- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто попередження тому, хто купує всліпу. Соус гарний, але має дуже "випираючий" смак трюфеля, який перебиває будь-що інше. Через що вдало застосувати його треба вміти, на відміну від такого ж соусу, але без додаткового смаку.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля дійсно має виразний та насичений трюфельний аромат, адже цей смак є акцентним у продукті. Така глазур найкраще підходить для дозованого використання — кілька крапель можуть добре доповнити сири, м’ясні страви, пасту, овочі або брускети.
Розуміємо, що трюфельний смак досить специфічний і може підходити не всім. Для більш універсального використання справді краще обирати класичну бальзамічну глазур Monini без додаткового смаку.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Прекрасно доповнює смак мʼяса,супа,салатів!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що соус бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля вам сподобався та прекрасно доповнює смак м’яса, супів і салатів. Нехай і надалі тішить вас своїм вишуканим смаком!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусный, добавляю его везде, и в салат и в пельмени
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук. Раді чути, що глазур настільки Вам смакує і підходить до різних страв. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добрий соус, але напис "оцет Monini" дезорієнтує - це соус, а не бальзамічний оцет, який у цьому соусі одна зі складових. До смаженої картоплі - люкс, до прикладу.
- Достоинства:
- Смак, смак, смак
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Інформація на упаковці вказана вірно — це саме соус (глазур), до складу якого входить бальзамічний оцет. Раді, що вам сподобався смак!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не знаю, что нужно было ожидать от этого продукта, но то, что пришло - имеет неприятный химический запах и вкус. но это такое - личные впечатления. что действительно неприятно удивило - пластиковая тара. как бы продукт с претензией, а упаковка дешевая. к тому же давно известно, что продукты с кислым вкусом опасно держать в пластике.
- Достоинства:
- быстрая доставка
- Недостатки:
- вкус и тара
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук про бальзамічну глазур Monini зі смаком білого трюфеля. Шкода, що смак вам не підійшов — це індивідуальне сприйняття, і ми поважаємо вашу думку. Щодо упаковки: глазурі Monini, як і більшість густих соусів, фасуються у пластикову тару, яка дозволяє зручно дозувати продукт. Склад глазурі — натуральний, без штучних ароматизаторів, а аромат — результат поєднання концентрованого виноградного сусла, оцту та натурального трюфельного аромату. Дякуємо, що звернули увагу на швидку доставку.
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак
- Достоинства:
- Моніні
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався смак соусу бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля — це справжній делікатес, який додає стравам вишуканості.
Дякуємо, що обираєте Monini!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук!
Раді, що соус бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам підійшла.
Смачного та до нових гастрономічних відкриттів!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук!
Раді, що соус бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам підійшла.
Смачного та до нових гастрономічних відкриттів!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий смак!
Представник постачальникаВітаємо.Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам сподобалась — це справжня кулінарна насолода для поціновувачів вишуканого смаку.
Смачного та дякуємо, що обираєте Monini!
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смакота
- Достоинства:
- ціна, якість, смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що бальзамічна глазур з білим трюфелем Monini вам сподобалася. Раді, що ціна, якість та смак вас задовольняють!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень вкусный
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам сподобався соус Monini з білим трюфелем. Якщо у вас є улюблені рецепти з цим соусом або хочете спробувати нові смаки, наприклад з малиною, будемо раді допомогти з ідеями! Смачного!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Алёна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный!
- Анна О***Продавец: Rozetka
Отличный уксус. Использую для заправки салатов. Густой кремообразной консистенции. Насыщенный и вкусный. Рекомендую.
- Достоинства:
- Вкус, консистенция