Отзывы покупателей о Пододеяльник Moon&Star Мікросатин Premium Orbit Elegance Полуторный Евро 160 x 220 см (MS-870000886)
Есть в наличии
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 175 x 210
Підковдра в місці складання має такий вигляд,додаю фото
Добрий день! Дякуємо, що повідомили та додали фото.
Нам прикро, що ви отримали підковдру в такому вигляді. Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним на бірці або упаковці товару. Ми обов’язково розберемося в ситуації та запропонуємо вам обмін або повернення товару — залежно від того, який варіант буде для вас зручнішим.
Перепрошуємо за незручності.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210
для чого мені в замовненні ці наволочки, ц6е замість підковдри , на одіяло натягти мені їх, чи комусь на голову
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размеры: 175 x 210
Супер!
- Продавец RoyalNights
Щиро дякуємо за високу оцінку! Будемо раді вашим наступним покупкам
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размеры: 220 x 240
Якось підковдра окремо а наволочки дрібніціна кусається по якості вроді нічого нарікань нема.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Головний мінус шо комплект треба з двох позицій у одному лиш підковдра у іншому простирадло інаволочки. Навірно щоб не помітити ціну бо вона кінська. Ціна-якість не відповідає. Можливо через розмір
- Продавец RoyalNights
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо уточнити, що дизайн Orbit Elegance представлений у нашому асортименті в різних варіантах: можна придбати повний комплект постільної білизни, а також окремо підковдру, простирадло чи наволочки. Ми спеціально залишаємо можливість купувати складові окремо, оскільки не всім покупцям потрібен повний комплект — комусь необхідна лише підковдра або, наприклад, додаткові наволочки.
У вашому випадку було оформлено замовлення саме на окрему підковдру 220×240 см, що зазначено безпосередньо в назві товару. Комплектація та ціна кожної позиції також відображаються в картці товару до оформлення замовлення.
Нам прикро, що обраний вами варіант комплектації та його вартість не відповідали вашим очікуванням. Водночас дякуємо, що до якості самого виробу у вас нарікань немає.