Отзывы покупателей о Записная книга Недатированная Moleskine PRO Pad 9 х 14 см 96 страницы Чёрная (8058647620909)
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на подарунок. Все сподобалося.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудесная
- Достоинства:
- Чувствуется уровень
- АнгелинаПродавец: Rozetka
Удобный блокнотик для записей и т. п. Качество соответствует цене
- Достоинства:
- Качество, удобный в использовании
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Dmytro P***Продавец: Rozetka
Скільки сторінок у блокноті: у назві товару вказано 192, а у характеристиках - 96.
- Качанова М***Отзыв от покупателя. Продавец: BLACKBEE. Цвет обложки: Черный
На першій сторінці – місце для напису "у разі втрати – поверніть: ___ ". Сторінки відривні. Перша сторінка – така сама частина склеєного блоку відривних сторінок, тобто почати відривати з другої, залишивши першу, не вийде. Л – логіка виробника)) ️
Сторінки гарні, а от обкладинка не виглядає ані якісно, ані дорого. Виглядає – як тоненька чорна картонка, тому що, власне, нею і є.
Серед фото товару за номером 2 є цей блокнот із загнутою фронтальною обкладинкою, але я не впевнена, що з нею так можна зробити: матеріал не гнучкий, на картонці немає якогось покриття, вона просто "заломиться".
Нижня обкладинка більш щільна, т.я. до тонкої чорної картонки доклеїли ще товстеньку білу.
Ну і поверхня картону загалом дуже тендітна: якщо носити в сумці/кармані, затреться дуже швидко. На моїй трохи постояла комп’ютерна мишка, і під певним кутом світла ВЖЕ видно якісь потертості. (Мишку було допитано, але вона клянеться, що стояла скромненько, не бігала і не намагалась з’їсти блокнот))
Замовляла ще планер цього ж бренду – абсолютно задоволена якістю, виглядає на свою ціну. А от блокнот, на жаль, рекомендувати не можу. =(- Достоинства:
- Про продавця: сервіс супер, доставка миттєва. ❤️ Про товар: приємне лаконічне оформлення всередині, якісний папір для сторінок, стильний колір, зручно тримати в руці.
- Недостатки:
- Дуже, дуже неякісна обкладинка. =(