- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Смачна та якісна олія!
- Достоинства:
- Смак, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Delicato Вам сподобалась та Ви оцінили її смак і якість.
Щиро дякуємо за Ваш вибір!
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750
Как всегда -супер
,я постоянный клиент- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру!
Нам дуже приємно, що Monini Extra Virgin Delicato стабільно виправдовує Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Беру не вперше, завжди стабільний чудовий смак та задоволення від ціни
- Достоинства:
- Чудовий смак, гарна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Дуже приємно, що Ви обираєте Monini Extra Virgin Delicato не вперше та цінуєте його стабільну якість і смак.
Раді, що співвідношення ціни та якості також приносить Вам задоволення.
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Масло супер,спасибо,что держите цену
- Достоинства:
- Качество,цена, объем
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що олія Monini Extra Virgin Delicato Вам сподобалась.
Дійсно, ця олія відзначається м’яким смаком, стабільною якістю та зручним об’ємом, що робить її відмінним вибором для щоденного використання.
Окрема подяка за відмітку щодо ціни — для нас важливо зберігати оптимальне співвідношення ціни та якості.
Будемо раді Вашим наступним покупкам!
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличное масло,а цена и обьем просто супер,огромное спасибо за супер быструю доставку
- Достоинства:
- Качество,объем,цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук і високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Delicato 1 л сподобалася Вам своєю якістю, об’ємом і вигідною ціною, а швидка доставка зробила покупку ще приємнішою. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Намагаюся привчити свої смакові рецептори до оливкової олії. Обирала по відгукам. Ця олія мені сподобалася, запах приємний, смачна. Тепер додаю її всюди.
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук. Приємно чути, що олія Вам сподобалася і стала гарним доповненням до страв. Раді, що Ви обрали саме нас!
- Ром М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Це не справжня Delicato Monini .
Багато років курую цю олію і ця дуже відрізняється, точніше зовсім не те- Достоинства:
- Вони в скляний пляшці
- Недостатки:
- Це підробка
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
Хочемо зазначити, що твердження щодо автентичності продукції потребують підтвердження офіційними лабораторними дослідженнями. Уся олія Monini Delicato надходить до нас від офіційних постачальників і має відповідні документи та сертифікати якості.
Будемо вдячні, якщо ви зможете надати результати експертизи - це допоможе об’єктивно розглянути ситуацію.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо запевнити, що Monini Extra Virgin Delicato 1 л, представлена на Rozetka, постачається в Україну офіційно та напряму від виробника в Італії.
Смак оливкової олії Delicato може відрізнятися залежно від врожаю та сорту оливок певного року, що є абсолютно природним для натурального продукту. Це може створювати враження, що олія «інша», хоча насправді вона відповідає всім стандартам extra virgin.
Будемо вдячні, якщо ви уточните, на чому саме ґрунтується ваше припущення про підробку (наприклад, зовнішній вигляд пляшки, смак, аромат чи інше). Це допоможе нам більш предметно розібратися.
- Йц П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
- Лідія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Непогана олія, але досить специфічна як для делікатної, аж у горлі пече. Яка ж тоді звичайна?
- Достоинства:
- Ароматна
- Недостатки:
- Гіркувата
Представник постачальникаДОбрий день. Дякуємо за ваш відгук!
Ми розуміємо, що смак олії може бути різним для кожної людини, і це залежить від індивідуальних смакових рецепторів. Monini Extra Virgin Delicato дійсно має більш м'який та делікатний смак, але навіть у такому варіанті може бути присутня легка гірчинка. І насправді, гірчинка — це не недолік, а перевага, оскільки вона свідчить про високу якість та натуральність олії. Сподіваємося, що ви зможете насолоджуватися її ароматом і смаком у вашій кухні!
- Дымнич А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Отличное масло
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Vergine Delicato. Його м'який смак дійсно додає неповторного аромату стравам. Насолоджуйтесь!
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Gut
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо вам смачних страв із оливковою олією Monini Extra Vergine Delicato!
- Инга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750
Спасибо большое
- Достоинства:
- Очень Деликатно
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Vergine Delicato. Його ніжний смак чудово підходить для салатів, соусів і навіть випічки. Гарного вам користування!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже добре
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що олія Monini Extra Vergine Delicato вам сподобалась! Це справжній вибір для тих, хто шукає м’який смак. Бажаємо смачних страв!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Доставили в поштомат в такому вигляді. Товар забрав через 2 години
- Достоинства:
- Доставили
Представник постачальникаДоброго ранку. Дякуємо за ваш відгук і фото! Густі пластівці, які ви помітили в оливковій олії Monini Extra Vergine Delicato 1 л, є природним явищем. Це трапляється, коли олія піддається впливу низьких температур під час зберігання або транспортування. Таке "замерзання" свідчить про натуральність продукту і жодним чином не впливає на його якість чи смак. Достатньо залишити олію за кімнатної температури, і вона поверне свою звичну консистенцію.
Якщо у вас залишилися питання, будемо раді допомогти!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купувала олію до цього в Польщі і олія має інший смак та колір. Те що налито в цю бутилку від Monini delicato нічого спільного з оригіналом немає. Оригінал золотистого кольору і взагалі немає горечі, цеж масло зеленуватого кольору та гірке. Так це оливкова олія, але не Monini delicato
- Достоинства:
- Оливкова олія
- Недостатки:
- Не Monini delicato
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Ми перевірили цю партію оливкової олії Monini Extra Vergine Delicato та можемо підтвердити, що продукт відповідає усім стандартам якості. Олія має характерний жовтий колір, ніжний смак і не містить гіркоти, як це властиво даному виду олії.
Відчуття смаку, зокрема гіркоти, може бути індивідуальним сприйняттям кожного, адже оливкова олія Extra Virgin зберігає природні характеристики оливок. Якщо у вас залишилися запитання чи побажання, будемо раді вам допомогти!- Вікторія М***
Прошу не вводити людей в оману. Я до того неодноразово її купувала в Польщі. Купула саме цього разу для хворої мами, т.я. знала, що в ній гіркоти немає, а вона не може вживати гірку олію. Вибачте, але рецептори у нас тіж самі, що вживали олію, яку купували в Польщі і яку купила у вас в Україні. Просто витрачені кошти на вітер. Вам повинно бути соромно за обман, а не спихування на рецептори покупця.
- Руслан Б***
Бред полный у автора комментария и у Виктории Малашевской. Покупаю данное масло так же в Румынии, вкус точно такой же как и в Украине - с горчинкой. А если без неё, значит вы покупаете какой то туфтяк и подделку.
- Дария З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гіркувата
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Гіркуватий смак може бути ознакою високоякісної оливкової олії, але ми розуміємо, що це не завжди до вподоби всім. Сподіваємося, ви знайдете свій ідеальний варіант серед нашого асортименту!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Вкусное масло
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. Приємно чути, що вам сподобалась оливкова олія Monini Extra Vergine Delicato. ЇЇ ніжний смак дійсно робить страви особливими. Насолоджуйтеся!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна олія. М'який смак
Представник постачальникаДобрий день, Олена. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Vergine Delicato і її м'який смак. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції, щоб кожен наш клієнт міг насолоджуватися справжнім смаком олії.
- МАРІЯ Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
олія добра. сервіс - погано . ( посилку взагалі чекала місяць)
- Недостатки:
- замість літрової оливкової поставили 0.5 л. виноградної. На пошті не перевірила ( завжди все було добре). Через неуважність працівників Розетки втратила кілька сот гривень
Представник постачальникаДобрий день, Марія. Дякуємо, за відгук. Нам приємно, що вам сподобалась олія. Стосовно сервісу, ми передали інформація у відділ сервісу Розетки. Дякуємо за розуміння.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
смачна
- Достоинства:
- Недостатки:
- не почів
Представник постачальникаДобрий день, Олег. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Virgin Delicato. Ваші слова дуже цінні для нас. Смачного!
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Vergine Delicato і що ви оцінили її якість. Ваша рекомендація і позитивні коментарі про смак та якість дуже цінні для нас. Смачного!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Якісна та смачна.
- Достоинства:
- Зручна ємкість
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Роман. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобалася олія Monini Extra Vergine Delicato і що ви оцінили її якість та смак. Також приємно знати, що вам сподобалася зручна ємкість. Смачного!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Більше не братиму цю олію. Купувала іншу цієї ж торгівельної марки і вона кристалізувалась повністю.
- Достоинства:
- На смак ок. Немає неприємних присмаків.
- Недостатки:
- Підозріло мало олії кристалізувалось під час доби в холодильнику.
Представник постачальникаДобрий день, Олена. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що олія оливкова Delicato TM Monini не виправдала ваших очікувань. Олія оливкова може кристалізуватися частково або помутніти. Все залежить від температури в холодильнику та часу знаходження в ньому пляшки. Температура в холодильнику(не в дверцятах) повинна бути не більше 4градусів і час перебування пляшки не повинно бути меншим за 24 - 48годин. Якщо у вас є конкретні підозри або додаткові деталі про олію, будь ласка, поділіться ними з нами, і ми спробуємо надати більш точну консультацію.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже неприємно, коли об'єктивна оцінка смакових якостей товару, який не відповідає заявленим характеристикам, переводиться на завуальоване ствердження "сам дурак". Я не в перше купую олію цієї марки і саме Delicato і вона завжди мала інший смак. Якщо ви продаєте бракований товар, то повинні попередити про це покупця і він сам зробить свій вибір. А ваші ствердження про "відповідність якості" справжнє шахрайство
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гіркота
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Викупила цю олію у вівторок 28.05. Дата 06.02.2024 до 06.08.2025. Відкрила її сьогодні, додала до салату та зіпсувала страву. В горлі застряг гіркий смак. Олія делікатна фірми Моніні - це оливкова олія, яка має ніжний, легкий смак, а не мерзенна гіркота. Ви повинні вилучити цю партію з продажу, вона не відповідає заявленій якості і коштує не п'ять копійок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гіркий вкус, який зіпсував страву
Представник постачальникаДобрий день, Олена. Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви не отримали задоволення від покупки. Дана партія перевірена, проведена додаткова дегустація і олія відповідає всім стандартам якості. Рецептори у кожної людини різні і кожен може вдчувати легку або сильну гіркоту, запах свіжескошеної трави або ніякого запаху. Якісна оливкова олія повинна мати гіркоту та відчутне першіння в горлі, так себе проявляють антиоксиданти – найцінніші компоненти олії. Олія оливкова Delicato TM Monini дійсно ніжна і легка на смак.
- Катрін
Ви все правильно кажете.
А от смак гіркуватості олії вказує на неналежне зберігання,вона була в теплі і згіркла. Або це олія дуже поганої якості. Одне з двох. Інших варіантів тут нема.ттак що магазин має нести відповідальність за це і або виробник
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
На жаль, не можу доєднатися до захоплених відгуків. Можливо мені приїхала прострочена олія чи не кондиція, але її неможливо вживати в їжу. Огидний сильний прогорклий запах, ще сильніший гіркий смак старої зіпсованої олії. Прошу службу підтримки зв'язатися зі мною, я вкрай незадоволена таким придбанням за малі гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Огидний сильний прогорклий запах, ще сильніший гіркий смак
Представник постачальникаДобрий день, Ірино. Нам шкода, що Ви відчули неприємні смаки та прогорклий запах. Насправді олія Delicato ТМ Monini- є найніжнішою та приємною на смак. Гіркоти там взагалі не має. Виробник підлаштував саме цей вид олії під споживачів, які не люблять відчувати гіркоту. Прошу Вас сфотографувати пляшку з обох сторін, щоб ми могли перевірити товар по даті виробництва та номеру партії.
Дякуємо за розуміння.- Ирина
Так, гіркоти бути не має. Як і прогорклості. Я дуже розчарована
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олія чудова, дуже задоволена, дякую.
Представник постачальникаДобрий день, Анна. Дякуємо, що обрали оливкову олію Delicato. Смачного!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олія дуже смачна.
- Достоинства:
- Натуральна. Смачна. Продавець відправив дуже швидко.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно.
Дякуємо, що зупинили свій вибір на оливковій олії Delicato ТМ Monini. Смачного!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Чудовий запах. Іншого виробника навіть запаху не було, але ціна там 200грн за літр і не зрозуміло чи воно відповідає заявленим характеристикам
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Масло обирала для малечі, гарне масло!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Маріанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Смачний, не має гіркоти
- Достоинства:
- Смачний
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Очень вкусное масло!
- Достоинства:
- Качественно
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Класна олія. Купую не вперше
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Уважаемые товарищи из Розетки! Кто-нибудь проверяет сертификаты у поставщиков? Или берете, не глядя? На этикетке купленного у вас оливкового масла Monini Delicato указано, что в составе этого масла только насыщенные жиры. ????? Это как?
Обращусь в Защиту прав потребителей с жалобой.- Достоинства:
- Достоинства испарились при прочтении состава
- Недостатки:
- Состав: полностью насыщенные жиры. А должны быть ненасыщенные.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Обожнюю Моніні. Не гірка, поиємнаина смак. Лише її купую та Моніні з лимоном
- Достоинства:
- Найкраща з усіх
- Марк Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Норм
- Достоинства:
- Запах и вкус
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Краще співвідношення ціна-якість
- Достоинства:
- Моє улюблене