- AI аналіз відгуків54 відгуки: приблизно 72% позитивних, 19% негативних, 9% нейтральнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Чудові підгузки ! Не протікають ! Швидка доставка
- Достоинства:
- Якість , швидка доставка
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Користувалася різними підгузками, майже усі що є на ринку спробували. Але ці найкращі, мʼякенькі, тоненькі. Не протікали в нас.
- Диана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Все супер, замовляли дві дві пачки та одна пачка була зі старим дизайном а одна була з новим таким досить приємним цікаві такі малюнки
- Диана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Зручні, з усіх підгузків самі повнорозмірні, одягаємо на ніч так як немає відчуття холоду від підгузка, для дня мінус в тому що наповнювач від рухів дитини збивається, а в ночі все на місці, тому вдень інші підгузки одягаємо
- Достоинства:
- Зручні, класні вночі, індикатор знаходиться вище так як це для хлопчиків
- Недостатки:
- Збивається наповнювач
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Гарні підгузки і на зараз найкращі для молодшої доньки. Добре тримають вночі навіть 9-11 годин. Нема подразнення, оскільки у мвленької дуже чутлива шкіра. Добре все вбирають. І на 7,5кг малої як раз розмір. Маломірки. Тому думаю, що на вагу більше краще брати розмір більше.
- Достоинства:
- Мякі, комфортні, добре тримають, не викликають подразнення.
- Недостатки:
- Дорогі
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Поки, це найкращі підгузки які ми випробовували ❤️
Вистачає на всю ніч - АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Я не знаю що сталось з підгузками але це якийсь жах
Вже другу пачку майже щоночі я міняю дитині підгузок разом з одягом, бо одяг весь мокрий.
Хочу уточнити, що це друга дитина і четвертий рік користування саме цими підгузками, тому маю трохи уявлення, як ними користуватись і раніше була задоволена. Протікання стається саме в лежачому положенні, дитині 7 місяців і такі проблеми десь місяць лише.
Зараз хочеться запросити виробника поперевдягати кожну ніч мою мокру дитину, яка верещить.- Достоинства:
- Тонкі, без запаху, зручні
- Недостатки:
- Стали протікати вночі
- Диана С***
Можливо вже не підходить розмір?
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Якість гарна, але розчарували з протіканнями. На ніч чи на прогулянку не варіант. Тільки для дому для нетривалого носіння. Дитина 7 кг
- Достоинства:
- Не парять, мʼякенька
- Недостатки:
- Протікають
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
М'ягкі, комфортні, були подразнення після використання інших підгузків, а з цими підгузками подразнення одразу пропали
- Недостатки:
- Вночі іноді можливе протікання :(
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Підгузки дуже сподобались. До цього користувались Хагіс трусиками. То ці м’якші, тонші та не мають такого різкого хімічного запаху. Ризиночки не тиснуть на ніжках і животику. Але при цьому щільно прилягають.
Не маломірять як японські Гун. На 7,5-8 кг сидять дуже комфортно
Не протікали.
Спробували їх на акції. А так ціна «кусається»- Достоинства:
- М’які, приємні, тонкі, легенькі, не тиснуть ніжки чи животик, не викликали алергії
- Недостатки:
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Пробували багато різних підгузків від дешевших до дорогих японських, але інших фірм, - то ці для нас найкращі. Приємні, якісні і витримують цілу ніч. Але саме у формі трусиків нам підійшли ідеально, бо звичайні на липучку Moony чомусь протікають навколо ніжок. Рекомендую!
- Достоинства:
- Класні якісні підгузки
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Підгузки хорошої якості, приємні, але, порівняно з трусиками Moony, протікають навколо ніжки.
- Недостатки:
- Протікають
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Good choice
- Достоинства:
- Good
- Недостатки:
- Was not
- Илона И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Класні підгузники. Беру їх на ніч. Десь 8 годин дитина спить в них спокійно. Шкіра реально суха після них. Дуже м'які в повномірні на відміну від Гун. Моєму хлопчику на 7,5 кг третій розмір (6-12кг) ідеально, Гун з аналогічними написами реально малі.
- Достоинства:
- Добре поглинають, шкіра під ними суха
- Недостатки:
- Лише ціна, але ж їх вистачає надовше
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
До цього купувала все було чудово. З цією пачкою просто жах якийсь. Кожен підгузок протікає. Що в денний сон, що у нічний.
- Достоинства:
- М`які, приємні матеріали
- Недостатки:
- Протікають
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Чудові памперси. Тоненькі, легенькі, не протікають. Дитина лежить на сухій поверхні.
- Достоинства:
- Шкіра дитини суха. Мають індикатор. Не розбухають як інші.
- Недостатки:
- Висока ціна
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Поверила отзывам, они протекают только так. Не успевают впитывать и слабая резиночка на ножках.
- Достоинства:
- Мягкие, лёгкие
- Недостатки:
- Протекают
- Оксана З***
Спробуйте підгузки меншого розміру.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Самі кращі памперси, витримують ніч, тобто десь 11-12годтн без проблем, нічого не протікає, попа не пріє. Постійно користуємося
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Очень хорошие подгузники! Понравились больше, чем Меррисы. Ни разу еще не протекли и малыш после ночи сухой
- Недостатки:
- не всегда бывают в наличии(
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Наверное самые лучшие из всех что пробовали!
- Достоинства:
- Не преет под подгузником, хорошо впитывает, держится ночь
- Недостатки:
- Не нашла
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Супер-супер! Рекомендую
Они настолько мягкие, что ни одного следа нет от них. При этом всю ночь выдерживают прекрасно. Я все время удивляюсь, рединка на животике, когда малыш садится, даже чуть оттопыривается, но сухо!
Стоит отметить, что малыш уже кушает прикорм и стул у него густой. Возможно более жидкий и протекал бы при данном размере , так ааа есть хороший запас
75 см и 8900- Достоинства:
- Мягкие, комфортные, не текут и ни одну ночь не подвели
- Недостатки:
- Цена.. только по акции беру
- юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Люблю эти подгузники. Мягкие, не натирают возле ножек, внутри тканевые, приятные на ощупь. Сколько носим, раздражения от них нет.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
На вид понравились, интересный, милый дизайн, мягкие. Но протекают((( взяли попробовать и разочаровались. Будем использовать на ночь или вечером, когда ребёнок менее активен, чтоб не протекали.
- Достоинства:
- Мягкие. Удобно надевать
- Недостатки:
- Протекают. Спинка коротковата
- Кристина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Підгузники не погані. М'які, тонкі, сидять добре. Але в моєї дитини протікають часто. Хоч розмір підібраний добре. Вага 8 кг
- Достоинства:
- Хороший дизайн, тонкі
- Недостатки:
- Протікають
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Любовь и разочарование.Впервые заказав, подгузники очень понравились.Пробовала и Goon и Merries, эти для меня намного лучше.Не протекали,тоненькие,мягкие,без запаха,ночь выдерживали легко.Идеал!Заказала второй раз,пришли другие,так поняла есть новая и старая версия,новые больше.На фото слева те что понравились.Какие повезёт получить не известно.Но заказывать больше не буду,эти же протекают ВСЕ!впитывают гораздо хуже,отличаются не только размером но и качеством.
- Достоинства:
- Если повезёт получить хорошие
- Недостатки:
- Протекают, причём сразу
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Протекают, не берите
- Таиса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Лучшие подгузники. Вот реально. Рекомендую.
- Достоинства:
- Не текут, мягкие, хорошо впитывают, нет раздражения.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Уже полгода используем эти подгузники.
Производитель недавно изменил дизайн и сделал их повыше, чем сократил до 0 и без того очень редкие протекания через спину.
Было протекало через ножки моча, но это было при переходе на больший размер (подходили по кг оба размера), возвращались к меньшему…и когда дите подросло - возвращались к той же пачке,то ничего не протекало уже.
Если сравнивать с дешевыми Huggies, то там при капитальном «обсыре» просто стояла вода и они никак не справлялись, то эти все впитывают, могло чуть-чуть выйти, но с новой версией такое не случается.- Достоинства:
- Не протекают, хватает на всю ночь
- Недостатки:
- Обещанные бонусы не начисляют
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Меньше всего понравились из японских подгузников
- Достоинства:
- Мягкие, редко протекают
- Недостатки:
- Хватает не на долго, приходится часто менять
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Трусики сподобалися, дуже ніжна і м’яка резинка, приємні на дотик, приємний запах (як жуйка з дитинства))
Повномірні , розмір 6-12 більший ніж Памперс 9-12.
В мене чомусь після того як дитина покакала всьо витекло по боках, можливо завеликі ще )
Хоча дитина 8 кг- Достоинства:
- Матеріал , запах , приємні на дотик
- Недостатки:
- Ціна, можливе витікання
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Лучшие полгузники-трусики из всех, что есть в Украине. Взяла на пробу Хаггис элит софт, так они и рядом не стоят с муни. Рекомендую
- ploskonostetyanaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Найкращі памперси з усіх, які існують) після них не хочеться навіть пробувати інші.
- Антонина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Поки найкращі. Навіть Мерріс і Гуни відпочивають в сторонці
- Достоинства:
- Класні резинки, висока посадка, тонкі, без запаху
- Кристина
Здравствуйте.Подскажите,какой вес малыша? Трусики полноразмерные?
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Самые лучшие подгузники-трусики, очень мягкие резинки, ребёнку удобно и не чего не давит. Рекомендую
- Достоинства:
- Не давит на животик, не протекают
- Недостатки:
- Цена )
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52
Безумно мягкий и приятный. "Многошовность" подгузника вокруг ножек минимизирует шансы на протекание. Если ребенок за ночь много ест и , как следствие, много писает - этот подгузник не справляется - перестает впитывать, но он и не заявлен "ночным".
- Достоинства:
- "Многошовность" подгузника вокруг ножек
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
В цілому підгузники хороші, витримують цілу ніч, зручні, якісні. Потрібно лише враховувати що вони йдуть десь до росту 70 см (далі короткі і через верх можуть протікати) і на вагу до 8,5-9 кг десь.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не високі