Отзывы покупателей о Чехол противоударный Spigen Ultra Hybrid для Iphone 15 Mute Beige прозрачный ACS06800
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent
Якісний товар,швидка доставка,дякуємо )
- Ярема Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent
Цупкий, міцний чохол, кнопки добре натискаються, виглядає стильно
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Beige-Transparent
Все чудового
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent
Чудовий сервіс і чохол гарної якості. Користуюсь саме Spigen уже багато років, не було жодних нарікань.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Red + Transparent
Замовлення відправили швидко, хоча це була неділя. Продавець проконсультував, дав відповіді на мої запитання. Покупкою задоволена. Співвідношення «ціна-якість» на висоті! Дякую! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Таїсія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Beige-Transparent
Чохол супер! Все чудово
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Red + Transparent
Все супер!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Red + Transparent
Дякую продавцю. Гарне обслуговування та скорость відправки замовлення. Окремо слід виділити гарні властивості товару.
- Достоинства:
- Якисть
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent
Швидка доставка, якість дуже приємна і телефон в цьому чохлі виглядає чудово. Дякую!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Red + Transparent
Якісний чохол, дякую продавцю за швидку доставку
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Beige-Transparent
Не вперше беру Spigen. Гарно носиться. Щодо продавця - відправили в день замовлення. Дякую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent + Light Pink
Все супер.
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Transparent + Light Pink
Чохол дуже зручний і якісний. А саме основне це обслуговування все чітко і вчасно відправляється. Вже не перший раз замовляю у цього продавця тому можу сміло Рекомендувати!
- Достоинства:
- Рекомендую. Файний чохол
- Недостатки:
- Просто немає.
- Кіктенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch. Цвет: Beige-Transparent
Чохол якісний, приємний на дотик, добре захищає телефон. Задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Чохол якісний, приємний на дотик, добре захищає телефон. Задоволена покупкою!