Отзывы покупателей о Подгузники детские Moony M 6-11 кг 56 шт (4903111141937)

Код:  209102353
Оценка пользователей 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  приблизно 72% позитивних, 19% негативних, 9% нейтральних
    Підгузки Moony здебільшого отримують позитивні відгуки — покупці цінують їхню м’якість, відмінну поглинаючу здатність і комфорт, особливо для чутливої шкіри. Основна перевага – відсутність подразнень і надійність протягом ночі. Деякі користувачі стикаються з протіканнями, часто це пов’язано з невідповідністю розміру, а також зі зміною дизайну або версії підгузків. Часто згадується висока ціна, але більшість вважає, що якість виправдовує вартість. Покупці також відзначають симпатичний дизайн, гарні застібки та відсутність запаху. В цілому Moony викликає довіру і лояльність, хоча не всім підходить через індивідуальні особливості дитини чи очікування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлія П***

Чудові підгузки ! Не протікають ! Швидка доставка

Достоинства:
    Якість , швидка доставка
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Користувалася різними підгузками, майже усі що є на ринку спробували. Але ці найкращі, мʼякенькі, тоненькі. Не протікали в нас.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Все супер, замовляли дві дві пачки та одна пачка була зі старим дизайном а одна була з новим таким досить приємним цікаві такі малюнки

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Зручні, з усіх підгузків самі повнорозмірні, одягаємо на ніч так як немає відчуття холоду від підгузка, для дня мінус в тому що наповнювач від рухів дитини збивається, а в ночі все на місці, тому вдень інші підгузки одягаємо

Достоинства:
    Зручні, класні вночі, індикатор знаходиться вище так як це для хлопчиків
    Недостатки:
    Збивається наповнювач
  • Вероника Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Гарні підгузки і на зараз найкращі для молодшої доньки. Добре тримають вночі навіть 9-11 годин. Нема подразнення, оскільки у мвленької дуже чутлива шкіра. Добре все вбирають. І на 7,5кг малої як раз розмір. Маломірки. Тому думаю, що на вагу більше краще брати розмір більше.

Достоинства:
    Мякі, комфортні, добре тримають, не викликають подразнення.
    Недостатки:
    Дорогі
  • Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Поки, це найкращі підгузки які ми випробовували ❤️
    Вистачає на всю ніч

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Я не знаю що сталось з підгузками але це якийсь жах
    Вже другу пачку майже щоночі я міняю дитині підгузок разом з одягом, бо одяг весь мокрий.
    Хочу уточнити, що це друга дитина і четвертий рік користування саме цими підгузками, тому маю трохи уявлення, як ними користуватись і раніше була задоволена. Протікання стається саме в лежачому положенні, дитині 7 місяців і такі проблеми десь місяць лише.
    Зараз хочеться запросити виробника поперевдягати кожну ніч мою мокру дитину, яка верещить.

Достоинства:
    Тонкі, без запаху, зручні
    Недостатки:
    Стали протікати вночі
    • Диана С***

Можливо вже не підходить розмір?

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Якість гарна, але розчарували з протіканнями. На ніч чи на прогулянку не варіант. Тільки для дому для нетривалого носіння. Дитина 7 кг

Достоинства:
    Не парять, мʼякенька
    Недостатки:
    Протікають
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

М'ягкі, комфортні, були подразнення після використання інших підгузків, а з цими підгузками подразнення одразу пропали

Недостатки:
    Вночі іноді можливе протікання :(
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Підгузки дуже сподобались. До цього користувались Хагіс трусиками. То ці м’якші, тонші та не мають такого різкого хімічного запаху. Ризиночки не тиснуть на ніжках і животику. Але при цьому щільно прилягають.

Не маломірять як японські Гун. На 7,5-8 кг сидять дуже комфортно

Не протікали.

Спробували їх на акції. А так ціна «кусається»

Достоинства:
    М’які, приємні, тонкі, легенькі, не тиснуть ніжки чи животик, не викликали алергії
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Пробували багато різних підгузків від дешевших до дорогих японських, але інших фірм, - то ці для нас найкращі. Приємні, якісні і витримують цілу ніч. Але саме у формі трусиків нам підійшли ідеально, бо звичайні на липучку Moony чомусь протікають навколо ніжок. Рекомендую!

Достоинства:
    Класні якісні підгузки
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Підгузки хорошої якості, приємні, але, порівняно з трусиками Moony, протікають навколо ніжки.

Недостатки:
    Протікають
  • Олександр К***

Good choice

Достоинства:
    Good
    Недостатки:
    Was not
  • Илона И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Класні підгузники. Беру їх на ніч. Десь 8 годин дитина спить в них спокійно. Шкіра реально суха після них. Дуже м'які в повномірні на відміну від Гун. Моєму хлопчику на 7,5 кг третій розмір (6-12кг) ідеально, Гун з аналогічними написами реально малі.

Достоинства:
    Добре поглинають, шкіра під ними суха
    Недостатки:
    Лише ціна, але ж їх вистачає надовше
  • Наталия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

До цього купувала все було чудово. З цією пачкою просто жах якийсь. Кожен підгузок протікає. Що в денний сон, що у нічний.

Достоинства:
    М`які, приємні матеріали
    Недостатки:
    Протікають
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Чудові памперси. Тоненькі, легенькі, не протікають. Дитина лежить на сухій поверхні.

Достоинства:
    Шкіра дитини суха. Мають індикатор. Не розбухають як інші.
    Недостатки:
    Висока ціна
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Поверила отзывам, они протекают только так. Не успевают впитывать и слабая резиночка на ножках.

Достоинства:
    Мягкие, лёгкие
    Недостатки:
    Протекают
    • Оксана З***

Спробуйте підгузки меншого розміру.

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Самі кращі памперси, витримують ніч, тобто десь 11-12годтн без проблем, нічого не протікає, попа не пріє. Постійно користуємося

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Очень хорошие подгузники! Понравились больше, чем Меррисы. Ни разу еще не протекли и малыш после ночи сухой

Недостатки:
    не всегда бывают в наличии(
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Наверное самые лучшие из всех что пробовали!

Достоинства:
    Не преет под подгузником, хорошо впитывает, держится ночь
    Недостатки:
    Не нашла
  • Євгенія

Супер-супер! Рекомендую
    Они настолько мягкие, что ни одного следа нет от них. При этом всю ночь выдерживают прекрасно. Я все время удивляюсь, рединка на животике, когда малыш садится, даже чуть оттопыривается, но сухо!
    Стоит отметить, что малыш уже кушает прикорм и стул у него густой. Возможно более жидкий и протекал бы при данном размере , так ааа есть хороший запас
    75 см и 8900

Достоинства:
    Мягкие, комфортные, не текут и ни одну ночь не подвели
    Недостатки:
    Цена.. только по акции беру
  • юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Люблю эти подгузники. Мягкие, не натирают возле ножек, внутри тканевые, приятные на ощупь. Сколько носим, раздражения от них нет.

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

На вид понравились, интересный, милый дизайн, мягкие. Но протекают((( взяли попробовать и разочаровались. Будем использовать на ночь или вечером, когда ребёнок менее активен, чтоб не протекали.

Достоинства:
    Мягкие. Удобно надевать
    Недостатки:
    Протекают. Спинка коротковата
  • Кристина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Підгузники не погані. М'які, тонкі, сидять добре. Але в моєї дитини протікають часто. Хоч розмір підібраний добре. Вага 8 кг

Достоинства:
    Хороший дизайн, тонкі
    Недостатки:
    Протікають
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Любовь и разочарование.Впервые заказав, подгузники очень понравились.Пробовала и Goon и Merries, эти для меня намного лучше.Не протекали,тоненькие,мягкие,без запаха,ночь выдерживали легко.Идеал!Заказала второй раз,пришли другие,так поняла есть новая и старая версия,новые больше.На фото слева те что понравились.Какие повезёт получить не известно.Но заказывать больше не буду,эти же протекают ВСЕ!впитывают гораздо хуже,отличаются не только размером но и качеством.

Достоинства:
    Если повезёт получить хорошие
    Недостатки:
    Протекают, причём сразу
  • Кирилл

Протекают, не берите

• Таиса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Лучшие подгузники. Вот реально. Рекомендую.

Достоинства:
    Не текут, мягкие, хорошо впитывают, нет раздражения.
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Уже полгода используем эти подгузники.
    Производитель недавно изменил дизайн и сделал их повыше, чем сократил до 0 и без того очень редкие протекания через спину.
    Было протекало через ножки моча, но это было при переходе на больший размер (подходили по кг оба размера), возвращались к меньшему…и когда дите подросло - возвращались к той же пачке,то ничего не протекало уже.
    Если сравнивать с дешевыми Huggies, то там при капитальном «обсыре» просто стояла вода и они никак не справлялись, то эти все впитывают, могло чуть-чуть выйти, но с новой версией такое не случается.

Достоинства:
    Не протекают, хватает на всю ночь
    Недостатки:
    Обещанные бонусы не начисляют

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ирина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Меньше всего понравились из японских подгузников

Достоинства:
    Мягкие, редко протекают
    Недостатки:
    Хватает не на долго, приходится часто менять
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Трусики сподобалися, дуже ніжна і м’яка резинка, приємні на дотик, приємний запах (як жуйка з дитинства))
    Повномірні , розмір 6-12 більший ніж Памперс 9-12.
    В мене чомусь після того як дитина покакала всьо витекло по боках, можливо завеликі ще )
    Хоча дитина 8 кг

Достоинства:
    Матеріал , запах , приємні на дотик
    Недостатки:
    Ціна, можливе витікання
  • Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Лучшие полгузники-трусики из всех, что есть в Украине. Взяла на пробу Хаггис элит софт, так они и рядом не стоят с муни. Рекомендую

• ploskonostetyana
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Найкращі памперси з усіх, які існують) після них не хочеться навіть пробувати інші.

• Антонина Ф***

Поки найкращі. Навіть Мерріс і Гуни відпочивають в сторонці

Достоинства:
    Класні резинки, висока посадка, тонкі, без запаху
    • Кристина

Здравствуйте.Подскажите,какой вес малыша? Трусики полноразмерные?

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Самые лучшие подгузники-трусики, очень мягкие резинки, ребёнку удобно и не чего не давит. Рекомендую

Достоинства:
    Не давит на животик, не протекают
    Недостатки:
    Цена )
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Безумно мягкий и приятный. "Многошовность" подгузника вокруг ножек минимизирует шансы на протекание. Если ребенок за ночь много ест и , как следствие, много писает - этот подгузник не справляется - перестает впитывать, но он и не заявлен "ночным".

Достоинства:
    "Многошовность" подгузника вокруг ножек
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

В цілому підгузники хороші, витримують цілу ніч, зручні, якісні. Потрібно лише враховувати що вони йдуть десь до росту 70 см (далі короткі і через верх можуть протікати) і на вагу до 8,5-9 кг десь.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не високі