Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Набор наволочек Moon&Star Бязь Gold Люкс Graphite 50х70 2 шт (MS-840000195)

• Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 50. Цвет: Серый

Колір дійсно впевнено сірий, мишиний, але виглядає непогано. Тканина якісна, цупка та водночас достатньо м'яка. Сподобалось. Підберу та замовлю ще постіль. Дякую !

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалися якість, щільність і м’якість тканини та колір наволочок. Будемо раді допомогти вам доповнити їх постільною білизною та знову бачити вас серед наших покупців!

• Юля У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 40. Цвет: Серый

Гарно прошиті. Цупка якісна тканина

Дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що ви відзначили якість пошиття та щільність тканини. Саме на ці деталі ми звертаємо особливу увагу у виробництві.
      Користуйтеся із задоволенням
      Гарного дня!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Серый

Гарна якість та ціна.

Тетяно, щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю та ціною. Бажаємо приємного користування та гарних снів з Moon&Star!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70. Цвет: Серый

Якісні наволочки

Достоинства:
    Цупка гарна тканина.
    Недостатки:
    По кольору темніша тканина.

Дякуємо за відгук! Тканина дійсно має щільну структуру, що забезпечує довговічність виробу. Щодо кольору — відтінок може трохи відрізнятись через налаштування екрану або освітлення при фото. Дякуємо, що звернули на це увагу!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размеры: 60 x 60. Цвет: Серый

Щільна тканина. Якісний пошив.
    Колір впевнено сірий, не схожий на фото.

Достоинства:
    Не мнеться, не втрачає колір при пранні.
    Недостатки:
    Трошки дорогувато, як на просто наволочки..
    • Продавец  RoyalNights

Дякуємо за ваш відгук та замовлення!

Приємно чути, що ви відзначили якість пошиву та щільність тканини — для нас це дійсно важливо.

Щодо кольору: інколи відтінок може дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана або освітлення під час зйомки. Ми постійно працюємо над тим, щоб фото максимально точно передавали реальний колір виробу.

Стосовно вартості — у виробництві використовуємо якісну тканину та приділяємо увагу кожному етапу пошиву, щоб виріб служив довго та зберігав свій вигляд після багаторазового прання.

Дякуємо, що поділилися своєю думкою! Гарного дня!