Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Простынь Moon&Star Gray Бязь Gold Люкс 220х240 см (MS-860000044) (ROZ6320000044)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Крушельницкий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220

Простынь не дешёвая и плохая.
    Прошла неделяи появились катышки!
    Спать невозможно!
    На тряпки.

Недостатки:
    Катышки.
    Не холодит как обычная бязь

Дякуємо за відгук, Євгене.

Нам прикро, що виріб не виправдав ваших очікувань. Бязь Gold Люкс — це щільна 100% бавовняна тканина, яка зазвичай не дає катишків за умови дотримання рекомендацій щодо догляду. Щоб ми могли більш точно з’ясувати причину ситуації, просимо звернутися до нас за номером телефону, вказаним на упаковці або ярличку виробу. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку та готові допомогти знайти рішення.

• юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220

в замовленні було простирадло, а прислали наволочки...

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що сталася помилка під час комплектації замовлення. Для вирішення ситуації просимо вас звернутися за телефоном служби підтримки. Ми обов'язково перевіримо інформацію та оперативно надішлемо вам правильний товар. Гарного дня!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220

Хороше простирадло за приємну ціну. Легко прасувати після прання. Розмір та колір відповідають заявленим. Але я думала, що воно буде більш цупке. Краще підходить в якості літньої постільної білизни.

Достоинства:
    Розмір та колір відповідають заявленим. Приємна ціна. Легко прасувати.
    Недостатки:
    Не достатньо цупке. Більше підходить в якості літньої постільної білизни.

Дякуємо, Оксано, за ваш відгук про простирадло Moon&Star Gray Бязь Gold Люкс! Нам приємно чути, що вам сподобались розмір, колір і легкість прасування. Щодо щільності, бязь Gold Люкс справді має властивість бути легкою та дихаючою, що робить її чудовим вибором для літнього сезону.

Ми враховуємо всі побажання наших клієнтів і завжди прагнемо вдосконалювати асортимент. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання звертайтеся – ми з радістю допоможемо підібрати найкращий варіант!

Гарного дня!

• Катерина

сподобалося простирадло, дякую!

Достоинства:
    цупка тканина, приємна на дотик. колір відповідає замовленому
    Недостатки:
    хімічний запах нового виробу, але після першого прання зникає

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалося наше простирадло. Дуже приємно чути, що ви задоволені якістю тканини та кольором.

Щодо хімічного запаху, ми розуміємо ваші зауваження. Це тимчасове явище, яке дійсно зникає після першого прання. Дякуємо за ваше розуміння!

Бажаємо вам приємного користування нашим продуктом.