ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Наушники Motorola Earbuds 3C-S Black (5055374711200)

Есть в наличии

4/5
  • Антон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класичні якісні навушники. Хороші динаміки , нема ніякого фонового шуму. Звук пластичний, чистий, гучний. Провід не скручується , не заплутується. До телефона підключення стабільне

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив навушники для роботи, відмінна якість! Звук чистий, розбірливий. Все чітко чутно. І мене чують добре, мені не доводиться говорити голосніше, чи повторяти. Форма для вуха зручна, не тиснуть і не випадають. Шнур не скручується. Коштують недорого , працюють стабільно .

Достоинства:
    Якісні динаміки і мікрофон
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купил две пары. Одни работают хорошо, другие бракованные. Левый наушник работает на половину, микрофон вообще не работает. Во время попытки разговора постоянно слышен треск. Не советую.

Олександре, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

На всю продукцію Motorola, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми обовʼязково Вам допоможемо, а в разі необхідності замінимо навушники на нові.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші навушники , зручні і працюють якісно. Звук чистий, виразний, натуральний. Не фонять, мікрофон теж передає чистий звук. Ціна нормальна для таких навушників

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісні проводові навушники. Чіткий виразний звук, достатньо гучний, пластичний. Динаміки не фонять. Провід гнучкий, але не занадто тонкий, не заплутується. Користуюсь ними в основному в приміщенні.

Достоинства:
    Чіткий виразний звук; бюджетна ціна
  • Євген Б***

Не работают, брак.
    Офоимил возврат!

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив ці навушники для роботи. Ціна менше, ніж бездротових, якість звʼязку краща, не потребують окремо зарядки. Мені в них зручно. Економний і якісний варіант.

• Алла Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісні навушники, достойний звук, хороша ціна

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Для мене ці навушники, як знахідка. Провід мені не заважає, звучання приємне для слуха і гучність така, як треба.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Очень приятно ими пользоваться. Звук классный.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Стандартні навушники, які мають якісний мікрофон і чудове звучання. У вухах сидять добре.

Достоинства:
    все добре
    Недостатки:
    не шукав
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Стандартні класичні навушники хорошої якості. Користуюсь рік, жодних питань ні до мікрофона, ні до динаміків. Особливо хочу відмітити якість звуку.

• Семён
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я могу только похвалить эти наушники. Они работают чётко, звук отличный, без помех и не прерывается. Провод удобный и штекер в гнезде телефона или ноута не люфтит. Только 10/10

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь цими класичними проводовими навушниками, вони мені подобаються. Звук якісний, без стороннього шуму. Як і всі вакуумні навушники не дуже пропускають зовнішній шум, по формі вони мені якраз підходять. Нормальний мікрофон, спілкуватись комфортно. Коннектяться з телефоном відмінно.
    Чи порекомендував би навушники своїм друзям? Так, звичайно.

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники не транслюють нічого крім дуже гучного шуму (і те перші 20 сек, потім тиша).
    Будьте обережні коли вперше вмикаєте навушники, тримайте їх на відстані від вух.
    Не підійшли ні до смартфона моторола (а це тіпа фірмова гарнітура) ні до айфона. Шум і все

Достоинства:
    Акуратно запакований бракований товар
    Недостатки:
    Не працюють, брак, небезпека для вух

Тетяно, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

Така поведінка нетипова для навушників Motorola Earbuds 3C-S. Будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з обовʼязково замінимо навушники на нові.
      Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Подобались, використовувала для робочих дзвінків, інколи для прослуховування музики. Але, на жаль, пропрацювали лише 6 місяців, сподівалась на довшу службу(((

Ольго, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності замінимо навушники на нові.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь цими проводовими навушниками і мені зручно. Використовую і на роботі і вдома, ніяких незручностей не відчуваю. Ціна набагато менша, ніж tws -навушників. Ще й не треба заряджати. Причому якістю звуку абсолютно не поступаються.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Через 3 місяці то тихо, то нормально, то один може не робить навушник.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не працюють з часом

Дмитре, доброго дня!

• Камила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Это стандартные, проводные наушники с хорошим звуком. Кто такие любит, можно покупать, качество у них хорошее.

Достоинства:
    хорошее кчество
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук доволі чіткий, саме те чого я від них і очікував.

Достоинства:
    Гарний звук, якісний провід для з'єднання з телефоном
    Недостатки:
    Невиявлені
  • Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В мене не було наміру якось оцінювати ці навушники, але все ж таки скажу, що я отримав те, шо очікував. Тобто - нормальне звучання музики і достатню гучність, а ще провід, який не ломається і хоч і крутиться, але не сильно. Поки все нормально, а далі час покаже.

Достоинства:
    все
    Недостатки:
    час покаже
  • Євген Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісні навушники. Користуюсь ними з задоволенням. Звук пластичний, не перериваться. З телефоном повністю сумісні. Жодних проблем з ними немає. І ціна бюджетна, доступна для кожного.

• Полтавченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За таку ціну навіть жалітися немає нащо, зручно сидять у вухах, при ходьби не вилітають, можна причепити прищепкою до кофти, мікрофон хороший, розмовляти по ньому реально і комфортно.

В основному слухаю в ньому музику, розмовляю з кимось. Не ріплять. Гадаю таких важко пошукати.

МОЖУ РАДИТИ!

Достоинства:
    Міцний шнур, не плутається, звук добрий
    Недостатки:
    За таку вартість не має
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісні навушники, зручні і надійні. Стабільний звʼязок, нема коливань як в бездротових. Провід пластичний, не ламається . Звук дуже гарний.

• Анюта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Використовую їх для ноута, коли дивлюсь фільми, чи лекції слухаю.

Їхній звук і гучність влаштовують на сто відсотків. І нічого не хрипить!

Провод не крутиться і не рветься.

Тож хто такі любить, можете сміливо купляти.

Достоинства:
    Якість звука гарна, немає зайвих шумів, для вух зручні, провод не ламається і не перекручується
  • Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Через пів року перестали працювати, спочатку один навушник, а потім і другий. Розчарована якістю

Мар'яна, доброго дня!

• Д
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Відправив на повернення тому що навушники постійно шумлять на задньому фоні (шшшшшш), але через декілька тижнів сказали що полагодили, надіслали мені назад, нічого не змінилось.

Доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

За інформацією сервісного центру, за Вашим зверненням було здійснено заміну навушників на нові.
      Якщо проблема зберігається і після заміни, найімовірніше, причина полягає саме в роз'ємі Вашого пристрою — наприклад, через забруднення порту чи окислення контактів. Рекомендуємо перевірити роботу навушників з іншим пристроєм.

Якщо проблема не вирішиться, будь ласка, зверніться напряму до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо

• Ілля П***

Перестали працювати

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

Ілля, доброго дня!

• Артуро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

С этим телефоном Motorola Edge 50 Fusion, наушники не работают, телефон их не видит

Артуре, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

Будь ласка, впевніться, що смартфон розпізнає навушники саме як аудіопристрій. Для цього під'єднайте навушники, проведіть пальцем зверху вниз, щоб відкрити шторку сповіщень. Знайдіть сповіщення "Заряджання пристрою через USB". Натисніть на нього та перемкніть режим на "Аудіопристрій".
      Також, рекомендуємо перевірити роботу розʼєму USB-С з іншими навушниками, адже проблема може бути саме в розʼємі головного пристрою.

Тому, якщо проблема не вирішиться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності замінимо навушники на нові.

• Шаховий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Попалися браковані . Підʼєднали і один шум постійний.

Достоинства:
    Недостатки:
    Неякісні

Валентин, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

Найпоширенішою причиною шипіння при підключенні провідних навушників є проблеми з розʼємом пристрою, таких як забруднення чи окислення внутрішніх контактів.

Рекомендуємо спробувати очистити контакти в розʼємі телефону. Якщо проблема не зникне, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності замінимо навушники на нові.

• Маргарита О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Як на мене, то навушники нормально працюють. Кожен день слухаю в них музику та фільми і повністю задоволена.

Достоинства:
    приємний звук, хороший дизайн, легкі й зручні, адекватна ціна
  • Саша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класичні надійні навушники. Ціна як на мене бюджетна. Мені для користування на роботі і вдома в проводових навушниках абсолютно зручно, звʼязок не відвалюється, гучність хороша, чистий звук, робочий мікрофон. Провід не занадто тонкий, не заплутується особливо. Сама форма навушника зручна для довготривалого користування, вуха не втомлюються.

Недостатки:
    Поки нічого не знайшов
  • Богдан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зламалися через місяць після користування.

Недостатки:
    Багато

Богдане, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

На навушники Motorola, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      І хоча механічні пошкодження не є гарантійним випадком, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми спробуємо допомогти вам у вирішенні цього питання.

• Надія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Та пара, шо в мене зараз, вже не перша. Я купила їх у друге, бо перші навушники десь загубила. Подобається їхній звук, та у вухах вони не давлять. Провід нормальний, сильно його не крутить. Мабуть, коли прийде час, то і треті такі самі куплю.

• Сергій Р***

Нормально

• Раїса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я завжди акуратно поводжуся зі своїми речами і навушники не виключення. Мабуть тому вони в мене вже півтора року працюють і нічого ніде не відірвалося і не відвалилося. Звук добрий.

Достоинства:
    якісний провід, звук хороший
    Недостатки:
    для мене немає