Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативная колонка Motorola ROKR 300 7W Blue (5055374716366)

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Цей малюк здатний на таке що я і не очікував,баси і гучність для його розмірів неперевершені!

• Валентин К***

Ок!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Класна,компактна.Чистий ,потужний ,як для розмірів звук. Акомулятор дає змогу слухати музику не залежно від напруги в мережі -8годин.Рекомендую!

Достоинства:
    Продумане конструкторське рішення
    Недостатки:
    Відсутня індикація при розряді акум.бат.
  • Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Якісний,збалансований за частотами звук як на такий формат колонок.Можливо у порівнянні з JBL такого ж формату менше басів,але рівніше у загальному баланс.Як на мене то трошки більше запасу по гучності не завадило би.Через тиждень замовив собі другу таку колонку і по підключенню TWS вже дало зовсім інший рівень насолоди від звуку!

Достоинства:
    Якісний збалансований звук,автономність, можливість підключення двох колонок по TWS.Дизайн, особливо у кольорі Green !!
    Недостатки:
    Трохи більше гучності хотілося би,як на одну колонку.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Така зручна колонка, я навіть не очікувала. Купувала, щоб на природу взяти, на пікнік. Але тепер залюбки користуюся нею вдома, знайшла на телефоні свою тємку, підключила колонку, і можу займатись своїми справами і слухати по всій території. Не треба носити телефон, чи встромляти навушники. Це дуже зручно. І якість звуку дуже хороша. А для розминки так це взагалі супер зручно.

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Отличная колонка. В паре с моей motorola G75 работает без проблем. Заряда хватает на довго. Громкости для большой комнаты вполне. На улице тоже прилично выдает. Покупкой доволен.

Достоинства:
    Маленькая. Удобное управление. Пылевлаго защита.
  • Таіса Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Яка класна ця колонка! Ми постійно нею користуємся , а це з друзями на річку їздили , то вони теж у захваті! І так зручно- якісний потужний звук і такі габарити. Можна навіть в громадському транспорті везти, руки не обтяжує. І радіус дії хороший. Одне слово- класна!

• Настя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала акустичну колонку і навіть не думала, що вона так сподобається всій сім'ї . З приходом тепла вона тепер нас розважає по черзі- діти з задоволенням рухаються під динамічну музику на подвір'ї. А ввечері вже всі з задоволенням відпочиваємо під музичний акомпанемент по "заявках слухачів". Добре, що заряду вистачає на цілий день. І підключається без проблем до смартфонів і планшета. Тож кожен транслює свій плей-лист по черзі. Звук чудовий, слухати одне задоволення. Добре, що колонка не боїться пилу і вологи, не страшно нею користуватися в любу погоду.

• Влада А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ця колонка то щось ! Я вже спробувала підключити до ноутбука і винести на подвір,я. Чудовий звук! Буде як знахідка на весняних пікніках. І добре, що має захист від вологи і пилу.

Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова портативна колонка! Компактна, та звук гучний і чистий, з хорошими басами.
    Bluetooth 5.3 працює стабільно, також заманило те, що має захист IP67.
    За свою ціну - просто топ!

Достоинства:
    Класний звук
  • Климчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороший и качественный звук, но хотелось бы чуть громче ))