- Крем крупинками.
- Аліна К***
У мене так само, але я так розумію, що просто змінили дизайн упаковки.
Представник брендуДоброго дня, Оксано! Дякуємо Вам, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже шкода, що Ви залишилися незадоволені кремом для обличчя Mixa для чутливої шкіри. Ми обов’язково передамо інформацію відповідному відділу для перевірки продукту та оновлення деталей на сайті.Сподіваємося, наступні покупки принесуть Вам лише задоволення! Бажаємо позитивного настрою та гарного дня!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Цікава тенденція. Замовила цей крем, а прийшов зовсім інший. Почитала відгуки - і здивувалася: не мене першу надурили. На помилку це не схоже. Хотілося б пояснень
- Недостатки:
- Прислали не той крем
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Наношу на голову після гоління. Немає плівки, нежирний, загоює дрібні подряпини на шкірі голови без слідів.
Представник брендуПавло, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що крем Mixa для чутливої шкіри підійшов для Вас і ефективно загоює дрібні подряпини, залишаючи шкіру без плівки та слідів. Це важливо, адже крем створений для чутливої шкіри, забезпечуючи зволоження та заспокоєння без жирного блиску. Сподіваємося, що крем продовжить дарувати комфорт та допоможе зберігати шкіру здоровою і доглянутою! Дякуємо за Вашу підтримку!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Все чудово .
Дякую.
Представник брендуОксана, вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що крем для обличчя Mixa для чутливої шкіри Вам підійшов. Сподіваємось, він і надалі даруватиме Вам комфорт і зволоження! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем сподобався і поступово стан шкіри покращується після алергічного висипу на обличчі.
- Достоинства:
- Легкий,гарно сприймає шкіра,плівка на обличчі відсутня від нього.
- Недостатки:
- Покращення стану шкіри
Представник брендуОльга, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що крем для обличчя Mixa для чутливої шкіри повністю задовольняє Ваші потреби і підходить для Вашого типу шкіри. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими кремами та мати здорову і доглянуту шкіру. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Заказывали один крем, приехал другой. Абсолютно другой даже внешне. Как сделать возврат?
- Недостатки:
- Отправили не тот товар
- Марина
Та сама історія. Прийшов зовсім інший крем. Такий саме, як у Вас на фото. Не зрозуміла ситуація
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Супер.
Представник постачальникаОксана, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Нехай крем для обличчя Mixa для чутливої шкіри дарує Вам тільки позитивні враження! Бажаємо Вам чудового дня!
- Іра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Гарно пахне. Виконує свою функцію.
Представник постачальникаІра, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми дуже раді, що Ви ділитесь приємними враженнями після використання продукту. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Непоганий крем як за свої гроші.
- Достоинства:
- Добре вбирається шкірою, без шкідливих наслідків
- Недостатки:
- Відсутня захисна мембрана!
Представник постачальникаАндрей, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання крему. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Леся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Добре зволожує шкіру.
- Достоинства:
- Немає неприємного запаху
Представник постачальникаЛеся, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Танюша Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Має легкий та приємний аромат, не залишає жирних слідів, швидко поглинається, дійсно підходить для всієї родини.
- Недостатки:
Представник постачальникаТанюша, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання продукту. Нехай крем доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Чудовий крем!
- Достоинства:
- В усьому
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Костянтин. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем відмінної якості. Не викликає подразнень, не сушить шкіру.
Представник постачальникаТетяна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
В зимово - весняний дуже гарний крем.
- Достоинства:
- Заспокоює шкіру
- Недостатки:
- Для мене немає
Представник постачальникаЛюдмила, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Нехай крем для обличчя для всієї родини Mixa для чутливої шкіри дарує Вам тільки позитивні враження! Бажаємо Вам чудового дня!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Крем понравился , приятный запах
- Достоинства:
- 5
- Ілона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дуже приємний для шкіри крем, гарно пом'якшує, заспокоює, добре вбирається шкірою. Підходить і для дорослих і для дітей.
- Достоинства:
- Для дітей і для дорослих, добре пом'якшує і живить шкіру.
- Лилия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Хороший крем, не оставляет жирного блеска, увлажняет.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не нашла
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Подобається
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл