Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Финики в черном шоколаде MonLasa с цельным жареным миндалем 100 г (5060140292555)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Андрійко

Зловив себе на тому, що пишу відгук на черговий смаколик Монласи))
    Куштував декілька їхніх продуктів і от спробував наступний.
    Це дуже незвичне поєднання, тому я не знав чого очікувати. Можу легко сказати, що якщо любите фініки - це прям треба обов'язково спробувати. Написано, що немає цукру, що певно є добре (комусь буде важливо, мені особисто не настільки). Але найголовніший прикол для мене виявився в іншому - це мигдалик в середині. Він робить смак прям зовсім дивним. Вау-ефект!
    Коробка дійсно невелика і звичайно хотілося б ще одну коробку, але як каже дружина - "харошого пачучуть))), смаколики не їдяться тазиками", тому тут теж все ок. Рекомендую спробувати!

Достоинства:
    Дуже смачне та незвичне поєднання, немає цукру
    Недостатки:
    Дуже швидко з'їдаються
  • Анна К***
    Продавец: Rozetka

Смачнющі!!!! Вам дякую велике!

Достоинства:
    Це рай
  • Тетяна А***

Це дуже смачно.

• Вікторія

Неперевершені. Безперечно, фініків в упакуванні небагато. Та й коробка малесенька. Водночас це той випадок, коли не просто їси, а смакуєш.

• Роман Л***

Нормально

• Олексій С***

Неочікувано мала коробка (8 маленьких цукерок)...
    Цукерки наче і непогані, але точно без "вау"(а за таку ціну мали б).
    Більше ніколи не куплю

Достоинства:
    Без цукру
    Недостатки:
    Мало, не "супер"
    • Олександр Г***

Люблю спробувати щось смачне, корисне і нове, вибрав фініки Монласа, і скажу, що таких смачних фініків в шоколаді не куштував ніколи!)
      Єдине, з чим погоджуюсь- 100г цукерок в коробці замало, треба брати одразу дві коробки!)

• Юлія А***

А я їх обожнюю, вони з натурального шоколаду, поживні, мені коробочки вистачає на кілька днів), я на дієті тому мені супер до ранкової кави.
      Смачно і корисно, горішок в середині , як приємний комплімент!
      Раджу всім.