Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Набор Moon&Star Бязь Gold Люкс Furry Friends Простыня 200х220 см + 2 наволочки 50х70 см (MS-880000223)

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Белый с графитовым

Дуже яскрава , красива постіль . Дитині сподобалось

Достоинства:
    Красочна постіль
    Недостатки:
    Не знайшла пока що, після прання подивимося

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
      Приємно, що постіль сподобалася та подарувала гарні враження дитині.

Після прання тканина стає ще м’якшою та приємнішою на дотик — впевнені, що користування буде ще комфортнішим.

Звертайтеся, якщо виникнуть запитання — із задоволенням допоможемо! Гарного дня!

• Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Белый с графитовым

Красивое,плотное,в общем супер

Достоинства:
    Качество хорошее,ребенку интересно рассматривать котов
    Недостатки:
    Пока нет

Дякуємо за ваш відгук!

Дякуємо, що відзначили якість та дизайн — дуже приємно, що дитині сподобався принт

Нехай набір дарує комфорт і гарний настрій щодня!

• Валентин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Белый с графитовым

Дякую за товар.
    Швидко доставили.
    Якість і ціна нормальна.

Достоинства:
    Якісний товар.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Дякуємо вам за відгук та за вибір нашого товару
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю, ціною та швидкістю доставки.

Користуйтеся із задоволенням — будемо раді вашим наступним замовленням

• Лі

Дуже милі котики, додають спокій та радість, підійде як дітям, так і дорослим.

Достоинства:
    Гарні котики, приємний матеріал на дотик

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук
      Нам дуже приємно, що набір із принтом Furry Friends подарував вам спокій та радість — ми справді стараємося створювати текстиль, що дарує затишок кожному дому.

Якщо виникнуть додаткові запитання — завжди на зв’язку.

• Юлія Т***

Гарний комплект. Для хлопчика підлітка саме те, що треба. Дякую продавцеві

Доброго дня, Юліє!
      Щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку комплекту Furry Friends. Раді, що він підійшов і сподобався вашому підлітку — завжди приємно знати, що наш текстиль створює комфорт у кожній оселі.

Якщо знадобиться допомога чи порада — звертайтеся, ми завжди на зв’язку.

• Юлія Т***

Набір гарний. Для підлітка саме те, що треба. Дякую

Доброго дня, Юліє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук
      Раді, що набір Furry Friends підійшов і сподобався — справді чудовий варіант для підлітків.

Якщо буде потрібна додаткова наволочка чи інші варіанти з цієї серії — ми завжди на зв’язку.

• Гордиенко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Белый с графитовым

Товар відповідає опису, якість гарна, швидка доставка

Марина, щиро дякуємо вам за відгук Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та швидкістю доставки. Нехай комплект радує вас довго й дарує комфортний відпочинок

• Марія С***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Белый с графитовым

Матеріал гарний ,дитині сподобалось. Але коли замовляєте уважно дивіться ,ми не побачили ,у наборі немає підковдри,трохи засмутились

Достоинства:
    Колір,матеріал
    Недостатки:
    Немає підковдри

Дякуємо вам за відгук та теплі слова про якість і дизайн
      Дійсно, цей товар є набором із простирадла та двох наволочок, без підковдри — ця інформація зазначена в назві, описі та характеристиках товару.
      Нам шкода, що цей момент одразу не був помічений і спричинив розчарування
      За потреби ви завжди можете окремо підібрати підковдру в такому ж або схожому дизайні — із радістю допоможемо з вибором.
      Дякуємо, що поділилися враженням, і бажаємо приємного користування