Отзывы покупателей о Набор наволочек Moon&Star Микросатин Premium Starry Night 40х40 см 2 шт (MS-840000624)
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Сама натуральна синтетика
Олено, дякуємо за відгук
Так, це синтетична тканина — мікросатин, про що зазначено і в описі, і в характеристиках товару. Цей матеріал спеціально обраний за гладкість, міцність і зручність у догляді.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Хочу залишити відгук,після трьох місяців користування.Наволочки мають такий вигляд наче ними мили підлогу рік.Тканина по швам розлізлися спочатку на одній наволочці потім на другій і це вже після другого прання,за колір то взагалі мовчу.
- Достоинства:
- не знайдено .
- Недостатки:
- погана якісь тканини.
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою. Якість матеріалів і пошиття є важливими для нас, тому хочемо розібратися в ситуації. Будь ласка, зателефонуйте за номером, вказаним на ярличку або упаковці — ми обов’язково допоможемо знайти рішення.
Команда Moon&Star завжди на зв’язку.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Качество низкое. Выдержали 3 стирки. Режим стирки выдержан. Рвутся по швам, выцвели и потеряли вид максимум ещё 2 стирки и в мусор
- Достоинства:
- Красивые когда новые
- Недостатки:
- Недолговечны. Качество низкое
Ігоре, дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Ми ретельно контролюємо якість пошиття, тому така проблема нетипова для наших виробів. Якщо шви розійшлися після кількох прань, можливо, мав місце виробничий брак.
Просимо зв’язатися з нами за номером, вказаним на упаковці або ярличку товару — ми обов’язково запропонуємо рішення.
Команда Moon&Star - Валентина П***
Також аналогічна сітуація ,розлізлися по швам і вигоріли після двух місяців користування.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
На перший погляд здається що тканина виглядає як з паперу ,тоненька і жорстка .А після прання стала м'якою і приємною на дотик, вигляд має гарний тому рекомендую.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- поки не має
Валентино, дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Дуже приємно, що після першого прання тканина розкрила свої найкращі властивості і стала м'якою та приємною на дотик. Раді, що наволочки відповідають вашим очікуванням за якістю та ціною. Користуйтеся з задоволенням і звертайтеся ще! Гарного дня!
- Леонід Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Все ок после стики становиться мягче но при дотрагигвания чувстуется синтетика
Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що після прання наволочки стали м'якшими. Матеріал дійсно синтетичний, але абсолютно безпечний і комфортний для сну. Гарного дня!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Хороша якість все підійшло супер
- Недостатки:
Дякуємо, Вадиме, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю наших наволочок Moon&Star. Завжди раді дарувати комфорт та гарний настрій нашим клієнтам. Звертайтеся до нас знову! Гарного дня!
- Надежда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Товар відповідає заявленим параметрам. Швидка доставка, надійна упаковка.
- Достоинства:
- Якісний пошив, перед використанням випрала, не линяють. Хороша ціна.
- Недостатки:
- Не виявила
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наволочки Moon&Star Микросатин Premium Starry Night відповідають вашим очікуванням. Приємно чути, що ви задоволені якістю пошиву та ціною. Завжди раді забезпечити швидку доставку та надійну упаковку. Звертайтеся до нас, якщо виникнуть додаткові запитання або потреби!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
тоненькі, але щільні, на дотик приємні. до першого прання наче накрахмалені, а після стають м'якенькі
Дякуємо, Юліє, за ваш відгук! Приємно, що ви оцінили якість наших наволочок Moon&Star. Дійсно, після першого прання тканина стає м'якшою, що підкреслює її властивості. Сподіваємось, наш текстиль забезпечить вам комфортний і здоровий сон. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся!
Гарного дня!
- Катя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Трохи дивні на дотик, наче скляні.Подивлюсь які стануть після прання.
Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Мікросатин має свої особливості, але після першого прання тканина стає значно м'якшою та приємнішою на дотик. Сподіваємося, що після прання ви будете задоволені своїм вибором. Якщо у вас виникнуть будь-які питання, будемо раді допомогти!