Отзывы покупателей о Оливковое масло Monini Extra Virgin White Truffle 250 мл (80481508)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Дуже гарна олія, смачна, а яка запашна
    Аромат білого трюфеля дуже приємний, лагідний.
    Додавали у салати, маринади до м'яса, на хлібні грінки - це дуже смачно! Ще в планах спробувати оливкову олію з чорним трюфелем.
    Взяла різні олійки для брата, також багато співробітників рлійки цього бренду полюбляють.
    Однозначно рекомендуємо.
    Бренд Monini - це якість, вже багато різної продукції коштували, різні олії, бальзамічні соуси.

Вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що олія з білим трюфелем вам сподобалась і стала смачним доповненням до різних страв. Згодні, аромат трюфеля дійсно дуже приємний і делікатний. З нетерпінням чекаємо, щоб ви спробували і олію з чорним трюфелем — вона теж не залишить вас байдужими!
      Monini справді відомий своєю високою якістю, і ми раді, що ви обрали цей бренд для себе та своїх близьких. Дякуємо за рекомендації!

• Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Пока не пробовала, надеюсь понравится)

Достоинства:
    Напишу после дегустации)
    Недостатки:
    Пока нет

Доброго ранку. Дякуємо за ваш вибір! Сподіваємося, що вам сподобається оливкова олія Monini Extra Vergine з білим трюфелем. Рекомендуємо починати з кількох крапель, щоб відчути насолоду від вишуканого трюфельного аромату та смаку. Будемо раді почути ваші враження після дегустації!

• Натали П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Очень хорошее масло,для любителей трюфеля

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалася оливкова олія Monini Extra Vergine з білим трюфелем. Це чудовий вибір для тих, хто любить особливий аромат і смак трюфелів.

• Богдана

Придбала за рекомендацією.
    В поєднанні з пастою та сиром приправа з базиліком, вʼяленими томатними та часником - дійсно відбувається приємна гра смаків)
    Для того, щоб урізноманітнити буденні прийоми їжі підходить чудово!)

Достоинства:
    Багатогранна, якщо вдало поєднувати з іншими компонентами; цікава на смак

Доброго ранку. Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що оливкова олія Monini Extra Vergine White Truffle стала для вас ідеальним доповненням до улюблених страв. Її багатогранний смак дійсно розкривається у вдалих поєднаннях, додаючи витонченості навіть буденним прийомам їжі. Бажаємо ще більше кулінарних відкриттів!

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Яскравий смак трюфеля. Олія доброго гатунку

Недостатки:

Добрий день Юрій. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобалася оливкова олія Extra Vergine з білим трюфелем ТМ Monini. Її яскравий смак дійсно може додати особливого аромату стравам!
      Щодо ціни, ми розуміємо, що оливкова олія Extra Vergine з білим трюфелем ТМ Monini може бути дорожчою, але вона справді приносить вишуканість у кожну страву. Сподіваємося, ви продовжите насолоджуватися цим продуктом!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Продукт специфический. Буду учиться применять его. Пока добавляла немного в спагетти с грибами. Очень насыщенный запах, действительно нужно совсем каплю, если переусердствовать - перебъет все остальные вкусы. На грибы типа шампиньонов совсем не похоже. Таким покупателям, как я, незнакомым с трюфелями и другим маслом с таким ароматом, лучше попробовать его где-нибудь до приобретения

Достоинства:
    Даже и не знаю
    Недостатки:
    Вкус специфический, нужно уметь сочетать его с другими продуктами

Добрий день, Анно. Дякуємо, що поділились своїми враженнями. Олія оливкова з ароматом білого трюфеля TM Monini має дійсно дуже яскравий, насичений запах, який доповнює смак страви. Рекомендуємо починати вживати з кількох крапель. Смачного!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Качество масла хорошее, но сомнительный ароматизатор. Вкус остаётся очень долго и будто впитывается. Слишком концентрированный

Достоинства:
    Масло хорошее (сырье)
    Недостатки:
    Слишком концентрированный ароматизатор
  • Логвиненко Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Очень люблю это ароматное масло с спагетти и пармезаном. Для меня это универсальное блюдо, после яичницы. Оператор очень серьезно подходит к работе. Я в какой-то момент я даже стреманулась, точно ли я купила обычное масло ))) Доставка в пункт выдачи, как часики. Спасибо Розетка!

Достоинства:
    Товар, и оператор приёма заказа))
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

интересные запах и вкус, но очень интенсивные, легко переборщить. Залить салат чисто этим маслом не выйдет, максимум несколько капель добавить в заправку. Трюфель никогда не ел, сравнивать не с чем. остутствие трюфеля в составе - ароматизатор идентичный натуральному. используется скорее как ароматизатор блюд, с небольшим вкусовым дополнением. В небольших количествах понравилось и в пасте, и в салате, и в крем-супах.

Достоинства:
    интересный запах и вкус
    Недостатки:
    очень интенсивный аромат и вкус, легко переборщить, ароматизатор идентичный натуральному.
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Это масло может влюбить в себя с первого вдоха его аромата. Говорю вам как человек который на дух не переносит обычное оливковое масло. Но именно это масло я с удовольствием всегда добавляю в салаты из свежих овощей. Думаю любое блюдо заиграет новыми красками если приправить его этим маслом.
    И небольшой секрет - при смешивании 1:1 с обычным оливковым маслом вкус и аромат сохраняются)

Достоинства:
    аромат
    Недостатки:
    дороговизна
  • Елена

вкус специфический

Достоинства:
    для любителей экзотических вкусов
    Недостатки:
    грибного вкуса не почувствовала
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Отличный аромат! вкус тоже приятный. Люблю добавить к пасте или крему, главное во что-то горячее!
    Скорее всего трюфеля никакого нет - только химаромат, цену могли бы ниже сделать
    Рекомендую

Достоинства:
    Отличный аромат!
    Недостатки:
    дороговато!
  • Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Аромат отдалённо напоминает запах сушёных грибов шиитаке. Вкус насыщенный грибной, послевкусие spisy.

Достоинства:
    Неповторимый вкус и аромат.
    Недостатки:
    Цена.
  • Василина Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Дуже несмачно, погано пахне. Зараз я знаходжусь на кухні, а відчуття ніби в газовій камері. Смак залишається дуже довго і це погано, бо він жахливий. Ніколи не купуйте, бо будете ригать як я

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Все

Дякуємо за ваш відгук.

Нам прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань. Олія з білим трюфелем має досить інтенсивний та специфічний аромат і смак, який може сприйматися по-різному.
      Рекомендуємо використовувати її в невеликій кількості як завершальний акцент до страв.
      Сподіваємось, серед нашого асортименту ви знайдете продукти, які більше відповідатимуть вашим вподобанням.

• Лена л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.250

Масло нереально вкусное .
    Пахнет просто вау.
    Для салатов самое то !