Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор премиальных крафтовых шоколадных конфет MonLasa Поздравление из Украины Без добавления сахара 140 г (5060140292852)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олександр В***

Вкусні цукерки, можна іноді балуватись

• Инна

Коли я отримала цукерки довго сміялась. Це дуже маленька упаковка. За розміром як половина зошита. Всередині всього 7 цукерок, тобто одна цукерка коштує приблизно 35 грн.
    На щастя мені сподобались, смачні. Діти спробували але їм не сподобалось.

Достоинства:
    Смачно
    Недостатки:
    Дорого. маленька упаковка
    • Представник бренду

Шановна Інна! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам дуже приємно, що смак цукерок Вам сподобався. Для діток ми зазвичай рекомендуємо обирати солодощі у молочному шоколаді — він має більш ніжний смак.
      Щодо пакування: ми зазначаємо вагу (140 г) та кількість (7 шт.) в описі, щоб Покупцям було зручніше орієнтуватися при замовленні. Розмір коробки розроблений саме під цей формат. Наші цукерки — це крафтовий продукт ручної роботи, виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів преміальної якості без додавання цукру. Саме такий склад та складний процес виготовлення формують вартість цукерок. Сподіваємося, що користь та смак наших солодощів подарували Вам справжнє задоволення. Будемо раді новим зустрічам!)

• Лариса Д***

Дуже смачні цукерки

• Наталія П***

Смачні цукерки, дякую!

• Віктор

Отличные конфеты, мед и сахар, не одно и тоже, когда ешь с сахаром, он это ощущается, влияет на нервную систему, настроение, мед нет, это другое.

Достоинства:
    Натуральные, ничем не уступают обычным.
  • Тетяна М***

,,Спiвпраця" сподобалась. Високий рiвеньобслуговання. Товар не ушкоджений. Смачний. Вiд мене - подяка.

Достоинства:
    Смачно.
    Недостатки:
    А нi трiшкi
  • Галина С***
    Продавец: Rozetka

Писати No sugar added на цукерках із медом - це знущання!

Достоинства:
    красива коробка
    Недостатки:
    брехня щодо вуглеводів
    • Представник бренду

Шановна Галина!

Дякуємо за ваш відгук і увагу до складу продукту.

Маркування «No sugar added» відповідає стандартам харчової промисловості та означає, що ми не додаємо рафінованого цукру до продукту. Натуральні цукри, що природно присутні в меді та інших інгредієнтах, є невід'ємною частиною їхнього складу.

На упаковці, в таблиці харчової цінності, ми чітко вказуємо наявність природних цукрів та їхню кількість, щоб ви мали повну інформацію про склад продукту.

Цінуємо вашу зворотність і завжди раді вашим запитанням!

З повагою,
      Команда MonLasa