Отзывы покупателей о Подарочный шашлычный набор для гриля и барбекю Moltis Tourist MT-10539 Темный подарок мужу, куму, брату, другу, отцу, руководителю (4865515110539)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Анна Р***

Набір класний і доставка швидка, але нажаль приїхав не той, що замовляли

• Олег Г***

Товар не відповідає дійсності. Відсутній тесак, щипці для грилю. Повністю інша комплектація ніж на замовленні

• Мирослав Ш***

Наче все ок але є один момент, ніж при транспортуванні прорізав своє кріплення(воно або не продумане або він неправильно закріплений був) і його вже немає куди кріпити. Тепер власнику доведеться щось крутити (шити) щоб воно якось трималось. Це було на подарунок і псує загальне враження.

Добрий день, Мирослав! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Мирослав Ш***

Я розумію що ви цінуєте так а що з кріпленням робити, чи ще раз подякуєте мені?)

• Андрій Р***

Набір просто клас, мені найбільше сподобався тесак таке враження що ним можна дерево колоти, все якісно зроблено рекомендую!

Достоинства:
    Якість
  • Георгій Б***

Набір клас,все сподобалось!

Достоинства:
    Супер для подарунку і не тільки
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Георгій! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Ілля Д***

Побачив акцію і не зміг пройти повз. Матеріал якісний, міцни, легко чиститься, корозій та інших нюансів не з’являлось )

Достоинства:
    Швидка доставка, якість

Добрий день, Ілля! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Костянтин П***

Порадувала швидка доставка. До набору нарікань нема, все в гарному стані, без браку, виглядає добротно і не за три копійки

Достоинства:
    Дуже хороша якість і приємна ціна
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Тимофей К***
    Продавец: Rozetka

Набор для шашлыка просто супер мне нравиться

Достоинства:
    Всё понравилось
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Тимофій! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!