- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшов
Виглядає надійно- Представник постачальника
Доброго дня, Володимире!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що браслет вам підійшов і ви задоволені його якістю. Нехай служить довго та надійно!
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Купую не вперше, вистачає десь на 1,5 - 2 роки. Але за таку ціну можна і замінити. Якістю задоволений. Єдиний невеличкий мінус - досить довга доставка, але в межах оговореного терміну.
Окрема подяка Розетці що перетелефонували і попередили що товар затримується на 1 день.- Достоинства:
- Чудова якість, невелика ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
Добрий день, Федір! Раді, що Ви задоволені якістю браслета. Термін служби 1,5–2 роки є нормальним показником для даного типу виробу.
Перепрошуємо за затримку доставки та дякуємо за розуміння. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрий день, Андрію!
Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Дуже хороша якість
Добрий день, Ольго!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Гарна якість, чудовий товар
- Достоинства:
- Відповідає опису
Добрий день, Маріє!
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Браслет гарно зроблений, стандартна регуляція довжини. Гарна зпстібка.
Добрий день, Костянтине!
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прийшов ремінець швидко, товар якісний, дуже задоволений, рекомендую
Добрий день, Олексію.
Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що ви задоволені якістю та швидкістю доставки.
Бажаємо приємного користування та вдалого дня!
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Відповідає опису
- Достоинства:
- Якість на висоті
Добрий день, Дмитре.
Дякуємо, що поділились враженнями та залишили високу оцінку! Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Все ок
Добрий день, Олексію.
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування та вдалого дня!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені сподобався!!!
Добрий день, Сергію!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший ремешек, на руке сидит приятно , не мешает.
- Достоинства:
Добрий день, Олексанре. Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що вам подобається ремінець.
Дякуємо за те, що обрали наш бренд.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Достаточно удобная штука для смарт часов
Но было непривычно выбивать штифты (на постоянке были часы с резиновым ремешком)
И это самая лучшая вещь для бронированных часов (если есть неприязнь носки резиновых или силиконовых ремешков)- Достоинства:
- Быстрая застёжка, удобная фиксация единого размера, дополнительные пружинные штифты в комплекте
- Недостатки:
- Сперва не понять как регулируется размер
Добрий день, Ігоре.
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Ми раді, що ремінець сподобався та став зручним вибором для вашого годинника. Регулювання дійсно може бути трохи незвичним на початку, особливо якщо ви звикли до резинових ремінців, але з часом процес стає інтуїтивним.
Дякуємо, що звернули увагу на додаткові штифти в комплекті – ми прагнемо забезпечити наших клієнтів усім необхідним для комфортного використання. Якщо виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога, будемо раді допомогти!
Приємного користування та спокійного дня!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Качество вроде норм, устойчивость к царапинам под вопросом, отверточкой царапнул уже. По поводу легкости регулировки длины я бы поспорил)) Надо удалять звенья,а не так как в советских регулировка была на застежке. Но за счет этого застежка небольшая.
- Достоинства:
- небольшая застежка
- Недостатки:
- С регулировкой надо повозиться, девушка в очереди на кассе подсказала как)))
Доброго дня Денисе. Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо ваші зауваження та прагнемо покращити наші продукти та послуги, і Ваші відгуки допомагають нам у цьому. Так в цьому ремінці регулювання довжини вимагає видалення ланок, цей процес є надійним і дозволяє точно підігнати ремінець під ваш зап’ясток. Видалення ланок забезпечує міцність і надійність, що є важливим для комфортного носіння. Бажаємо приємного користування та вдалого дня!
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кріплення ремінця до годинника (конкретно "стержень") розвалився менш ніж за 3 місяці
- Достоинства:
- Не дорогий, гарно виглядає
- Недостатки:
- Розвалився
Добрий день, Андрію.
Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобалися зовнішній вигляд і доступна ціна ремінця.
Нам шкода, що виникла проблема з кріпленням ремінця. Такі деталі можуть зношуватися з часом, особливо при частому носінні.
Якщо вам знадобиться допомога або консультація щодо заміни ремінця, будь ласка, зверніться до нас. Ми завжди готові допомогти знайти оптимальне рішення.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, обов'язково врахуємо вашу думку для покращення якості ремінця.
Спокійного дня.
- Иван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купился на бесплатную доставку в почтомат, если получал на отделении то от товара бы отказался, продавца не рекомендую обманщик.
- Достоинства:
- Достоинств нет так как товар не соответствует фото на сайте.
- Недостатки:
- Товар не соответствует фото, одной шпильки не было в посылки.
- Сергей С***
В поштомате тоже можна осмотреть товар и отказаться хотя это не так удобно как в отделении .