Отзывы покупателей о Простынь Moon&Star Blanc Бязь Gold Люкс 220х240 см (MS-860000009) (ROZ6320000009)
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220
Після 1 року не дуже активного користування має вигляд такий, ніби цьому простирадлу вже років 10. З'явилось багато катишків, як на синтетиці, хоча тканина наче натуральна.
- Достоинства:
- Універсальний колір - кремовий (топлене молоко)
- Недостатки:
- Погана якість тканини.
Дякуємо за відгук, Діано.
Нам прикро, що у вас склалось таке враження від використання простирадла. Тканина бязь Gold Люкс є натуральною (100% бавовна), однак поява катишків зазвичай може виникати в процесі експлуатації через тертя або прання разом з іншими речами.
Щоб детальніше розібратись у ситуації, зверніться до нас, будь ласка — розглянемо ваш випадок індивідуально.
Гарного дня!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240
Покошлатилась зразу ,погана якість.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісна тканина,появились катишки,не приємно на ній спати.
Доброго дня, Алло!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо, що простирадло не виправдало ваших очікувань.
Бязь Gold Люкс зазвичай довговічна й не кошлатиться, тому така ситуація нетипова. Хочемо вам допомогти — будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону з упаковки або ярличка. Ми запропонуємо заміну або інше зручне для вас вирішення.
Ще раз перепрошуємо за незручності. Гарного дня!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220
Простынь х/б. Какую-то ерунду написали - только ручная стирка. Ещё не хватало руками ее в 2025 году стирать. Стирает машина все ок.
Дякуємо за покупку і зворотний зв’язок!
Виробник вказує «ручне прання» як рекомендований делікатний режим для збереження кольору і структури тканини, але звісно, більшість наших клієнтів перуть постіль у пральній машині — головне дотримуватись температурного режиму до 40°C та уникати агресивних мийних засобів.
Гарного дня та приємного користування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220
супер
- Достоинства:
- Качество хорошее, цена
- Недостатки:
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями, Ольго! Нам приємно, що якість і ціна простирадла Moon&Star вас задовольнили. Нехай воно дарує комфорт і затишок щодня!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220
Якісне простирадло за хорошу ціну. Розмір та колір відповідають заявленим. Легко прасувати після прання.
- Достоинства:
- Якість та ціна. Відповідає заявленим розмірам. Гарний колір. Легко прасувати.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо, Оксано, за ваш позитивний відгук про простирадло Moon&Star Blanc Бязь Gold Люкс! Ми раді, що ви задоволені якістю, розміром і кольором виробу. Ваші слова – найкраща оцінка нашої роботи.
Якщо матимете додаткові запитання або потрібна буде допомога з вибором, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!
Гарного дня!