Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Простынь Moon&Star Ice Grey Бязь Gold Люкс 180х220 см (MS-860000052) (ROZ6320000052)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Світлана Д***

Колір світлий

Достоинства:
    Недостатки:
    Колір не відповідає фото

Доброго дня, Світлано!
      Дякуємо, що поділилися відгуком.

Перепрошуємо, що колір простирадла виявився світлішим, ніж на фото. Інколи відтінок справді може відрізнятися через освітлення на зйомці або особливості партії тканини, але ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером з ярличка — запропонуємо заміну або повернення коштів, як вам буде зручніше.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220

Колір не відповідає заявленому. На фото на багато темніший який я і очікував а по факту дуже світлий

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за ваше замовлення.

Відтінок на фото може трохи відрізнятися через освітлення під час зйомки та налаштування екранів, але ми завжди намагаємось максимально точно передавати колір виробу.

Якщо відтінок вам не підійшов — звертайтеся за номером телефону, вказаним на упаковці чи ярличку, ми без проблем запропонуємо обмін або повернення.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240

Замовляла простирадло, як на фото. Товар, який приїхав не відповідав дійсності. Дуже світле, ближче до сіро-голубого.
    Або промо фото не відповідає дійсності, або помилково відправили не той колір. Для мене колір як на фото був принциповим, тому була вимушена відмовитися.
    Візуально якість товара відмінна.

Достоинства:
    Не встигла оцінити
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо за ваш відгук, Наталіє.

Шкода, що сталася така ситуація з кольором. Ми завжди намагаємось максимально точно передавати відтінки на фото, але відображення може дещо відрізнятись залежно від освітлення, налаштувань екрану або партії тканини. Також не виключаємо, що могла трапитися технічна помилка під час комплектації замовлення.

Дякуємо, що відзначили візуальну якість виробу — для нас це дуже важливо. Якщо знову зацікавитесь нашою продукцією, будемо раді допомогти з вибором і перевірити колір перед відправкою.

• Екатерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220

Сподобалось.Гарна якість .Планую купувати знов в іншому кольорі

Дякуємо вам, Катерино, за відгук і довіру до Moon&Star! Дуже раді, що простирадло вам сподобалося і ви оцінили його якість. Обов’язково підберемо для вас ідеальний варіант в іншому кольорі — в нас є з чого обирати )

Звертайтеся, завжди раді вам!

• Колесникова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220

Купівлею дуже задоволена. Простинь Moon&Star Ice Grey Бязь Gold Люкс 180х220 см дійсно відповідає своїй назві "люкс". Вона забезпечує максимальний комфорт і виглядає елегантно. Рекомендую цей товар усім, хто шукає поєднання якості та стилю.

Достоинства:
    1. Стильний та сучасний колір Ice Grey, який пасує до будь-якого інтер'єру. 2. Висока якість бязі - м'яка, приємна на дотик, але водночас міцна та щільна. 3. Ідеальний розмір 180х220 см - простинь не зісковзує з ліжка. 4. Тканина не втрачає кольору і не сідає після прання. 5. Практично не мнеться, що полегшує прасування.
    Недостатки:
    Не знайшла суттєвих недоліків.

Дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою простині Moon&Star Ice Grey Бязь Gold Люкс. Ваші коментарі щодо якості, стилю та зручності є дуже важливими для нас і для інших клієнтів. Нам приємно чути, що простинь відповідає вашим очікуванням та вписується в інтер'єр.

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або побажання, будь ласка, не вагайтеся звертатися до нас. Ще раз дякуємо за вашу рекомендацію та довіру до нашого товару!