Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star Бязь Gold Люкс Crystal Полуторный 143х210 см наволочки 2х40х60 см (MS-820004635)

Код:  431923397
Оценка пользователей 3.86/5
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Якісний матеріал,але дуже неприємний на дотик !

Дякуємо за ваш відгук!

Бязь Gold Люкс дійсно є щільною та зносостійкою тканиною, тому на дотик вона може здаватися більш жорсткою порівняно з іншими матеріалами. Звертаємо увагу, що після першого прання тканина стає значно м’якшою та приємнішою у використанні.

Рекомендуємо прати комплект перед використанням згідно з рекомендаціями на етикетці — це допоможе розкрити комфортні властивості тканини.

Якщо виникнуть додаткові питання — звертайтеся, завжди готові допомогти. Гарного дня!

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 4 x 50x70

Білизною задоволена, якісь хороша, не линяє, приємна на дотик.

Достоинства:
    Не линяє, колір після частого прання не змінився

Алла, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Moon&Star. Нам дуже приємно, що білизна виправдала очікування та зберігає колір навіть після прання. Бажаємо, щоб вона дарувала Вам лише комфортний і затишний відпочинок.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 40x60

Не рекомендую. Якісь не виправловує надії.

Достоинства:
    Перші враження позитивні. Наволочки під різні розміри
    Недостатки:
    Через 6 місяців користування зкошлатилися

Дякуємо за зворотний зв’язок, Ірино.

Нам прикро, що комплект не виправдав ваших очікувань у довгостроковому користуванні. Бязь Gold Люкс — це щільна бавовняна тканина, проте навіть вона може зношуватись швидше за інтенсивного прання або використання без дотримання рекомендованих умов догляду. Якщо матимете бажання, ми з радістю допоможемо підібрати альтернативу з тканин вищої зносостійкості, наприклад, сатину або страйп-сатину.

Дякуємо, що обираєте Moon&Star!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 40x60

За такі гроші якість тканини могла би бути й краща

Недостатки:
    Хоч тканина досить цупка, але є недоліки у вигляді вузлів, плюс після прання з'явились вилинявші смуги по цілому комплекту

Анастасіє, дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що якість тканини не повністю виправдала ваші очікування. Ми перевіряємо кожен комплект перед відправкою, але якщо ви помітили вузли чи інші недоліки, це могло бути виробничим дефектом. Щодо вилинялих смуг після прання — зверніть увагу, що прати комплект потрібно окремо від інших речей, дотримуючись рекомендацій по догляду.

Будемо вдячні, якщо ви зв’яжетеся з нами для уточнення деталей ситуації. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів лише якісним текстилем і готові вирішити це питання для вас.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Отличное, все подошло

Достоинства:
    По качеству не тонкое
    Недостатки:

Дякуємо, Андрію, за ваш відгук! Нам приємно чути, що вам усе підійшло, і ви задоволені якістю нашої продукції. Ми раді, що комплект відповідає вашим очікуванням і виправдав ваші сподівання. Звертайтеся до нас знову – будемо раді допомогти з наступними покупками!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Неймовірно якісна білизна, прочна і легка, перевищіла всі очікування, рекомендую - не пожалкуєте

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук, Володимире! Нам дуже приємно, що постільна білизна Moon&Star Бязь Gold Люкс Crystal перевершила ваші очікування. Ваші слова про якість і комфорт нашої продукції мотивують нас працювати ще краще.

Гарного дня та приємного користування!

• Василь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

супер

Дякуємо, Василю, за ваш відгук! Раді, що вам сподобався наш комплект постільної білизни. Сподіваємося, що він даруватиме вам комфорт і затишок. Звертайтеся, якщо виникнуть запитання чи побажання!