Отзывы покупателей о Соус Бальзамическая глазурь со вкусом белого трюфеля Monini 250 мл (8005510007480)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Костянтин

Просто попередження тому, хто купує всліпу. Соус гарний, але має дуже "випираючий" смак трюфеля, який перебиває будь-що інше. Через що вдало застосувати його треба вміти, на відміну від такого ж соусу, але без додаткового смаку.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля дійсно має виразний та насичений трюфельний аромат, адже цей смак є акцентним у продукті. Така глазур найкраще підходить для дозованого використання — кілька крапель можуть добре доповнити сири, м’ясні страви, пасту, овочі або брускети.
      Розуміємо, що трюфельний смак досить специфічний і може підходити не всім. Для більш універсального використання справді краще обирати класичну бальзамічну глазур Monini без додаткового смаку.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Олексій К***

Супер! Прекрасно доповнює смак мʼяса,супа,салатів!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що соус бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля вам сподобався та прекрасно доповнює смак м’яса, супів і салатів. Нехай і надалі тішить вас своїм вишуканим смаком!

• Ярослав К***

Вкусный, добавляю его везде, и в салат и в пельмени

Добрий день!
      Ми вдячні за Ваш відгук. Раді чути, що глазур настільки Вам смакує і підходить до різних страв. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Сергій Є***

Дуже добрий соус, але напис "оцет Monini" дезорієнтує - це соус, а не бальзамічний оцет, який у цьому соусі одна зі складових. До смаженої картоплі - люкс, до прикладу.

Достоинства:
    Смак, смак, смак
    Недостатки:
    Не виявлено.

Дякуємо за відгук! Інформація на упаковці вказана вірно — це саме соус (глазур), до складу якого входить бальзамічний оцет. Раді, що вам сподобався смак!

• Наталия

не знаю, что нужно было ожидать от этого продукта, но то, что пришло - имеет неприятный химический запах и вкус. но это такое - личные впечатления. что действительно неприятно удивило - пластиковая тара. как бы продукт с претензией, а упаковка дешевая. к тому же давно известно, что продукты с кислым вкусом опасно держать в пластике.

Достоинства:
    быстрая доставка
    Недостатки:
    вкус и тара

Вітаємо. Дякуємо за відгук про бальзамічну глазур Monini зі смаком білого трюфеля. Шкода, що смак вам не підійшов — це індивідуальне сприйняття, і ми поважаємо вашу думку. Щодо упаковки: глазурі Monini, як і більшість густих соусів, фасуються у пластикову тару, яка дозволяє зручно дозувати продукт. Склад глазурі — натуральний, без штучних ароматизаторів, а аромат — результат поєднання концентрованого виноградного сусла, оцту та натурального трюфельного аромату. Дякуємо, що звернули увагу на швидку доставку.

• Олександр У***

Смак

Достоинства:
    Моніні
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався смак соусу бальзамічна глазур Monini зі смаком білого трюфеля — це справжній делікатес, який додає стравам вишуканості.
      Дякуємо, що обираєте Monini!

• Вячеслав Б***

Норм

Вітаємо. Дякуємо за відгук!
      Раді, що соус бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам підійшла.
      Смачного та до нових гастрономічних відкриттів!

• Вячеслав Б***

норм

Вітаємо. Дякуємо за відгук!
      Раді, що соус бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам підійшла.
      Смачного та до нових гастрономічних відкриттів!

• Світлана П***

Чудовий смак!

Вітаємо.Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що бальзамічна глазур Monini з білим трюфелем вам сподобалась — це справжня кулінарна насолода для поціновувачів вишуканого смаку.
      Смачного та дякуємо, що обираєте Monini!

• Наталья И***

Смакота

Достоинства:
    ціна, якість, смак
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що бальзамічна глазур з білим трюфелем Monini вам сподобалася. Раді, що ціна, якість та смак вас задовольняють!

• Ірина Н***

очень вкусный

Добрий день. Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам сподобався соус Monini з білим трюфелем. Якщо у вас є улюблені рецепти з цим соусом або хочете спробувати нові смаки, наприклад з малиною, будемо раді допомогти з ідеями! Смачного!

• Ольга Р***
  • Алёна Н***

Отличный!

• Анна О***
    Продавец: Rozetka

Отличный уксус. Использую для заправки салатов. Густой кремообразной консистенции. Насыщенный и вкусный. Рекомендую.

Достоинства:
    Вкус, консистенция