Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Motorola Edge 60 12/256GB Shamrock (1165854)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Shamrock. Встроенная память: 256 ГБ

Користуюсь більше двох місяців, дуже задоволена.

Достоинства:
    Якісь фото, відео!
  • Ярослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gibraltar Sea. Встроенная память: 256 ГБ

Майже рік .. коли буде до нього скло .. не плівка ..

Недостатки:
    Немає скла
  • Сергій Д***

Користуюсь місяць, поки задоволений

Достоинства:
    Гарний екран, гарний звук
    Недостатки:
    Штучний інтелект, переходить на якусь японську)
  • Анна К***

Телефон гарний, ходжу тиждень, поки що нарікань немає

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Олександр

Пользуюсь около 2х месяцев. Абсолютно рекомендую. Куча интересных, а так же фирменных фич. Приятно порадовало расширение ОЗУ с 12 до 16 Гб. - пользуюсь пока 12, т.к. вполне хватает, но на перспективу, скажем через пару лет, можно без проблем добавить 5Гб. и смело перейти на 17й Андроид. Аппарат откровенно Огонь! Советую и Рекомендую! Звук, просто шедевральный, стерео система и продуманная аккустика просто Огонь! Могу перечислять много чего. Но скажу доно, это ОНО!!!!

Достоинства:
    12+4 Оперативной памяти \ 5лет безопасности \ Быстрая зарядка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Василь Б***

Приємно вражений. Ціна-якість - супер! Швидка робота, чистий андроїд без лишньої реклами. Батареї в режимі активного використання мені вистачає більше, ніж на добу. Фото чіткі навіть в умовах поганого освітлення. Єдиний мінус, на мою думку - це посткорекція фото після зйомки в стандартному додатку "Камера". В налаштуваннях вимкнути цю функцію не знайшов. Єдиний вихід - робити фото на режимі "профі" або ж перемикатись на "Ultra Res". Ще варіант - вибрати інший додаток для камери з варіантів на Google Play, що я і зробив. Чохол з комплетку бажано поміняти на якісніший. А в цілому - досить непоганий апарат за свої гроші.

Достоинства:
    Швидкий, непогана якість фото, чіткий зв'язок
    Недостатки:
    Вбудована постобробка фото, яку неможливо вимкнути.
  • Максим
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gibraltar Sea. Встроенная память: 256 ГБ

Смарт чудовий, інші користувачі все описали, але можу доповнити про міцність та вологозащиту.
    На третій день після покупки дружина струсила ковдру разом із телефоном з другого поверху. Приніс додому та помив під краном, встановив прогу яка звуком вибиває воду з динаміків і все. ВСЕ ГАРАЗ! працює без нарікань, подряпин і т.д.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Все
  • Юлія К***

Користуюсь поки один день. Приємно вражена. Ще не зовсім розібралася в настройках,але, ще все попереду.
    Приємно вражена від фото, якість, просто бомба.
    Брала на виплату, все прийшло, як в описі. Блок живлення, купила окремо.
    Правда, трішки заморочилась, поки вставила сімку.
    Чохол замовляла окремо, сів- ідеально.

Достоинства:
    Легкий, красивий дизайн, суперовські фотки.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Віталій М***

Брав на заміну tecno spark 30 pro, почав гальмувати через рік користування.

Деякий час піде на звикання. Але одразу сподобались екран і камера, якість вібро середня, динаміки середні по якості(трохи плаский звук та баси слабі у порівнянні з samsung a34 --- де все супер по звуку. Але у порівнянні з tecno не вистачає простору.
    В ігри особливо не граю, але пару любимих літають і не гальмують(wot blitz та division). Користуюсь півдня і сів на 25%,то мене влаштовує)))

Достоинства:
    Екран, потужність, слот sd, камери, Bluetooth 5.4 і батарея.
    Недостатки:
    Жаль динаміки не сучасне стерео де два незалежних динаміки, тут розмовний є другим
  • Смелик А***

Коробкою таке враження що щось підтерали. Як би на подарунок було то було б повернено. Відкрила коробку був запах чоловічих парфумів.

Недостатки:
    Пакування брудне.

• Сергій С***

Ахахахах, ахахахахах. А те що майже всі коробки Мотороли ароматизовані самим виробником ви не в курсі?))

• Олександр С***

Моторола топ за свої кошти

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Ні
  • Сергій К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gibraltar Sea. Встроенная память: 256 ГБ

А взагалі я в захваті з цього аппарату. Круто що він одразу перенес всі данні зі старого Леново.

Достоинства:
    Потужний, стільний, камера гарна, купа налаштувань під себе, чистий Андроїд.
    Недостатки:
    Гучність у повідомленнях мессенджерів - це жах. Таке враження, що він лежить десь за 10 метрів від мене, хочь в кишені. Комплектація. Леново, серьозно? Ви пішли по шляху яблочних, блок живлення окремо?
  • Олександр

Аппарат Бомба! Дуже сучастний, швиидкий, зручний Голосний. розширення озу дуже порадувало. За ці гроші Неймовірно крут!!!

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергій П***

Задоволений повністю, камери супер, динаміки бомба, екран чіткий та якісний

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не виявив
  • Юрій Л***

Вражений, в першу чергу тим, наскільки це крутий смартфон за цю ціну. Камери такі, що я став фотографувати все навколо, тварини, природа, портрети, це кайф. Закруглений екран, тактильно приємна і естетично довершена задня стінка. Спокійний, глибокий, бархатистий колір. Це з дрібничок, які теж входять в його ціну. Можна продовжувати ще, бо телефон вразив, колони, відтінки, яскравість, природність, все чудово. Однозначно рекомендую, але не робив би це лише тому, що в кожного свої експлуатації і тому щось радити справа не вдячна. Як на мене, це топ, за цю ціну. Більше не хочу Ксіаомі, які в мене були до цього. Якось так.
    Дякую Розетка. Дякую Моторола.

Достоинства:
    Це топ, за свою ціну. Здивував.
    Недостатки:
    Досі не знайшов.
    • Олег С***

Це реальні фотографії цього телефону?

• Руслан Х***

Прекрасний телефон! Працює ідеально!

Достоинства:
    Якість, потужність, функціонал
    Недостатки:
    Нема зарядного блочка (Жлоби яблочні)
  • Вадим П***

Чудовий дизайн та оснащення

• Юлія К***

Придбала цю модель телефону місяць тому, покупкою задоволена. Телефон довго тримає заряд, використання ліхтарика не розряджає швидко батарею, хороша якість фото, зручно тримати у руці.
    Була приємно здивована, коли знайшла цю модель у рейтингу "топ смартфонів 2026 року". Motorola Edge 60 8 GB/256GB займає 8 місце серед телефонів середньої цінової категорії. У мене 12 GB оперативної пам,яті, але ця модель телефону.
    Посилання на рейтинг:
    ссылка

Достоинства:
    Надовго вистачає заряду батареї, що актуально у часи довгої відсутності електроенергії
    Недостатки:
    поки не помітила, за перший місяць користування
    • Богдан

Там трошки не про цю модель, там про ф'южн

• Сергій

Сироватий андрушка, як на мене колишній Xiaomi Mi Note 10 Lite був зручніший. З клонуванням програм проблема приходиться користуватися Moto Secure, але справа привички. В цілому шустрий 12 конячок

Достоинства:
    Легкий, тонкий , батарейки хватає на 1.5 -2 дні
  • Александр К***

Все влаштовує

Достоинства:
    Гарний апарат.
  • Іван К***

Брав цей аппарат за критерієм: захист ІР69, камера, окремий слот SD. В поточній ціновій категорії це в принципі ТОР за свої гроші. Але недоліків вистачає також. По-перше, заокруглені края екрану - то виявилося мінус, а не плюс, тому що з-за цього бампер зроблений так, що не закриває бокові частини. WiFi-6 порізаний до 480 МБіт/с, ще й не хоче підключатися до прихованої мережі, тож мені довелося свою мережу відкривати. Старий Xiaomi Mi10T видає швидкість біля 850 МБіт/с. Вайфаем був дуже засмучений. Наче нова модель, хоча й зрозуміло, що смартфону такі швидкості не потрібні. З коробки смартфон після підключння до інтернету отримав десь 6 оновлень, після кожного з яких знадобилося перезавантаження. Ще момент по пам'яті - з коробки в налаштуваннях пам'яті встановлено "розумне" розширення пам'яті, яке одразу хабирає зі сховища 4Gb, роблячи оперативну пам'ять 12+4, що в принципі не потрібно, тому краще цю функцію вимкнути. ШІ Moto AI в цьому телефоні поганий. Деколи він може відповісти на запитання, але офіційно підтримує лише англійську, португальську та іспанську. Хоча розуміє українську, і навіть деколи відповідає українською, але може перейти на англійську навіть коли просиш його відповідь написати українською. Віджет "Погода" не захоче вам показувати погоду в Україні, напише, що "регіон не підтримується". Тобто, телефон офіційно в Україні продається, а погоду не показує. Щоб отримати погоду на віджеті, потрібно в налаштуваннях додатку Weather його заборонити. Після цього віджети перемикаються на AccuWeather і відображають погоду. Також було не дуже зрозумілим, чому реєстрація телефону робиться через LenovoID.

Достоинства:
    Окремий слот для SD, камера
    Недостатки:
    порізаний WiFi6, недостатньо гучний звук, бюджетний бампер, непрацююча погода, ШІ Moto AI не підтримує українську.
    • Іван К***

І ще один нюанс - Дія підпис не проходить фото перевірку, тому що в апараті відсутній датчик наближення.

• Іван К***

Upd. Датчик наближення присутній, просто він глючний і при початку опитування додатком завжди показує 0, що є неправильним значенням. За пошуком в інтернеті є подібні кейси і в інших моделях Motorola. Для того, щоб датчик запрацював нормально, потрібно прикласти палець в області правіше фронтальної камери та зняти його. Після цього датчик побачить зміну стану і буде працювати вірно до закінцення роботи додатку з цим датчиком. При повтоному запиті додатку датчик знов залипне на 0 і потрібно буде заново його будити пальцем.

• Ігор

Реєстрація через LenovoID тому що Motorola Mobility з 2014 року налкжить Lenovo :)

• Ярослав О***

Шикарний апарат налаштування зайняло 30 хв підключив е-Sim проблем не замічено все працює як годинник рекомендую

Достоинства:
    Android майже чистий реклам не має
    Недостатки:
    Ціна і блок живлення відсутній
    • Володимир Г***

Вітаю. В motorola edge 60 є підтримка карти пам'яті?(Sd картки?)

Представник бренду

Вітаю. Так, заявлена підтримка карт SD до 1 ТБ на гібридний слот. Дякую.

Володимир Герасимов. Так є

• Вячеслав Д***

Телефон норм, все влаштовує. Єдине що незрозумілі спонтанні перезавантаження раз два на тиждень трішки наполягають.

• Ольга О***

Классный

• Антон Ч***

Прийшов час замінити poco x3 pro.
    В ігри не граю, батареї вистачає на 48 годин.
    Швидко працює, якість фото гарна.

Достоинства:
    Швидкість, якісь фото, чистий Андроїд
    Недостатки:
    Не має блока живлення, потрібно купувати окремо
    • Андрій

Проблема цієї моделі у тому що наприклад едж 40 фоткала краще, була потужнішою, мала бездотову зарядку і металевий корпус та зарядне в комплекті і навіть едж 50 нео має бездротову зарядку і аналогічну начинку при нижчій вартості тож вважаю що 60-та серія це крах. Маю едж 20 - бомбезний, МЕТАЛ... Мото трималась на фанатах, а з 60-ою серією вона їх втратила, а на випадкових покупцях бренд не втримається. Якщо смарт нічим не виділяється то чому не вибрати той який виділяється - наприклад з потужним процесором якщо треба геймінг або з якісною камерою якщо треба фотки, а тут усього по троху, але нічого особливого.

• Максим Р***

Якщо переходити не з Мотороли (відповідно, не знати, що було до того), то смартфон цілком гарний.

• Єгор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Shamrock. Встроенная память: 256 ГБ

Гарна камера. Продуктивності вистачає для повсякденних задач. Батареї вистачає на день користування.

Достоинства:
    Камера. Захист від вологи та пилу.
  • Максим Р***

Перша Motorola в моєму користуванні. Гарний смартфон за співвідношенням ціна/характеристики, з акцентом на камери. Не знаю, чи можна назвати його камерофоном, але камери хороші. Можна відзняти макро. Фото не перешарплені. При цьому ще й одразу обробляє. Плюс — є 30-кратний зум (думав, що він є лише у дорожчій моделі Edge 60 Pro). До сканера відбитка пальців претензій нема (він в дисплеї). Переживав, що очі погано сприймуть AMOLED, але дискомфорту не відчув (правда, ще не перевіряв при низькій яскравості). Дисплей яскравий, добре видно на сонці. Хоча через скруглені грані зображення по краям спотворюється. Сподобалось, що швидко заряджається (але зарядний блок треба купляти окремо і коштує він недешево). Від 19 до 100% заряджається менш, ніж за 50 хвилин. Але при перевагах задня панель виглядає дешево. До того ж, немає 3,5 мм роз'єму для дротових навушників (це біда більшості нових смартфонів, тому в мінуси не записав).

Достоинства:
    1) Співвідношення ціна/характеристики. 2) Бренд офіційно не продається в Росії. 3) 3 камери на 50 мп. 4) 30-кратний зум. 5) Клас пило- вологозахисту IP68/IP69. 6) Можливість розширення пам'яті. 7) Швидка зарядка (заряджається за 45-50 хв.). 8) Дисплей з мінімальним ШІМом. 9) Кольорові корпуси. 10) Коробочка і смартфон надушені парфюмами. 11) Власний ШІ.
    Недостатки:
    1) Дизайн блока камер "комфорки" (задня панель виглядає дешево). 2) Зарядний пристрій і захисну плівку на дисплей треба купляти окремо. 3) Підтримка однієї SIM-картки. 4) Дисплей "водоспад".
    • Ярослав О***

Доброго дня. Чи підключали ви е-сім як працює

• Іван К***

Для дротових навушників є адаптер з Type-C на 3,5 роз'єм. Маю такий ще з Xiaomi Mi10T

• Максим Р***

E-Sim не підключав, бо не користуюсь таким.
      А щодо перехідника, знаю. Однак перехідник швидко зламався.

• Тарас П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gibraltar Sea. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон може і нормальний але відчуття від покупки в мене неприємні. Вирішив замінити свій едж 40, втомилась батарея і екран побитий, думав буде краще а виявилось ні. Процесор слабший, камери як на диво слабші, корпус гірший, безпровідної зарядки нема. По факту він всюди трішки гірший. Мабуть рівень едж40 наразі буде едж60 про але ціна сильно відрізняється. Одним словом я розчарований у моторолі

Достоинства:
    Та ніби і не поганий телефон
    Недостатки:
    Гірший у всьому за едж40
    • Дмитро П***

Підтримую навіщо випускати новіше версію смартфона якщо він слабкіше:D

• Костянтин С***

Дякую, теж думав брати після edge 40, краще заміню батарею.

• Василь Д***

Тарасе, а в кого не було едж 40 для порівняння, вартує ця 60-та моторола уваги?
      В приорітеті - широкоформатні фото пейзажів.