Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Motorola E40 4/64GB Carbon Gray (945696)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Сергей Н***

Так себе....
    На эти деньги соответствует

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Взяла як другий телефон, рідко користуюсь, але за певний час почав виснути

Достоинства:
    Недостатки:
    Висне
  • Олег С***

мені сподобався.

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Была жара 40+ несколько дней, телефон стоял на зарядке, расплавился вход для зарядки,не могли вытащить шнур и плата расплавилась,пришлось заменять( таких деталей нет в Украине, надо было заказывать из-за границы, а телефон нужен был срочно,мастер подбирал платы и поставил от самсунга)

• Олексій П***

Простий і надійний. Працює окейно

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Купив тещі на подарунок. Їй подобається.

• Антоніна К***

Телефон не поганий

• Пехньо О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон пропрацював пів року. Виникли проблеми. Віддав на ремонт по гарантії в магазин розетка. Обіцяли за 14 днів поввдомити про результат (ремонт чи заміна) пройшло вже більше 20 днів - жодного результату нема. Як я комунікації. Хожу в магазин питати тому що з ким звязатися немає. Не можу рекомендувати замовляти в розетка. Шкода що така велика органіщація а нікого запитати.

Достоинства:
    Телефон норм чкщо не зламається
    Недостатки:
    Відсутність гарантійного сервісу в Розетки
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Брав мамі, як подарунок, тепер буду брати інший...
    Відкрив, оновив (оновлень ну дуууже багато, але це норма).
    Телефон працює, шустрий, все добре АЛЕ..
    Але зі своєю прямою функцією не справився. Телефонує, але співрозмовник чує голос, неначе у робота і йде просто дике ехо (ехо при дзвінках взагалі норма, але не таке).

Локалізував проблему: інша сімка, перезавантажував, зкидував до заводських налаштувань - без змін.

14 день вже закінчився сьогодні, сподіваюсь Розетка поверне гроші.
    По логіці - віддати в сервіс (але це новий телефон, тільки куплений) чи взяти таку ж модель тільки інший пристрій, проте дуже багато зусиль витратив на цю модель і розчарувався.

Примітка: Телефон новий, не падав, не бився, з коробки.

Відгук залишаю про пристій, а не про магазин Розетка (пояснення для недалеких..)

Достоинства:
    Свою ціну виправдовує.
    Недостатки:
    Описані в коментарі.
    • Олеся К***

В мене забрали на експертизу, сказали на 7діб, які вже пройшли, гроші ніхто не поспішає повертати...

• Микола Г***

Скажіть,чи вирішили проблему? Таа сама ситуація. Чути дуже погано. Причому передзвониш-ок. А потім знов погано чути. Як вирішили проблему?буду вдячний за відповідь.

• Олена Г***

Купували мамі.Поки всё працює

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Пользуемся год . Работает отменно.

Достоинства:
    Чистый андроид без надстроек. Размер экрана
    Недостатки:
    Мало памяти но это за такие деньги даже и не недостаток…
  • Антоніна К***

Норм

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

До этого был нефос N1 проработал 4 года.
    Скорость была выше, удобнее настройки сетей. Зато в Моторола есть родительский контроль.
    По утрам требует перезагрузить.
    За сутки "устает")
    И медленно работает.
    После перезагрузки нормально.
    Брал из-за 64 памяти, 32 уже было мало.
    Надеюсь на год или два хватит.

Достоинства:
    Дешёвый, можно давать детям, есть родительский контроль.
    Недостатки:
    Неудобно работать с сетями.
  • Андрій В***

Все влаштовує

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Яскраві кольори,швидкий,гучний,добре тримає батарею.Купляла для дитини.У використанні лише два місяці,але за цей час жодних нарікань,чого не можу сказати про Xiaomi Redmi Note 11.

• Віктор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Хороший телефон за свої гроші. За три дні користування проблем не виникало.

Достоинства:
    Не можу виділити
    Недостатки:
    Поки не виявити
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Яркий, громкий, шустрый и красивый. Идеальный подарок ребёнку. Сам бы пользовался с удовольствием.

Достоинства:
    Цена-качество
  • Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Непоганий гаджет за свої гроші.

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Будьте уважні даний телефон немає NFC та компаса, що виключає можливість оплати віртуальною карткою, та затруднює навігацію, оскільки телефон не розрізняє сторін світу.

Достоинства:
    Досить потужний та якісний як на ціну
    Недостатки:
    Нема компаса та NFC
  • Тім

Скрипить
    На екрані полоси
    Нагрівається просто від перегляду новин

Достоинства:
    Шустрий
    Недостатки:
    Див вище
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Якісний, швидкий телефон, без проблем і купи лівого софту. Як "робоча лошадка" повністю мене влаштовує. Якість фото подобається. Лагів не помічав. Заряджаю раз на два-три дні не інтенсивного користування. Сканер пальця дуже покращує життя - миттєве розблокування це дуже зручна фішка.

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість, батарея
    Недостатки:
    Без NFC
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Задоволена покупкою. Зручний у користуванні.

Достоинства:
    Ціна. Якісні фото.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Андрій Ц***

Купував мамі , дуже задоволена

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Купив для дитини - працює стабільно, в ігри грає, в налаштуваннях можна відімкнути гучний звук при завантаженні

Достоинства:
    За свої гроші дуже гарний
  • Віталій К***

Гироскоп отсутствует

• Віталій

Чудовий бюджетний телефон

• Marie K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Раджу, дуже хороша якість за розумну ціну

Достоинства:
    Використовую уже 5й місяць. Якість абсолютно влаштовує. Заряд тримає дві доби, при тому, що я постійно його використовую. Доставка, як завжди, на рівні, в відділені все дали перевірити.
    Недостатки:
    Використовую 5 місяців, недоліків не бачу
  • Vadim P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

За ці кошти нормальний телефон.Поки експлуатую без нарікань.

• Олег С***

Купил тётке

Достоинства:
    Она довольна
    Недостатки:
    Пока нету.
  • Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Прислали товар ,однією посилкою (розетка написала очікує в пункті видачі),інша десь загубилась ,але це виявилось потім ,як я вже розпакував телефон ,мені сказали віддати не можемо ,кажу,давайте повністю оплачу за дві заберу телефон (а потім іншу),ні не можемо доки інша не приїде,висновок телефон на почті доступ до імей до розєма зарядки і до стартового пакета є ,навіщо такі каруселі ,забирайте її назад... Я її забирати не буду ,і справи мати з вами більше не хочу. Навіть одну зірку не поставив би ,але ,заповніть всі поля,злість...

Достоинства:
    Недостатки:
    Є
    • Артем

навіщо було розпаковувати, якщо знали, що повернути буде не можливо потім? Накосячили самі, а винен хтось інший...

• Сильничий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Купували телефон для дитини, користуємось 3 місяці, проблем поки не виявили. Батарея тримає добре, на день легко вистачає. Камера непогана, памяті вистачає, працює досить швидко.

Достоинства:
    Непогана камера, батарея, память, громкий звук.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Лень Д***

Телефон супер!
    Швидкий, не глюче

Достоинства:
    Низька ціна
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Гарний телефон за ці гроші)

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Работает отлично , полет нормальный .
    Вопрос : какой максимум флешки ?

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Купив все пришло чудово, симпатичний, працюе на ура. Без зависонiв и тд. Користуюся мiсяць. Недолiкiв нема, правда для мене в довжину довговатий, але це вкусовщина_)

• Саша М***

Особенно,,хорошая видео связь по Вайберу " эхолот, супер!

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 64 ГБ

Зовнішній вигляд телефону стильний, включається та працює швидко, але камера трішки підхрамує.