Отзывы покупателей о Треккинговые палки Moltis Relax MR-140 с системой Antishock, насадками и чехлом Purple (4865489210140)
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Інтенсивно користувались 4 дні (до 15 км) добре все витримали. Дуже допомогли.
Єдине коли викорстовувати несиметричну наставку то потрібно контролювати співвісність,інакше палиця може розкрутитись- Достоинства:
- Легкі,компакті,за чохли варто переплатити
- Недостатки:
- Поки не виявили
Доброго дня, Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Вперше скористалась палицями в поході - я вражена. Вони реально допомагають. Підлаштувала під свій зріст- і супер. Мають амортизаційні властивості . Завдяки корковим ручкам не скользили в руках. Трішки були почервоніння на руках, але не критично. Вціліли)) хочу зазначити, що користувалась впродовж трьох діб!!!
- Достоинства:
- Реально допомагають в походи в гори
- Недостатки:
- При ходьбі по камінням, можуть трішки розкручуватись, потрібно час від час контролювати
Доброго дня, Олеся! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Замовив дві пари тренінгових палиць. Одна пара нормальна, а на другій спочатку була тріщина. При отриманні одразу не зрозумів, чи це дефект, чи так має бути через особливості конструкції. Але під час першого походу тріщина почала збільшуватися. Видно, що матеріал неякісний або палка була пошкоджена ще до використання. Якість другої пари дуже погана. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Якість нижче китая
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Палиці доволі не погані,сходження на Говерлу витримали але одна ручка відклеялась та почала перекручуватись
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Слабкі ручки
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не зразу знайшов інструкцію, тому систему фіксації довжини шукав в інтернеті. Наконечники не використовував , а так ніби досить надійні і зручні. При спуску та опирання на них мені здалось що є амортизаційний ефект
- Достоинства:
- Ціна.
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купила ці палиці, пройшла одразу 300м. і загубився одразу один гумовий наконечник, нема відомостей про комплектацію в інструкції по використанню
- Достоинства:
- Сподобались палиці
- Недостатки:
- Загубився одразу гумовий наконечник
Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо ви думаєте чи потрібні Вам палки ( як я ) - БЕРІТЬ! Я взяла ці і вони топ оф зе топ. Піднімалась і спускалась з ними до Чорного озера під Рисами. Найкраща інвестиція в здоров’я в умовах гір!))) ціна топ, якість ще краща!)
- Достоинства:
- Ціна, якість, функціональність!!!
- Недостатки:
- Немає!
Доброго дня, Уляна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Максим Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже міцні
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пройшов з ними 65 км Карпатами, в дощ, в болото, по воді, по каміннях, по скалах, з рюкзаками 20 кг, брав одразу 2 пари - витримали і підйоми і спуски, дуже добре себе показали, без них я б у шоці був просто.
- Достоинства:
- Міцні, не підвели, амортизація топ.
- Недостатки:
- Лямка (не знаю як правильно називається) вирвалася з пластиковою втулкою, тому трішки була проблема з цим.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Замовила фіолетові, а прийшли сині. Вже були оплачені, тому не перевірила на точці видачі. Не приємно
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудові палиці, витримали похід на Шпиці, нарікань немає. Здались спочатку заважкими, але в процесі використання це взагалі не відчувалось
- Ніна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже виручили в період ожеледиці
- Достоинства:
- Легенькі,компактні та надійні
- Недостатки:
Доброго дня, Ніна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На первый взгляд очень даже Хлипкие, но сделаны качественно, все детали подогнаны, ничего не тарахтит и не шатается, смотрятся хорошо, брал быстрее для Прикола, чем по необходимости, как аналог Посоха для имиджа Мудреца, приобретением остался Доволен!
- Достоинства:
- Очень лёгкие, Качественные, с хорошей Комплектацией, приемлемой Ценой.
- Недостатки:
- Пока нет.
Доброго дня,дякуємо за ваш відгук , Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140.З повагою завжди Ваш Rozetka
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Використовую для походів у гори та звичайних прогулянок — різниця відчувається одразу.
Система Antishock реально працює — навантаження на руки та суглоби значно менше, особливо на спусках. Палиці легкі, але міцні, добре лежать у руці. Регулювання довжини зручне та надійне, фіксатори тримають чітко, нічого не просідає.
У комплекті є насадки для різних типів покриття — це великий плюс. Чехол теж став у нагоді, зручно транспортувати й зберігати.
Якість хороша, виглядають стильно. Для активного відпочинку — чудовий варіант. Рекомендую!- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що палиці з системою Antishock, зручним регулюванням та насадками для різних покриттів стали для вас надійним помічником у походах. Гарних вам прогулянок і підкорення нових маршрутів!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Просто чудова комплектація товару за таку ціну, рюкзачок насадки зручні ручки. Окрема подяка за пакування в коробку, прийшли цілими (в інших продавців без пакування).
Дуже задоволена!- Недостатки:
- Невиявила
Доброго дня Олеся! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple (4865489210140) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Прийшли палиці вчасно, як і попереджали.
Палиці дуже сподобалися. Все в їх конструкції продумано для легкого налаштування і користування. Дуже сподобалося, що в наборі є декілька видів насадок для різних поверхонь. Просто супер-палички.
Дякую.- Достоинства:
- Зручні ручки. Наявність декількох насадок. Можливість легко відрегулювати довжину палиць відповідно зросту. Наявність рюкзачка для них.
- Недостатки:
- Не побачила.
Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені: Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- березнев а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
чудова комплектація, коробка, чохол, інструкція - все супер, єдине, що враховуйте, то це терміни доставки, моє замовлення виїхало через три дні після оплати, але все встигло до свята, тому переживання були зайвими
- Достоинства:
- чудова комплектація
- Недостатки:
- їхало 5 днів
Доброго дня, Артем! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені: Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Black. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже класні палички легко налаштувати зручно ходити міцні
- Достоинства:
- Якість хороша в рука не скользить
Доброго дня, Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Качество хорошее, доставка быстрая. Спасибо
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм. Походив по горам трохи. Зауважень не має. І по рівному теж в нагоді.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Чудові палки, в горах випробування пройшли, міцні, зручні.
- Достоинства:
- Зручні
Добрий день, Катерина! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Витримали перший похід в гори на відмінно. Зручні в користуванні.
- Достоинства:
- Легкі. Рукоятка з корку зручна в експлуатації.
Добрий день, Денис! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відповідають опису, вже перший похід відходили успішно
- Достоинства:
- Міцні, легкі
Добрий день, Юлія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Випробовування пройшли - горя Хомʼяк, гора Синяк
Добрий день, Артем! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Олександр Я***
Ну так це найпростіші вершини, туди і без палок можна легко залетіти
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Rozetkа
- Ільницька Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Підвели палки на першому ж поході. Донька розкрутила і розсунула до максимума, а назад вони не складаються. Як ми їх не намагалиля скласти, все було марно. Пришлося йти у похід з такими палками
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Якщо палиця не складається після розсування, потрібно повністю розкрутити секцію до кінця, від’єднати її, а потім ще трохи відкрутити фіксатор — після цього секцію можна легко вставити назад. Це допоможе без зусиль скласти палиці для зручного транспортування.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За такі гроші — супер! Не ковзають, руки не втомлюються навіть після довгого маршруту.
Добрий день, Євген! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Амортизаційний механізм дивно працює - в одній палиці нижня секція висунулась, але не трималась на потрібній висоті. В другій палиці дуже туго висувалась нижня частина. В обох палицях середні частини були закріплені «намертво», не рухались.
Роблю повернення- Достоинства:
- Легкі, приємні в руці
- Недостатки:
- Браковані
Доброго дня!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам шкода, що у вас виникли складнощі з використанням палиць. У більшості випадків механізм фіксації потребує правильного регулювання — палиці перед відправкою перевіряються, і зазвичай працюють справно.
Втім, ми поважаємо ваше рішення та приймаємо повернення згідно з умовами. Якщо надалі матимете питання чи потребуватимете консультації — будемо раді допомогти.
- Канев Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень хорошие палки для своей цены. Рискнул, взял прям перед походом, отлично справились, прошел пол Норвегии с ними, асфальтами, болотами, горами и озерами. Отличный вариант на эти деньги. Надеюсь пройду с ними еще не один поход
- Достоинства:
- Цена, не сломались в первом походе
- Недостатки:
Добрий день, Євгеній! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені автомобільним пилососом Moltis К8 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Moltis!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Палички супер, купляв для бабусі Вона просто в захваті зараз частіше почала гуляти і стала більш радісніша. Дякую за якість
Добрий день, Максим! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Трекінговими палицями Moltis Relax MR-140 з системою Antishock. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Moltis!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Заказав дві пари, одна палиця прийшла поломана
Добрий день, Максим! Нам щиро шкода, що товар приїхав у неналежній якості. Ми обов’язково зробимо висновки щоб більше такого не повторилось, та виправдовувати ваші очікування!
З повагою завжди Ваш Moltis!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримав палиці. Розклав, ніби все норм. Склав одну, а в іншій нижня секція не складається, хоч і вільно прокручується.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальні палиці з вигляду, але подивимось, що буде після експлуатації.
- Недостатки:
- Легко витягуються за максимум. Ще до того , як прочитаєш "листочок" з так званою інструкцією. Ніде ні слова про насадки, їх заміну та призначення. Таке враження , що робили аби зробити.
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що товар не виправдав очікувань. Ми цінуємо зворотний зв'язок і вже передали ваші зауваження щодо інструкції виробнику.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нема рукавичок
- Андрій П***
Так в комплектації вони і не заявлені.
Доброго дня, Тетяно! Рукавички у комплектацію не входять!
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарні палки, мою вагу (90кг) точно витримують, ручки зручні. Із нюансів тільки не подобається, що трохи продавлюється амортизація навіть коли вона переведена у вимкнутий режим, щоб цього позбавитись перемотав ізолентою пружину в середині палки, але з нею тоді в обох режимах амортизація не працює.
- Достоинства:
- Якість, вигляд, ціна
- Недостатки:
- Написав в коментарі
Добрий день, Богдан! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Сидоренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручні та легкі
- Достоинства:
- Складаються
- Недостатки:
Добрий день, Аліно! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Крістіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Хороші палички гарно виглядають та досить міцні
Добрий день, Христино! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!