- AI аналіз відгуків32 відгуки: Позитивний — приблизно 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомбический
- Достоинства:
- Лучший
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що оцет бальзамічний Monini вам так сподобався та ви оцінили його якість і смак.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний і ароматний
- Достоинства:
- До салатів добре додати
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени 6% 250 мл Вам сподобався своїм смаком і ароматом та чудово доповнює салати. Дякуємо за довіру й бажаємо приємного користування!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не перший раз берем. Як завжди все чудово
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви не вперше обираєте бальзамічний оцет Monini та залишаєтесь задоволені його смаком. Користуйтеся із задоволенням і чекаємо на вас знову!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук і високу оцінку!
Раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени вам сподобався.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить прикольний,додавав до салатів і закруток!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що бальзамічний оцет Monini 6% 250 мл Вам сподобався і став у нагоді для салатів та закруток.
Приємного смакування та нових кулінарних відкриттів!
- Захарова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Улюблений оцет для салатів з помідорами, базиліком та часничком!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми також вважаємо, що бальзамічний оцет Monini з Модени чудово поєднується з овочами та зеленню, додаючи стравам виразного смаку й аромату. Це справді вдалий вибір для салатів.
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для салатів саме те. Рекомендую!
Представник постачальникаДобрий день, Романе! Дякуємо вам за відгук. Ми раді чути, що оцет Monini бальзамічний з Модени вам сподобався і чудово пасує до салатів. Ваша рекомендація для нас дуже цінна.
Будемо раді вашим наступним замовленням.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний продукт, але, насправді, буває краще... Для комбінації з чимось.
Бальзамічна глазур в моєму випадку мені підходить більше....- Достоинства:
- Якість гарна
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви відзначили високу якість бальзамічного оцту Monini з Модени 6%. Справді, кожен продукт має свій смаковий характер, і ми розуміємо, що для певних страв бальзамічна глазур може підходити більше. Сподіваємось, ви знайдете для нашого оцту ідеальні кулінарні поєднання!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я бы не сказал, что он превзошел мои ожидания, но это очень хороший и качественный продукт. Для комбинации с чем то. Мне кажется, более оптимальная есть глазурь у них в линейке. Для тех, кто действительно понимает толк в хороших продуктах и знает что с ними делать.
- Достоинства:
- Насыщенный и интересный вкус и аромат.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени 6% вас задовольнив своєю насиченістю смаку та приємним ароматом. Цей продукт дійсно добре поєднується з різними стравами, і приємно, що ви оцінили його якість. Ваші 5 зірок підтверджують, що продукт заслуговує на увагу та приносить задоволення від використання!
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
Доставка"блискавична"- Достоинства:
- Якісний оцет
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени 6% вам сподобався. Він має насичений, збалансований смак і приємний аромат, який чудово доповнює салати та інші страви. Приємно, що ви також оцінили нашу блискавичну доставку - завжди прагнемо, щоб замовлення приходили швидко та в ідеальному стані!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продукт якісний.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени 6% вам сподобався своєю високою якістю та насиченим смаком. Ваші 5 зірок підтверджують, що продукт повністю виправдав очікування!
- Михайло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за високу оцінку бальзамічного оцту Monini з Модени. Раді, що вам сподобався його смак! Гарного дня та смачних страв!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якщо немає лимону вдома, то оцет прекрасна заміна у страви- це необхідний продукт для кожного кухаря
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
Раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени став для вас незамінним продуктом на кухні та чудовою альтернативою лимону у стравах. Бажаємо вам багато смачних кулінарних експериментів!
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вважаю, що оригінал.
Принаймні, схоже на смак с тим, що брав ~5 років тому.
Цієї ж марки, не тут.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що бальзамічний оцет Monini з Модени 6% 250 мл справив знайоме враження — стабільність смаку й якості з роками свідчить про надійність бренду. Дякуємо, що поділились своїм досвідом!
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар приїхав не герметично запакований відповідно якась частина пролилась. Прикріпляю додаткові фото.
- Недостатки:
- Товар був розпакований і протік.
Представник постачальникаДобрий день. Просимо звернутись у відділ сервісу для вирішення прикрої ситуації.
Дякуємо за розуміння.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався бальзамічний оцет Monini з Модени ТМ Monini. Він справді має неперевершений смак, який додає стравам особливого шарму! Сподіваємося, що ви будете насолоджуватись ним ще не раз!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний оцет. До салатів те що треба.
Взагалі мені подобається продукцію цієї фірми.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався бальзамічний оцет Monini. Дійсно, він чудово доповнює салати та надає їм особливого смаку. Приємно знати, що вам подобається продукція цього бренду!
- Бабінець С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мабуть я очикував щось таке надзвичайне смачне, але уви і ах... смак салата тільки зіпсував...
виключно на мій смак- Достоинства:
- бренд
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що смак не виправдав ваших очікувань. Усі мають різні вподобання, і ми цінуємо вашу думку. Сподіваємося, що знайдете серед нашого асортименту продукт, який вам більше до вподоби!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Любимый набор от Монини, еще не хватает бальзамина густого в этой тройке ( не приехал )
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Приємно, що продукція Monini вам до вподоби. Сподіваємось, що незабаром уся трійка буде в зборі та радуватиме вас чудовим смаком!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бальзамічний оцет Monini з Модени — це чудове доповнення до страв, яке додає витонченого смаку. Сподіваємося, він стане незамінним у Вашій кулінарії. Гарних покупок і смачних страв!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний уксус
- Достоинства:
- Вчасна доставка
- Недостатки:
- Упаковано все дуже добре
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бальзамічний оцет Monini з Модени вам сподобався. Це чудовий вибір для додавання пікантності до ваших страв. Також приємно, що доставка була вчасною. Насолоджуйтесь смаком!
- Света А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая приправа к салатам , делает вкус, аромат салатам пикантним и необычным
- Достоинства:
- Цена, качество, вкус
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що оцет бальзамічний Monini додає вашим салатам пікантності та неповторного аромату. Ваша оцінка якості та смаку для нас дуже важлива!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оцет добрий...
- Достоинства:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що оцет бальзамічний вам сподобався і ви цінуєте його якість. Смачного!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оцет суперовий..раджу всім
Представник постачальникаДобрий день, Оксана. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобався бальзамічний оцет з Модени ТМ Monini. Ваші рекомендації дуже важливі для нас, і ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прочла отзывы,решила попробовать,осталась довольна.
- Достоинства:
- Я не знаю,с каким еще вариантом можно сравнить именно из Модены,поскольку Не часто беру бальзамический уксус,но вкус добавился тот,что хотела в салат.
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що ви вирішили спробувати бальзамічний оцет Monini з Модени 6% і залишилися задоволені результатом. Приємно, що оцет додав саме той смак, який ви шукали для свого салату. Дякуємо, що обрали наш продукт!
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До салатів в невеликій кількості, саме те
- Достоинства:
- смачний
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДобрий день, Анатолій. Дякуємо за ваш чудовий відгук про бальзамічний оцет Monini з Модени 6% 250 мл!
Ми дуже раді чути, що ви вважаєте його ідеальним для салатів навіть у невеликій кількості. Ваші позитивні відгуки надихають нас продовжувати забезпечувати високу якість нашої продукції. Смачного!
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В салати то що треба!
Представник постачальникаДобрий день, Олександр.
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобався оцет бальзамічний з Модени ТМ Monini і що ви знаходите його ідеальним для салатів. Ваші позитивні коментарі надихають нас продовжувати надавати продукти найвищої якості. Смачного!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный для заправки и маринадов
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ціна - якість ("третій сорт не брак")...
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- якість
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний і якісний
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормуль
- Достоинства:
- Не дорогтй
- Недостатки:
- Неиає
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один из многих из Модены. Покупаю второй раз. Буду брать. Заказ пришёл быстро.
- Достоинства:
- Вмеру всего.
- Недостатки:
- Жидковат
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус нормальный, но сильно жидкий.
- Недостатки:
- Констентенция
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Последнее время покупаю уксус бальзамический, оливковое масло только этого бренда. Уксус использую к разным салатам, мариновке мяса. Хватает на длительный период, т.к. для блюда достаточно добавить всего несколько капель (конечно завит от разных объемов)))
- Достоинства:
- Добавляет обычному греческому салату яркого пикантного вкуса и аромата, отлично сочетается не только с овощами но и с мясом, рыбой
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за Ваш схвальний відгук і за те, що вибрали наш продукт!
- ЛеонидОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная вещь. Попробуйте. Салаты бывают и такими...
- Достоинства:
- Раскрывает и подчёркивает вкус любого салата из зелени.