Отзывы покупателей о Оливковое масло Monini Extra Virgin Гранфруттато 500 мл (8005510001716)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Яскравий фруктовий смак із балансом гірчинки та свіжості.
    Висока якість, відчувається натуральність.
    Стійкий аромат — навіть невелика кількість робить страву особливою.

Достоинства:
    Яскравий фруктовий смак із балансом гірчинки та свіжості. Висока якість, відчувається натуральність. Ідеально підходить для салатів, соусів та середземноморських страв. Стійкий аромат — навіть невелика кількість робить страву особливою.
    Недостатки:
    Ціна трохи "кусається" і може викликати залежність ;)

Дякуємо Вам за такий глибокий, смачний і натхненний відгук та високу оцінку!
      Раді, що Monini Extra Virgin Granfruttato 500 мл вразила Вас яскравим фруктовим смаком, ароматом і натуральною якістю. Згодні — іноді така олія справді може викликати приємну "залежність".
      Дякуємо за довіру та бажаємо ще багато вдалих кулінарних поєднань!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Масло вкусное, слегка с горчинкой, удобная пиптик-лейка. Из недостатков проварачивается крышка при открытии и не замерзает в холодильнике.

Достоинства:
    Масло вкусное, слегка с горчинкой, удобная пиптик-лейка.
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за детальний відгук!
      Раді, що вам сподобався смак оливкової олії Monini GranFruttato та зручна піпетка-дозатор.
      Щодо кришки — дякуємо за зауваження, передамо виробнику для врахування.
      Щодо "не замерзає в холодильнику" — звертаємо увагу, що загустіння олії в холоді залежить від багатьох чинників: температури в холодильнику, часу зберігання, складу самої олії (високий вміст мононенасичених жирів може уповільнювати процес загустіння). Це не завжди є показником якості. Дякуємо, що ділитеся своїм досвідом — це допомагає і нам, і іншим покупцям!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Дуже смачна олія, ароматна. А ще в неї супер зручний носик, який всередині і дозволяє точно лити.

Достоинства:
    Смак, зручний дозатор
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що олія оливкова Monini Extra Virgin Granfruttato вам сподобалась. Дійсно, зручний дозатор додає комфорту в процесі використання, а аромат та смак роблять її ідеальним доповненням до багатьох страв. Сподіваємось, що і надалі будете задоволені якістю продукту!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Масло по качеству достойное, но срок годности до 01/2033 меня не устраивает. Всего 3 месяца осталось до января.

Достоинства:
    Масло шикарное
    Недостатки:
    Выслали с маловатым сроком годности
    • druzyashka

Хотіла заказати ,але такий термін - 3 місяці до закінчення строку мене не влаштовує

• Віктор І***

Масло у відкритому вигляді можна зберігати не більше місяця. Ажде під дією кисню воно окисляється та становиться шкідливим для вживання в їжу. Не дякуйте

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Масло хорошее, но срок годности разочаровал - до января 2023. Всего 3 месяца (октябрь, ноябрь и декабрь) остаются. Хотелось бы более длительный срок годности.

Достоинства:
    Отличное масло
    Недостатки:
    Срок годности маловат
  • Раиса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Пожалуй, лучшее оливковое масло из всех, которые я когда-либо пробовала. Насыщенный "оливковый" вкус, приятный травяной аромат. Очень вкусно в салатах, да и просто со свежим хрустящим багетом. Отдельно следует отметить "всплывающий колпачок", благодаря которому воздух не попадает в бутылку, поэтому каждый раз при открытии бутылки сохраняется свежесть вкуса и аромата. Рекомендую!

Достоинства:
    Отменный вкус, насыщенный травяной аромат, приятное послевкусие
  • Поліна С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

У сезон салатів це масло дуже стало у нагоді. Пляшку вистачає надовго. Смак ніжний, присмак тонкий, без гіркоти (!), без специфічного запаху. Як подарунок - чудовий варіант. Буду брати ще.

Достоинства:
    Ніжний смак, приємний аромат, корисний для здоров'я

Добрий день!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про олію оливкову Extra Vergine Гранфруттато ТМ Monini 500 мл! Ми дуже раді чути, що вам сподобався її ніжний смак та приємний аромат. Приємно знати, що саме Олія оливкова Гранфруттато ТМ Monini стала у нагоді у сезон салатів і що ви вважаєте її чудовим варіантом для подарунка.
      Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів продукцією найвищої якості, яка приносить користь для здоров'я. Ваші позитивні відгуки мотивують нас продовжувати робити нашу роботу ще краще.

• Артем Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.500

Свежий вкус, нет посторонних запахов, только вкус и запах трав и свежего отжима. Не горчит, салатам придает легкий вкус, без горечи, которое присутствует в подсолнечном масле. Это не самое вкусное масло, которое я пробовал, но оно очень хорошее. Рекомендую, кто хочет найти для еды насыщенный вкус масла.