Отзывы покупателей о Набор наволочек Moon&Star Бязь Gold Люкс Graphite 70х70 2 шт (MS-840000197)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 50. Цвет: Серый
Колір дійсно впевнено сірий, мишиний, але виглядає непогано. Тканина якісна, цупка та водночас достатньо м'яка. Сподобалось. Підберу та замовлю ще постіль. Дякую !
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалися якість, щільність і м’якість тканини та колір наволочок. Будемо раді допомогти вам доповнити їх постільною білизною та знову бачити вас серед наших покупців!
- Юля У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 40. Цвет: Серый
Гарно прошиті. Цупка якісна тканина
Дякуємо за ваш відгук!
Приємно чути, що ви відзначили якість пошиття та щільність тканини. Саме на ці деталі ми звертаємо особливу увагу у виробництві.
Користуйтеся із задоволенням
Гарного дня!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Серый
Гарна якість та ціна.
Тетяно, щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю та ціною. Бажаємо приємного користування та гарних снів з Moon&Star!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70. Цвет: Серый
Якісні наволочки
- Достоинства:
- Цупка гарна тканина.
- Недостатки:
- По кольору темніша тканина.
Дякуємо за відгук! Тканина дійсно має щільну структуру, що забезпечує довговічність виробу. Щодо кольору — відтінок може трохи відрізнятись через налаштування екрану або освітлення при фото. Дякуємо, що звернули на це увагу!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размеры: 60 x 60. Цвет: Серый
Щільна тканина. Якісний пошив.
Колір впевнено сірий, не схожий на фото.- Достоинства:
- Не мнеться, не втрачає колір при пранні.
- Недостатки:
- Трошки дорогувато, як на просто наволочки..
- Продавец RoyalNights
Дякуємо за ваш відгук та замовлення!
Приємно чути, що ви відзначили якість пошиву та щільність тканини — для нас це дійсно важливо.
Щодо кольору: інколи відтінок може дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана або освітлення під час зйомки. Ми постійно працюємо над тим, щоб фото максимально точно передавали реальний колір виробу.
Стосовно вартості — у виробництві використовуємо якісну тканину та приділяємо увагу кожному етапу пошиву, щоб виріб служив довго та зберігав свій вигляд після багаторазового прання.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою! Гарного дня!