- AI аналіз відгуків99 відгуків: Позитивний 86%, нейтральний 10%, негативний 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Нина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Очень понравилось масло, хорошо для жарки, буду брать ещё
- Достоинства:
- Не дымит при жарке
- Недостатки:
- Хотелось бы дешевле
Ця олія дійсно добре підходить для смаження та приготування гарячих страв, оскільки має м’який смак і стабільно поводиться під час нагрівання. Будемо раді, якщо оберете її знову.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все чудово
- Достоинства:
- Якісна олія
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що оливкова олія Monini Anfora вам сподобалась.
Приємно, що ви відзначили її якість. Бажаємо, щоб олія й надалі смакувала вам у ваших улюблених стравах.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Це найкраща оливкова олія. Мені дуже сподобалась. Беру завжди таку, бо вона добре підходить для смаження та запікання. Раніше я думала що оливкова олія не смачна, але ця мені реально сподобалась. Тепер зовсім перейшла на оливкову олію.
- Достоинства:
- Без запаху, та без вираженого смаку
- Недостатки:
- Не знайшла, хіба що швидко закінчується
Представник постачальникаДякуємо за такий теплий та детальний відгук!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora настільки вам сподобалась і стала вашим вибором для щоденного приготування. Завдяки м’якому смаку та нейтральному аромату вона дійсно чудово підходить для смаження, запікання та різних гарячих страв. Особливо приємно, що саме ця олія допомогла вам по-новому відкрити для себе смак оливкової олії.
Дякуємо за довіру та ваш вибір!
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Подобається, те що потрібно, на пательні те що треба!
Представник постачальникаДякуємо Вам за найвищу оцінку та відгук!
Раді, що Monini Anfora повністю Вам підходить та чудово показує себе у приготуванні на пательні.
Бажаємо Вам ще багато смачних страв!
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купляла таке масло у інших продаців масло дуже подобалося за смаком. Купила тут - взагалі інший смак. Неприємний.
- Недостатки:
- Смак
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам щиро шкода, що смак оливкової олії Monini Anfora не виправдав Ваших очікувань цього разу.
Смак та аромат оливкової олії можуть дещо відрізнятися залежно від партії, врожаю оливок та умов зберігання. Monini Anfora є натуральним продуктом, тому незначні зміни в смаковому профілі можливі.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою — Ваш зворотний зв’язок дуже важливий для нас.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Подобається!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora Вам подобається
Будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Подобається
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що олія Вам подобається — нехай і надалі добре підходить для щоденного використання
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
купляю вже декілька разів, поки є знижка олія виправдовується на 100 %
- Достоинства:
- не має присмаку, економна
- Недостатки:
- ціна
Представник постачальникаДякуємо Вам за довіру та що обираєте нас знову!
Раді, що Оливкова олія Monini Anfora 1 л повністю виправдовує Ваші очікування — дійсно, її нейтральний смак робить її універсальною та зручною у щоденному використанні, а економність — ще одна приємна перевага.
Щодо ціни — рекомендуємо слідкувати за акційними пропозиціями, щоб купувати вигідніше.
Дякуємо за відгук і будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ільїна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Покупаю не перший раз спеціально для смаження. Не пригорає.
- Достоинства:
- Підходить для смаження
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо Вам за відгук та довіру до оливкової олії Monini Anfora 1 л.
Раді, що продукт добре підходить для смаження та відповідає Вашим очікуванням.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Майя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Добра олія, подобається мені і купляю постійно та й ще по акційній цені
- Достоинства:
- Приємно на ній смажити
- Недостатки:
- Не змінює смак страв
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora 1 л Вам підходить для смаження та залишається Вашим постійним вибором, особливо за акційною ціною. Нейтральний смак справді робить її універсальною для різних страв. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Давно пользуюсь, нормальная олия
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora 1 л вже давно виправдовує Ваші очікування та стабільно Вам підходить. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Представник постачальникаДякуємо Вам за високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora 1 л Вам сподобалася. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Гарна олія
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Anfora вам сподобалась. Нехай і надалі тішить своєю якістю та смаком.
- Елеонора Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Мені подобається. Прийшло швидко! Без запаху!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що вам сподобалася оливкова олія Monini Anfora та що замовлення прийшло швидко. Користуйтеся із задоволенням і будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250
Гарний товар
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Цінуємо, що Ви обрали оливкову олію Monini Anfora. Бажаємо приємного користування та вдалих кулінарних результатів!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олію придбала для смаження,якістю задоволена.
- Достоинства:
- Без запаху.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені якістю оливкової олії та обрали її для смаження. Раді, що відсутність запаху стала для вас перевагою. Чекатимемо на ваші наступні покупки!
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Ця олія зовсім не відповідає тій олії яка має бути в цій пляшці ((( ні запаху ні кольору як написано на етикетці . Знаю яка має бути, користуюсь не вперше.
Не рекомендую
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що цього разу оливкова олія Monini Anfora не виправдала ваших очікувань.
Звертаємо увагу, що Monini Anfora є рафінованою оливковою олією з додаванням оливкової олії першого віджиму, тому вона має нейтральніший аромат, світліший колір і м’якший смак у порівнянні з оливковою олією Extra Virgin. Саме ці властивості роблять її зручною для термічної обробки та приготування страв, де важливо не змінювати природний смак інгредієнтів.
Якість продукту є стабільною та контролюється виробником відповідно до європейських стандартів. У той же час сприйняття смаку, аромату та кольору може відрізнятися залежно від особистих очікувань і попереднього досвіду використання.
Дякуємо вам за зворотний зв’язок — він допомагає нам краще інформувати покупців про особливості продукції.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Все нормально
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що олія вам підійшла. Гарного користування!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250
Смачна олія! Супер!
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що рафінована олія Monini Anfora 0,25 л вам сподобалася і залишила тільки позитивні враження.
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Добре
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Monini Anfora вам підійшла.
Будемо раді новим замовленням від вас!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна! Задоволені покупкою!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що олія вам сподобалася та що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо лише приємних кулінарних моментів і чекаємо вас знову!
- Ільїна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Олію брала спеціально для смаження. Поки нарікань немає. Подобається
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Раді, що олія підійшла для смаження й повністю вас влаштовує. Нехай і надалі тішить якістю та смаком. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Майя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Для смаження добре підходить, не змінює смак ні риби, ні м'яса, ні курки
- Достоинства:
- Немає яркого, насиченого аромату.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що олія чудово підійшла для смаження та не змінює смак страв. Користуйтеся із задоволенням і надалі!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Рекомендую, норм для аерогріля.
Представник постачальникаДякуємо за рекомендацію! Раді чути, що олія добре підходить для аерогрилю. Нехай і надалі тішить результатами приготування!
- Элла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все прекрасно
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що все сподобалося. Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Чудова для смаження
- Достоинства:
- Чудова для смаження
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Monini Anfora чудово підходить для смаження та повністю виправдала ваші очікування.
Приємних кулінарних результатів і будемо раді бачити вас знову!
- Злата Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Якісна олія, використовую для смаження
- Достоинства:
- Смачна, вистачає на довго
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що оливкова олія Monini Anfora 1 л вам подобається.
Вона якісна, смачна та ідеально підходить для смаження, при цьому однієї пляшки вистачає на довгий час. Чудовий вибір для щоденного використання на кухні!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарне масло, задоволена, смачна, подобається що можна спокійно смажити плюс ціна хороша
- Достоинства:
- Смачна, можна на ній смажити
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що олія вам сподобалась і добре підходить як для салатів, так і для смаження. Ваші слова про ціну та смак дуже цінні для нас!
- Валерій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Пляшка відрізняється від попередньої, тепер є сумніви щодо оригінальності
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо вас запевнити, що у продажу представлена лише оригінальна продукція Monini від офіційних постачальників. У цьому році виробник оновив дизайн упаковки, тому пляшка може відрізнятися від тієї, яку ви купували раніше. Це офіційні зміни і вони жодним чином не впливають на якість олії.
Бажаємо вам смачних та корисних страв з Monini!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук. Пляшка олії Monini Anfora 1 л з цього року змінилася через оновлення упаковки виробником. Це не впливає на якість і оригінальність продукту — олія залишається справжньою та високоякісною.
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна олія.
Для літніх салатів те що треба.
Беру вже 2 бутилку (відрізняється від попередньої).- Достоинства:
- Смачна, приємна ціна по акції
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалась олія Monini Anfora та її смак у літніх салатах. Ми теж задоволені, що Ви обрали саме її!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Погано приклеєні наліпки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Щиро шкодуємо, що етикетки олії Monini Anfora 500 мл приклеєні не дуже добре. Повідомляємо, що виробник отримав інформацію про такі випадки, і наразі відбувається перехід на новий формат пляшки, де ця проблема буде усунена.
Це не впливає на якість самого продукту, яка залишається високою і відповідає міжнародним стандартам.
Також нагадуємо, що Ви завжди можете звернутися за контактами офіційного представника або імпортера, зазначеними на упаковці, для отримання додаткової інформації.
Дякуємо, що поділилися своїм зауваженням — воно допомагає нам покращувати сервіс і упаковку.
- Алиса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Чудова олія
Представник постачальникаДобрий день! Раді чути, що оливкова олія Monini Anfora вам сподобалася. Така висока оцінка підтверджує, що продукт відповідає вашим вимогам до смаку та якості.
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250
Чудова олія для смаження, смак ледь відчутний
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що рафінована оливкова олія Monini Anfora добре підходить для смаження, має легкий смак і при цьому радує якістю. А швидка доставка зробила покупку ще приємнішою!
- Натали П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Это лучшее оливковое масло!
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук про оливкову олію Monini Anfora!
Дуже приємно знати, що наш продукт став для вас найкращим.
Бажаємо вам лише приємних кулінарних вражень разом із Monini!
- ИнессаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дякую, дуже добра
- Достоинства:
- Жарити, в салати
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук про оливкову олію Monini Anfora!
Раді, що олія підходить як для смаження, так і для салатів — це дійсно універсальний продукт.
Бажаємо вам смачних страв і приємних кулінарних відкриттів з Monini!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Добра олія. Беремо постіно
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
Раді, що олія Monini Anfora повністю відповідає Вашим очікуванням і стала постійним вибором.
Цінуємо Вашу довіру!