Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Простынь Moon&Star Blanc Бязь Gold Люкс 150х220 см (MS-860000006) (ROZ6320000006)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220

Після 1 року не дуже активного користування має вигляд такий, ніби цьому простирадлу вже років 10. З'явилось багато катишків, як на синтетиці, хоча тканина наче натуральна.

Достоинства:
    Універсальний колір - кремовий (топлене молоко)
    Недостатки:
    Погана якість тканини.

Дякуємо за відгук, Діано.

Нам прикро, що у вас склалось таке враження від використання простирадла. Тканина бязь Gold Люкс є натуральною (100% бавовна), однак поява катишків зазвичай може виникати в процесі експлуатації через тертя або прання разом з іншими речами.

Щоб детальніше розібратись у ситуації, зверніться до нас, будь ласка — розглянемо ваш випадок індивідуально.

Гарного дня!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240

Покошлатилась зразу ,погана якість.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісна тканина,появились катишки,не приємно на ній спати.

Доброго дня, Алло!
      Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо, що простирадло не виправдало ваших очікувань.

Бязь Gold Люкс зазвичай довговічна й не кошлатиться, тому така ситуація нетипова. Хочемо вам допомогти — будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону з упаковки або ярличка. Ми запропонуємо заміну або інше зручне для вас вирішення.

Ще раз перепрошуємо за незручності. Гарного дня!

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220

Простынь х/б. Какую-то ерунду написали - только ручная стирка. Ещё не хватало руками ее в 2025 году стирать. Стирает машина все ок.

Дякуємо за покупку і зворотний зв’язок!
      Виробник вказує «ручне прання» як рекомендований делікатний режим для збереження кольору і структури тканини, але звісно, більшість наших клієнтів перуть постіль у пральній машині — головне дотримуватись температурного режиму до 40°C та уникати агресивних мийних засобів.
      Гарного дня та приємного користування!

• Ольга

супер

Достоинства:
    Качество хорошее, цена
    Недостатки:

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями, Ольго! Нам приємно, що якість і ціна простирадла Moon&Star вас задовольнили. Нехай воно дарує комфорт і затишок щодня!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220

Якісне простирадло за хорошу ціну. Розмір та колір відповідають заявленим. Легко прасувати після прання.

Достоинства:
    Якість та ціна. Відповідає заявленим розмірам. Гарний колір. Легко прасувати.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо, Оксано, за ваш позитивний відгук про простирадло Moon&Star Blanc Бязь Gold Люкс! Ми раді, що ви задоволені якістю, розміром і кольором виробу. Ваші слова – найкраща оцінка нашої роботи.

Якщо матимете додаткові запитання або потрібна буде допомога з вибором, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!

Гарного дня!