Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Новогодний шоколадный подарок M&M's&Friends Рождественский календарь 463 г (4823053701122)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Альбіна Б***

Календар повністю відповідає опису

• Мар'яна Б***

Дуже дякую продавцю за швидке опрацювання замовлення. Отримали товар швидко, в надійному упакуванні, коробка ціла та непошкоджена.

• Яніна П***

Очень хороший подарок)

• Короленко О***

Розчарована!
    Купляла своїм дітям на Святого Миколая,30% календаря-пусті,без смаколиків.

Достоинства:
    Немає!
  • В'ячеслав П***

Виглядає дуже круто!!!

Достоинства:
    Ціна!
    Якість!
    Вигляд!
    Доставка!
    Недостатки:
    Поки що не виявлено!
  • Майя К***

Швидко прийшло замовлення. Діти задоволені. Дякую

• Вакулюк М***

Все дуже сподобалось

• Ольга К***

• Катерина С***

Прийшов у хорошому стані дякую )

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Трохи помʼятий
  • Юлія Я***

В цьому році 100% співпадіння цукерок з комірками) Малий задоволений)))

Достоинства:
    Найбільший різдвяний календар в історії новорічних свят
    Недостатки:
    Важко втриматись, хочеться все одразу відкрити)))
  • Кирило С***

Дуже цікаво відкривати класна штука

• Анатолій

Товар в гарному пакуванні, нічого не пошкоджено

Достоинства:
    Гарно та смачно
  • Наталія Г***

Дуже смачний оригінальний і великий подарунок. Складений правильно, цукерки свіжі. Діти у великому захваті !! Розетка, дякую за супер швидку доставку!

Достоинства:
    Смачно, виглядає візуально дуже цікаво для дітей, свіжі різні цукерки, приємна ціна, швидка доставка
  • Людмила Ш***

Багато різних, смачних цукерок. Комірки не переплутані. Календар на 2026 рік. Все чудово!

• Людмила Ш***

• Олена С***

В одному карманчику не було цукерки, (за 4 число), не знаю як буде далі...

Достоинства:
    Цікава ідея, дитина щаслива, швидка відправка і доставка
    Недостатки:
    Не якісне виробництво за такі гроші

Шановна пані, Олено!

Нам дуже прикро, що ви зіштовхнулися з такою проблемою. Відповідно до п. 8, ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», у разі придбання непридатного харчового продукту ми зобов'язані замінити його на придатний до споживання продукт або повернути вам сплачені кошти.

Будь ласка, зверніться до відділу обслуговування клієнтів для подальшого вирішення цього питання.

• Юлія Я***

Віконця не співпадають з цукерками, враження зіпсовані((( Але цукерки, як завжди смачні)))

Шановна пані, Юлія!

• Сергей Ч***

Не рекомендую, товар неправильно зібрали на заводі, судячи з відгуків вся партія бракована, розчарування

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Зіпсоване свято дитині

Шановна пане, Сергій!

• Ганна

Розчарування.
    Жахливо, гіршої підстави важко уявити. Пластикові комірки стоять не тим боком, що картонні віконця. Відкриваєш віконце - там порожньо, все переплутано.
    Свято зіпсоване

Достоинства:
    Недостатки:
    24 дні розчарування
    • Василь К***

та ж ситуація. він ще й вклеїний на двохсторонній скотч прямо там де мав би відкриватись, тому комірки рвуться не по місцю. за пів години вдалось більш-менш акуратно переклеїти. розетка, з вас рулон скотчу

Шановна пані, Ганно!

Шановна пані, Ганно!

• Олександр

Неможливо без пошкодшення коробки пластикову основу перевернути, оскільки остання щільно приклеєна в кількох місцях до самої коробки з внутрішньої сторони

Недостатки:
    Перевернутий догори дригом вміст

Шановний пане, Олександре!

• Дарина

Пакування ок, але наповнення переплутано, форма догори дригом. Відкривши #1 нам попався скітлз і як результат - комірки поруч порожні. Довелось повністю вскривати упаковку та перегортати пластикову базу з комірками.
    До розетки питань нема, приїхало ціле.

• Катя

В нас таж ситуація((
      Відкривали перевертали проклеювали бо цукерки почали висипатись

• Ганна

У нас те саме неподобство

Шановна пані, Дарино!

• Олена С***
  • Тетяна Б***

Гарний та презентабельний адвент на подарунок дитині.
    Трохи засмутило пошкодження коробки(

Достоинства:
    Великий розмір коробки
    Недостатки:
    Пошкоджене пакування
  • Галинка
    Продавец: Rozetka

Дитина сказала, що це найкращий цукерковий адвент за останні роки.
    Всі ячейки заповнені смачними цукерками, коробка велика.

Достоинства:
    Смачні цукерки, велика коробка
  • Дмитро Д***

В цьому році супер!

• Ілона Б***
    Продавец: Rozetka

Rozetkою користуюся недавно,але всі мої рідні від неї в захваті!Сьогодні сталася дуже прикра ситуація,яка мене дуже засмутила!Замовила племінниці цей адвент-календар до свята,але він прийшов зіпсований.А саме,як на фото яке додаю.Зовнішне пакування, при отриманні, також було пошкоджене в цьому місці!Тому,на жаль ,відмова!

Достоинства:
    Календар цікавий
    Недостатки:
    Пошкоджений товар

• Софія М***
    Продавец: Rozetka

Дуже розчарована чому товар в середині упаковки перевернутий?

• тетяна в***

замолвення без відповіді

Достоинства:
    не звязлися
    Недостатки:
    замолвення без відповіді

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.