Отзывы покупателей о Набор Mood Color Protect для окрашенных волос Шампунь 1000 мл + Кондиционер 290 мл (2000000000367)

• Світлана К***

Набір якісно запакований,швидко відправили

Достоинства:
    Швидко,якісно,приємний запах
    Недостатки:
  • Наталія Т***

Набір сподобався, волосся м'яке і шовковисте після використання. Думаю, що братиму ще, коли закінчиться.

Доброго дня, Наталіє.

Ми раді отримати ваш чудовий відгук про Набір Mood Color Protect для фарбованого волосся.
      Нам надзвичайно приємно чути, що набір вам сподобався і ваше волосся стає м'яким та шовковистим після його використання. Дуже цінно, що ви плануєте придбати його знову, коли закінчиться - це найкраще підтвердження вашої задоволеності!

Ваша висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності нашої продукції Mood.

Щиро дякуємо за ваш вибір Mood.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Mood

• алеся а***

Мені дуже подобається косметика цієї фірми. Волосся виглядає доглянутим і не сухим. Ще користуюсь маскою цієї фірми.

Добрий день!
      Нам надзвичайно приємно чути, що ви так задоволені набором Mood Color Protect для фарбованого волосся. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
      Ми дуже раді, що косметика бренду Mood вам так подобається, і що ваше волосся виглядає доглянутим та не сухим. Це чудово, що ви також користуєтеся маскою цієї ж фірми — комплексний догляд завжди дає найкращі результати!
      Дякуємо, що обираєте Mood!

• Лариса Б***

Використала сьогодні і шампунь і кондиціонер. Дуже задоволена. Волосся м'яке, блискуче. Запах сподобався.

Недостатки:

Доброго дня, Ларисо! Дякуємо за ваш чудовий відгук про шампунь та кондиціонер Mood Color Protect! Нам неймовірно приємно, що ви одразу помітили результат-м'якість та блиск вашого волосся, і оцінили аромат. Саме для захисту кольору, надання блиску та доглянутого вигляду фарбованого волосся і створена ця лінійка.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Mood