- Ортікова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Комплект відповідає опису. Гарний, півковдри на блискавках, дуже зручно! Відповідає розміру. Доставка оперативна.
- Достоинства:
- Гарний, відповідає опису
- Недостатки:
- Після активного використання десь півроку (прала раз на 2- 3тижні) на простирадлі з'явилися катишки. Доречі вони трохи відчуваються. Я не принцеса на горошинах, як у казці), але є певні незручності.
Доброго дня, Наталіє!
Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися досвідом використання. Нам шкода, що під час користування з’явилися катишки на простирадлі — розуміємо, що це може створювати певний дискомфорт.
Раді, що загалом комплект вам сподобався, відповідає опису та розмірам, а підковдри на блискавках виявилися зручними.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і бажаємо вам гарного дня!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 40x60
Всім рекомендую
- Достоинства:
- все як і на картинці.
- Недостатки:
Доброго дня Артем, дякуємо вам за відгук, нам дуже приємно що вам все сподобалось)
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
сподобався комплект
Дякуємо за замовлення, нам дуже приємно що вам все сподобалось)
- АндрейПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Вислали не той колір (сірий а не чорний), хоча на фото саме чорний, то як же нам замовити чорний?
- Достоинства:
- Коробка, склад
- Недостатки:
- Вислали не той колір (сірий а не чорний)
Доброго дня Андрій нам дуже шкода що виникла така неприємна ситуація, будь-ласка сконстатуйтесь з нами за номером телефону вказаним на бірці або в рекомендаціях за доглядом думаю ми зможемо вирішити вашу проблему.