ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Наушники Motorola Moto Sport SP106 Black (5055374715253)

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Ольга Б***

Не сразу поняла как включать. По факту включение на устройстве остаётся несколько нервирующим: сначала вовремя одновременно нажать подключение и включение наушников, потом сразу начать жать на модулятор громкости)))
    Ох, прошлые наушники от Моторола вели себя спокойнее в этом плане (но модель сняли с продажи и я вынуждена была искать альтернативу)...
    Наушники использую, чтоб слушать компьютер.
    В ушах сидят удобно, уши у меня маленькие и многие наушники мне просто не подходят (уши их просто выплёвывают).
    Заряд держит приемлемо.
    Звук удовлетворительный, тоже вполне нормальный.
    Не жалею что купила.
    Но само подключение с приветом.

Достоинства:
    Нормальные рабочие
    Недостатки:
    Подключение требует танцев с бубном.
  • Юрій Г***

Дякую за чудовий сервіс

• Світлана К***

Дуже зручно займатися спортом і різними домашніми справами в цих навушниках. Вони не випадають при стрибках, під час бігу чи поворотах і нахилах голови. Ну навіть якщо вже і вислизнуть якось з вуха, то не впадуть на підлогу. Звук гарний, чистий, не переривається. Мені подобаються.

• Лариса К***

Нарешті я знайшла для себе ідеальні навушники для прослуховування аудіокниг на ходу. Дуже зручні. Задоволена.

Достоинства:
    Дуже зручні для прослуховування на ходу чи то аудіокниг, чи то музики. Коли потрібна зручність. Бо дуже якісну музику в дуже якісних навушниках на ходу не слухають:)
    Недостатки:
    Для моїх потреб немає недоліків.
  • Оксана С***

Гарна якість,дуже задоволена

• Олександр Д***

Чудово!

• Вікторія Г***

Чудові! Варті своєї ціни

• Тетяна М***

Навушники зручні для користування в різних смислах . Можна робити розминку, вони не випадають. Можна займатись домашніми справами- вони не губляться. Можна довго в них розмовляти- вони комфортні в ушах. При цьому якісно передають звук- і я чую відмінно, і мене чують виразно.

• Саня П***

Для повсякденного користування-саме те що треба. І розминку можна зробити під музику, і домашніми справами займатися. Вони легкі, не випадають з вух, не губляться. Звук хороший, не фонить, без стороннього шуму. Децибел вистачає. Заряд держать. І ціна нормальна.

• Катя

Навушники супер! Вдягаю їх кожного ранку, коли йду на пробіжку. Вони зручні, провід не заважає рухатись, з вух не випадають, а якщо і випадуть, то далеко не втечуть. Звук і гучність стандартні і мені цього вистачає. І так як я не ходжу в них цілий день, то заряду мені вистачає дня на три точно.

Достоинства:
    бачу в них тільки переваги
    Недостатки:
    ніяких недоліків немає
  • Марина

На кожний день це самі надійні навушники.
    Вони ніколи у вас не загубляться і звук мають приємний, ще й у вухах сидять природно, ніби їх і немає там (це мої суб'єктивні враження, а їм довіряю).

Достоинства:
    чудовий дизайн, автономність, звук, гучність, хороший мікрофон
    Недостатки:
    не знайшла
  • Тетяна К***

Мені не пощастило. Розряджалися за 10 хвилин. Повернула.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
  • Павло В***

Якість звуку ніяка, якість мікрофону також, занадто дешеві, повне розчарування

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Саме їх існування
  • Люба С***

Ці навушники купила для ранкових пробіжок, та згодом стала користуватися ними всюди, бо вони зручні і звук класний. Підзаряджаю щодня, ну використовую десь може наполовину, люблю щоб був запас.

• Василь Ш***

Чудово

• Віктор Л***

Дуже погане звучання, через тиждень перестали заряджатися. Мав інше відношення до бренду MOTOROLA. Настійно не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    батарея тримає дуже мало

Вікторе, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

На всю продукцію Motorola, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів. Тому, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов’язково допоможемо вам у вирішенні ситуації та, за потреби, замінимо навушники на нові.
      Чекаємо на Ваше звернення за наступними контактами:

• Ярослав С***

Да и нет магнита на наушниках

Недостатки:
    Нет магнита

Ярославе, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір навушників MOTOROLA!

В навушниках Motorola Moto Sport SP106 не реалізовано функції намагнічення, тому про цю функцію не зазначено ні в характеристиках, ні в описі до товару.

Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Ярослав С***

Наушниками не доволен! Качество звука ужасное!!! -5

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень плохое звучание! Ни басс не держит, ни, в целом, качество звука!!! Покупал наушники за 300 грн, до этого - так там, и то, лучше качество звука было!!!!

Ярославе, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

Якість звучання напряму залежить від щільності посадки навушників у вусі. У комплекті є декілька варіантів амбушур, рекомендуємо спробувати всі розміри та обрати той, який забезпечить найкращу фіксацію та ізоляцію звуку.

Тому, при виникненні будь-яких питань, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Віра П***

цілковито нормальні навушники за свої гроші. я брала для розмов, не для музики, то можу скажати, що і мікрофон нормальний, і в вухах сидять комфортно, і заряду вистачає досить надовго, словом, мої потреби цілком задовольняють

• Валерія

Для мене ці навушники, як знахідка.
    От тепер, коли роблю пробіжку, то вдягаю тільки їх, щоб під музику бігати. У них ще і звук нормальний і коли вони у вухах, то мене нічого не дратує.
    Взагалі, вони сподобались.

Достоинства:
    усе подобається
  • Юрій Л***

бюджетний варіант на 4.5/5

Достоинства:
    ціна, добре сидять, довго тримають заряд
    Недостатки:
    звук трохи слабенький
  • Сергей В***

Очень доволен ими. За такую цену топ.
    Наушники не теряются, в отличие от TWS, держат очень долго заряд.
    Не нравится, что гнездо для зарядки не USB3, но это я не обратил внимание при покупке.
    Также хотелось бы более жесткий обод, но уже привык в целом. В гибком ободе есть свои плюсы, меньше вероятность, что он сломается

• Євген Б***

Звучання доволі непогане, як для бюджетних вушок, хоча брав на Окко за 1000 грн. Proove, то в них звучання й баси чистиші й міцніші, а матеріал й виконання не дуже. А в Моторолли як раз якісніші матеріали, а от звучання посереднє, але не так щоб погане... музику слухати можна, але яскравих відчуттів не гарантую. Та й брав їх собі щоб бігати, і повірте, - не випадають з вух і добре на шиї собі з тим обручем служать, поки служу і я...) Дякую Розетці за акцію.

Достоинства:
    Якісний матеріал. Не губляться і не випадають. Доволі справно працює кнопка відповіді на дзвінки. Так само й кгопки гучності...
    Недостатки:
    Слабенька резинка , яка затикає роз'єм для зарядки.
  • Анна М***

Побачила в подруги такі навушники, і собі замовила. Вони прикольні- можна бігати, стрибати, нагинатися- вони тримаються на місці, не випадають. Їх не загубиш поодинці. Звук гарний, чистий, гармонічний, не розслоюється. Включаю музику -і насолоджуюсь собі. З телефоном звязок не гублять, взаморозуміння повне. Запас заряду тут чималий, хоч цілий день слухай. Мікрофон теж працює без нарікань, подруга чує мене так само добре, як і я її.

Недостатки:
    Ще нічого не знайшла
  • Лєра

Користуюсь цими навушниками в любих умовах, особливо подобається займатись спортом чи робити щось вдома. Вони не випадають, коли нагинаюсь чи різко повертаю голову. Я впевнена, що вони не загубляться. Звук приємний, чистий.

• Ксенія Ж***

Навушники подобаються. Для мого стилю життя підходять.

• Олександр Б***

Знову я: заморочуватися з поверненням не буду, але помирають за пів року.

• Євген Б***

Замовлення прийшло мегашвидко. Все працює. Дякую

Достоинства:
    Є
    Недостатки:
    Ще не виявлено
  • Аліна

Саме після покупки цих навушників я почала ходити на пробіжки. Вони і справді добре сидять у вухах, при русі не випадають і мають достатньо гарний звук. Для занять підходять.

Недостатки:
    недоліків не помітила
  • Ольга Л***

Дуже зручно ними користуватись. Повністю оцінила тільки як почала користуватись. А потім побачила мама і захотіла їх собі. Прийшлось і їй подарувати. Крім зручності можу ще відмітити якісний звук. Та й на заряд нарікань не маю.

Недостатки:
    Наче нема
  • Лілія К***

Зв'яжіться зі мною!!! Товар прийшов не заряджений, тому перевірити не змогла... Вдома зарядила і виявилося що працює лише 1 навушник і то з малою гучність...
    Терміново надішліть мені нормальні навушники!!!

Ліліє, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Motorola!

На жаль, ми не маємо Ваших контактів, щоб звʼязатися. Тому, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов’язково допоможемо вам у вирішенні ситуації та, за потреби, замінимо навушники на нові.
      Чекаємо на Ваше звернення за наступними контактами:

• Саша Ш***

По моему мнению, это идеальные наушники для занятий спортом. Они не выпадают и не давят. Я иногда даже забываю, что они в ушах, тем более, что не надо контролировать, чтобы они не выпали. Вот эта тема "провод на шее" очень нравится. Качества звука вполне хватает и автономности тоже.

• Руслана З***

Найзручніші навушники для користування під час якихось фізичних активностей, тобто рухливих справ. Зʼєднані між собою, вони не губляться і комфортно сидять в ушах. Звук приємний, користуватись просто.

• Рамсипович

Не рекомендую

Достоинства:
    Нз
    Недостатки:
    Незручна дужка, жахливий звук, не type-c
  • Татьяна

Очень даже хорошие наушники. Провод лежит сзади на шее и впереди ничего не болтается, и ещё я увурена, что я их не потеряю. Для прослушивания музыки подходят, звук хороший. При разговорах по телефону слышимость тоже норм. Если аккуратно с ними обращаться, то прослужат долго.

• Віктор К***

Все працює. Як грає,мені подобається

• Марат Ш***

Вони в мене використовуються за призначенням - вдягаю їх, коли займаюсь спортом. Гучності і якості звука вистачає, у вухах тримаються добре. Заряду тим більше вистачає.