- AI аналіз відгуків74 відгуки: 65% позитивні, 20% нейтральні, 15% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вцілому прилад зі своєю функцією справляється.
Було б чудово доповнити комплект ситом на 8-9 мм.
Не рекомендую використовувати для подрібнення качанів кукурудзи, бо погнете сито, а його кріплення повідлітає.- Достоинства:
- Достатньо важкий, щоб не прикручувати до поверхні столу. Відносно тихий в роботі. Пшеницю та кукурудзу переробляє швидко.
- Недостатки:
- Не для качанів кукурудзи.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ідеально
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює з червня 2019 року.
Меле чисто пшеницю два-три рази на тиждень, орієнтовно мішок за один підхід.
Поки проблем і питань не було.- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
- Не знайшов. Хіба що шнур живлення короткий.
- Василь Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже тонкий метал.
Великі щілини на з'єднаннях.
Решітка по краях на притискається.- Достоинства:
- Працює
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, купила млин він не закривається коли вставляєш сито, він бракований, і не меле на саме дрібне сито
- Петро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою дуже задоволені, мотор досить потужний, ціна якість відповідні, прекрасно для домашнього, щоденного використання.
- Достоинства:
- Потужний мотор, переробка буд-яких зерен, простий у використанні
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сито не входить у потрібне положення, у результаті чого не можна навіть скласти прилад.
- Недостатки:
- Товар бракований, сподіваюсь, замінити можливо.
- Максим Ш***
На щастя, у нашому місті наявний сервісний центр виробника. Після звернення браковану деталь замінили.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первый раз за 10 лет неудачная покупка. Розетку не виню за качество,но данный агрегат хочу вернуть и получить деньги назад. Очень слабый движок. Душиться при нагрузке.Не делает мелкий помол даже с мелкой сеткой. Возможно моё приобретение было браком, но прошу Розетку связаться со мной по поводу возврата товара. Дайте номер телефона и адрес по которому я смогу вернуть покупку.
- Недостатки:
- Слабый движок
- Інна
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв у відділення Розетки, прийшло дуже швидко (вражений) працює добре та достатньо швидко дробить зернові, із мінусів 1) відсутній один гвинт на коробці підключення кабелів. 2) Із зєднань виходить невелика пилюка, не назва в би це великим мінусом, але фсе ж таки... за таку ціну якість хороша
- Достоинства:
- Дробить зернові доволі швидко
- Недостатки:
- Відсутній один гвинт на коробці зєднання кабелів
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично. Заказ пришел вовремя, с комплектацией все нормально. Спасибо магазину за быструю доставку и отличный сервис.
- Достоинства:
- Стоимость и качество.
- Недостатки:
- Недостатков нет.
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришёл за 2 дня комплектующие все были на месте. Полностью соответствует описанию на сайте
- Достоинства:
- Цена и скорость доставки.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар качественный, рекомендую.
- Достоинства:
- Работает отлично
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Агрегат брал для помола корма домашней птице.
Можно считать что недостатков нет(они решаемы).
установил прямо в курятнике, на старую тумбочку, накрыл мешком- Достоинства:
- 4-ре сетки для разной степени помола. Не сильно шумная
- Недостатки:
- Коротковатый кабель (не проблема-если есть руки и голова). Много пылит(можно постараться минимизировать
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кукурузу з початками пхати не пробував, а зерно меле добре.
- Достоинства:
- Норм меле.
- Недостатки:
- Кришка отвору для початків тримається слабо.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер я задоволений рекомендована друзям
Супер - Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я вибачаюсь, коли третій раз залізла в коробку і не знайшовши там гарантійного чека вирішила обглянути саму коробку ....де і знайшовся чек прямо у загорточному целофані ! Яке щастя що я його вчора не викинула ! На скільки я знаю та і привикла, що чек кладуть у середину коробки !
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Только получил, приехал домой, открыл а гарантийный талон не заполнен, заглушка для кукурузы маленькая - не подходит и при этом я 7 дней ждал пока мне её отправят.
Експерт RozetkaДобрий день, Александр! Згідно з постановою Кабінету Міністрів від 10 травня 2018 № 353 печатка на гарантійному талоні не потрібна.
Для більш детальної інформації про роботу з гарантійним талоном пропонуємо подивитися відео.
- Батаренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пашит 1 год без проблем
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начитавшись поганих відгуків і побачивши відео в ютубі, де МЛИНОК-3 душиться при повному відкритті заслонки, побоювалась замовляти, але подумала що для моїх потреб його достатньо. Одного дня заказала- іншого забрала з магазину Розетка в Івано-Франківську і того ж вечора випробувала.
Молола що було під руками. Суміш кукурудзи, пшениці, ячменю, гороху, вівса і соняшникового шроту. Заслонку відкрила спочатку трохи, потім за три підходи відкрила повністю. При повністю відкритій заслонці мотор працює ідеально, не душиться, не затихає, скоро меле і я задоволена покупкою. Робота електроприладів залежить і від якості електричної енергії. - ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отвратительное китайское качество,очень тонкий метал.При засовывании кукурузного початка,прибор тут же рассыпался.Так называемые "лезвия" погнулись и оторвались от основания.ПРИШЛОСЬ ЗАВАРИТЬ.Кукурузу прибор кое,как мелет.Использовать прибор нужно ооочень аккуратно.Естественно о заявленной производительности речи не идет,она примерно в 10 раз меньше.И да кукуруза была высушена.Кому нужно постоянно молоть,это прибор бесполезен.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошной недостаток
- Василий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает неплохо, единственное с боку в отверстие для "кукурузные початков" качаны с зерном "непихать" имею печальный опыт...
Есть защита от перегрева- Достоинства:
- Просто и средненадежно...
- Георгий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорош!!!
- Достоинства:
- То чего ожидал.
- Анатолій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний товар прийшов цілий без пошкоджень. Вже перевірив його у роботі працює ідеально.
- Достоинства:
- Виконує свою роботу. Рекомендую
- Недостатки:
- Тільки що лійка для завантаження зерна пластмасова
- Виталий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вещь очень хорошая, со своей задачей справляется на ура. Брал для тестя, мельницей очень доволен. Пробовал молоть кукурузу вместе с початками. Молотит без проблем не говоря уже просто про зерно.
- Достоинства:
- Простота в использовании, габариты, скорость помола.
- Недостатки:
- Шумная
- Гуськов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для маленького хозяйства згодиться, двигун нормально працюе не гріеться,пробував молоти кукурузу в качанах сразу повідлітали кріплення решета.
- Достоинства:
- Тихий в роботі
- Недостатки:
- Не герметичний мука летить зі всіх щілей
- Георгий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень оперативно и профессионально!!!
- Достоинства:
- Качество+цена+бесплатная доставка!!!
- Недостатки:
- Не проверял в работе но думаю что всё будет хорошо!!!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
подойдет только для небольшого хозяйства, так как двигатель слабоват, подачу полностью не открывать - двигателю чувствуется, по звуку, тяжело и начинает греться
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
От 220 вольт работает?
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер,працює відмінно!Рекомендую!
Ціна - Недостатки:
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я, баран, повірив і тут же обдурили на 2000 грн.
- Недостатки:
- Вказана потужність 2,5 квт завищена в 2,4 рази!!!
- Олег
Незрозуміло, а що не так стосовно потужності?
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за свои деньги неплохой вариант, подойдет для небольшого хозяйства, так как при больших обьемах начинает греться двигатель
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- слабоват двигатель
- виталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для роботи в селі, теща в захваті.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Просипається мука.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погано запакований.
- Достоинства:
- Продуктивність вища, як у саморобного за рахунок прямого приводу.
- Недостатки:
- На корпусі неякісна зварка, ущільнювач неякісний.
- Вячеслав
Рекламується безкоштовна доставка, але її неможливо оформити. Звертався до Розетки в меседжері отримав відписку з неправдивою інформацією, а наступне питання було ігноровано. Доставка на Укрпошту відсутня, хоча товар відповідає вимогам(до 30 кг. і до 90 см.)
- Кобець С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На свою ціну нормальний апарат. З ситом 4 мм- звір, а 3 мм вдвічі повільніше. Цілу кукурудзу молоти не рекомендую.
- Достоинства:
- Працює нормально
- Недостатки:
- Ущільнювач неякісний
- Олексiй С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся 3 Роки зауважинь нима можливо потрiбно руки налагодить