- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Нормально працює.
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Брав в травні 2024 на заміну Motorola G8.
За таку ціну - ідеальний варіант телефону, який має дзвонити іноді з виходом на відеоконференції. Докупив чехол, захисне скло навіть не клеїв.
Тепер якщо ноутбуки то ThinkPad, якщо телефон то Motorola.- Достоинства:
- Надійний, зручність додатку Motorola, такі як ліхтарик через жести. Чистий інтерфейс без зайвої реклами.
- Недостатки:
- Через 2 роки користування починає просідати батарея, але це фішка будь-якого пристрою з акумулятором.
Іноді камера здається гіршою від того ж G8.
Не купував би новий, якби не батарея.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Після року користування помер. По функціоналу дуже не зручний. Багато лишнього. Останній раз у житті беру моторолу
- Достоинства:
- Не побачив
- Недостатки:
- Не надійний
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь даною моделлю майже 2 роки. Телефон не поганий,але помітила,що почав трохи глючити: то сам вимикається,то wi-fi відключає, звук став поганенький. Але ж весь "салат" який був у цьому телефоні мені сподобався. Із всих - це був найкращий.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Після півтора роки користування почала погано тримати батарея, замовив нову, але під час заміни старої сталася біда - вона прикіпіла до стінки та при спробі ії дістати вона спалахнула, вся згоріла та спалила телефон, прийшлось купувати новий телефон, тому я вважаю півтори роки роботи для телефону це замало, ставлю 2 тільки за це!
- Достоинства:
- Працював добре півтори роки
- Недостатки:
- При заміні батареї вона зайнялася
Представник брендуДмитро, доброго дня. Нам шкода що так сталося. За стандартом має слугувати 2 роки при медіум використанні, радимо зменшити ступінь зносу батареї наступним чином:
Періодично вмикати режим енергозбереження.
Уникати інтенсивного використання екрану.
Уникати постійної передачі даних через мережу.
Обмежити дії, пов'язані з обробкою великої кількості даних.
Обмежити обмін даними та геолокацію
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон, батарея тримає довго. Швидкодія теж на висоті, фото хороше як для мене. Єдиний мінус що з часом може відключатися мобільний інтернет, допомогає включення та вимкнення "літачка".
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Satin Maroon. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий телефон за даною ціною
Представник брендуВІтаємо. Дякуємо що обрали наш бренд. Приємного користування!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Проблема з'явилася десь місяць тому. Дуже часто не працює мобільний інтернет. Іноді повністю виключається сім карта.( Сім карту змінив на нову). Не можливо нормально користуватись 4G
- Достоинства:
- Зникли
- Недостатки:
- Весь час зникає зв'язок 4G
Представник брендуВітаю. Прохання передати до сервісного центру МТІ, який обслуговує бренд Мото в Україні. Дякуємо.
- Serhij Z***
Така сама ситуація
- Дмитро З***
Доповню попередній відгук. За порадою представника бренду, звернувся до МТІ сервісу. Це не сервіс, а " шарашкіна кантора ". Чекав на діагностику два тижні, в результаті відхилень вони не виявили, але з боєм забравши свій телефон, виявив, що проблема так і не зникла. Саме неприємне, що ігнорують дзвінки, некомпетентні менеджери... Від МТІ сервісу залишились найнеприємніше враження.... Тим, хто планує туди звернутись, спершу почитайте відгуки про них. Тепер щодо Moto . Раніше я був прихильником даної марки, до тепер... Повне розчарування, що не можна відремонтувати. До цього мав 4 різних Moto, все було добре. У підсумку купив телефон іншого бренду, дуже задоволений, а з Moto - прощаюсь.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Якщо ви шукаєте чудовий бюджетний телефон, то це саме той телефон який ви шукаєте!
- Достоинства:
- Достатній об'єм пам'яті
Потужна батарея
Швидка зарядка
Жирна комплектація
Весь необхідний софт для повсякденного життя - Недостатки:
- Слабувата камера але то взагалі не критично
- Олександр
але це старьйо модель 22 року на 13 андроїді ,не оновлень ні безпеки,краще щось нове купити
- Дмитро
Олександр трохи вводить в оману, бо оновлень версії до актуальної дійсно немає, хоча а в багатьох телефонах таке зараз взагалі є?
А оновлення безпеки в мене от крайнє було від 1 січня 2025 року. Ну і як програмісту, мені трохи смішно читати про переживання пересічного власника телефону за актуальність оновлень безпеки, так як самою слабкою частиною безпеки будь якого пристрою з програмами виступає користувач, який не дотримується елементарних мір безпеки.
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Подобається.Все робе.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Дитині саме те
- Алан У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Пользуюсь больше года, телефоном вполне доволен. Единственное, что огорчает - он не обновится на 14 андроид...
- Достоинства:
- Отличный телефон, который и сейчас не уступает некоторым более новым моделям в категории
- Недостатки:
- Нет обновления на андроид 14
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Лучший выбор для тех кому игры не в приоритет,идут на среднячках. Шикарный звук и видео...
- Достоинства:
- Отличное звучание и видео
- Недостатки:
- Современные игры не тянет
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон для своих денег топ
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Доброго дня. Я купив цей телефон: серійний номер 35332538498515 у23.06.24.
По причині:(недоліки зі слів клієнта)- не працює швидка зарядка,блимає екран,немає з'єднання з пк;я відправив(по Вашій рекомендації)через магазин Розетка у сервісний центр. Акт прийому на діагностику N PO340232676 від 17 вересня 2024.
І ні слуху,ні духу.... З'ясував,що там,десь чекають на якусь запчастину.
Але ВЖЕ МІСЯЦЬ ПРОЙШОВ!!!!
АБО ПОВЕРІТЬ ГРОШІ,АБО НАДАЙТЕ ТАКИЙ САМИЙ ТЕЛЕФОН, ТІЛЬКИ НОВИЙ!!!
- РУбан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Нерекомендую
- Достоинства:
- Бодрий, звук, окомулятоп.
- Недостатки:
- Постійно пропадає зв'язок, приходиться перегружать.
Представник постачальникаОлександр, доброго дня. Можливо даний товар був пошкоджений в процесі транспортування до Вас. Прохання передати на експертизу в сервісний центр MTI, який обслуговує бренд Мото в Україні. Якщо СЦ підтвердить невідповідність, Вам видадуть акт по якому зможете повернути товар продавцю. Дякуємо.
- Владимир К***
Така сама проблема була але після пару оновлень зникла
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Купляли рік тому як подарунок для тата. Чудова якість, як завждиу у Мотороли. В порівняні зі старим Редмі 9А взагалі небо та земля. В користуванні кожен день, нарікань немає. Хочу тепер такий мамі замість Самсунг А50.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Satin Maroon. Встроенная память: 256 ГБ
Купила в подарунок чоловікові. Він задоволений, особливо добре працює батарея. Файний варіант за свої кошти.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий смартфон за свої кошти. Все літає, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон не плохой,шустрый пока новый ,
а дальше время покажет- Достоинства:
- Недостатки:
- Часто выскакивают тупорылые обновление от моторолы
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Придбав дитині цей девайс. Що можу сказати... телефон за ці гроші гарний. Літає. Швидкий, зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Гарна кольоропередача. Легенький, тонкий. Як на мене, Моторола- топ. Хоча ніколи цього не був власником Мотороли... тепер замислився над тим, щоб і собі купити Моторолу
- Достоинства:
- Легкий, швидкий, чимало пам'яті
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Я просто в шоці від цього телефону, ніяких мінусів за місяць користування я не знайшов жодних мінусів за ці гроші це топовий варіант. Пам'ять швидкість зв'язок все на найвищому рівні!!! Рекомендую телефон і продавця!!!
- Достоинства:
- 10/10 ні глюків ні зависань все чотко
- Недостатки:
- Немає ( колір, що абсолютно не важливо для мене)
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
7 липня отримала апарат, учора увечері заглючило. Замість цифр для введення паролю висвічується білий екран. На жодні дії не реагує. Натискаєш на "Перезапустити", знову на екрані з'являється білий екран.
- Недостатки:
- Заглючив, не пропрацювавши і місяць.
Представник постачальникаДоброго дня. Нам шкода, що Ви зіткнулися з проблемами в користуванні пристроєм. Прохання провести повернення на продавця.
Апарат не пропрацював і міяця, як його заглючило! Екран завис, клавіатура для введення пароля також відсутня. Натскаєш вимкнення, повертає знову на пустий екран.
- Недостатки:
- Не пропрацював і місяця, заглючило.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Сьогодні отримав,з нього пишу.Нормальний телефон,все працює добре.Розетка дякую,сервіс як завжди на вищому рівні.
- Достоинства:
- Повністю мене влаштовує
- Недостатки:
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Satin Maroon. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь 9 місяців,все норм
- Достоинства:
- Адекватна ціна
- Недостатки:
- За ці гроші нема
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий, знала що брала. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Функціональний
- Недостатки:
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Чому 3 зірки. Тому що не розумію чому не працює голосовий помічник - не працює "ок гугл", не можу оформити ютюб мьюзие премиум. Пише що цю позицію не можливо замовити. Створюється враження що на території України ці програми не працюють. Що робити?
- Недостатки:
- Зазначені вище
- Анатолій
Дуже дивно, в мене все нормально налаштувалось і працює
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Купляв дочці. Працює відмінно. Нарікань немає. Гарне співвідношення ціни та якості.
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Купив дитині 15 років (дуже задоволена). За такі гроші даже не знаю з чим порівнювати, брав по акції плюс списання бонусів. Смартфон працює швидко й без глюків, камера для свого сегменту на висоті ще й куча плюшек від мотороли.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Два тижні використання, НЕ ВИЯВЛЕННО
- Евген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Люкс!!!
- Гість
Айфон, це люкс. А це звичайна робоча конячка
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже подобається
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон відмінний,камери і пам'ять ні чим не відрізняється від айфона,качество фотографій відмінне уже почті рік у мене ні нащо немає зауваження.
- Гість
Камери як у айфона. У Вас гарне почуття гумору.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
Це просто жах, замовив телефон і забрав у відділі розетки свого міста, оскільки я спішив оглянув телефон поверхнево не включаючи його, оскільки на вигляд все було ок оплатив телефон і пішов далі по справам, але повернувшись до дому і включивши телефон, мене перекидує на екран блокування і просить пін-код....
- Гість
Якщо смартфон був розпакований, то товар б.в., причину повернення товару Ви не знаєте. Раджу забрати гроші за смартфон у розетки, поки не пройшло 14 днів
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden. Встроенная память: 256 ГБ
заказувала два телефони - собі і дитині. один прийшов нормальний, один з дефектом, не відкривалося ключем вмістилище для сімкарти. Навіть в салоні мобільного звязку відкрити не змогли. Скільки заказувала на "розетці", завжди була довольна, це перший раз така лажа!!! І повернути незрозуміло як - в "моїх замовленнях" є така функція, але там два номери, а я не знаю, який з телефонів під яким номером! На "гарячу лінію" розетки додзвонитися неможливо. Легше голосове меню "привата" вислухати!
- Достоинства:
- ціна,можлтвість перенести дані зі старого телефону
- Недостатки:
- прийшлося довго копирсатися в налаштуваннях, щоб потібні мені додатки висвітилися на екрані
- Олександр
в меню знизу сервіс повернення ,заходите ,натискаєте повернути ,роздруковуєте документи ,ліпите на коробку і йдете на нову пошту ,все,відсилаєте ,чекаєте місяць поки перевірять ,отримуєте назад гроші ,або поремонтований товар ,або новий на вибір
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Мінус камера, мінус якість роботи, сире ПЗ глючне. А самий великий мінус - це проти моєї волі встановлюються додатки рекомендовані Моторолою! Це мій смартфон, я навмисне обирав чистий андроїд, щоб там не було всієї зайвої нечисті, і от тобі сюрприз після оновлення... Не рекомендую!
- Достоинства:
- Вже нема
- Недостатки:
- Диктатура!
- Олександр Х***
Напишіть більш детально, що за оновлення. До 13 А, чи може до 14 версії?
- Рома
До 14 он не обновится , купил пару дней назад. Обновлялся час , отключил все ненужные сервисы и обновления , телефона с головой для задач
- Олександр
Нічого він не встановлює, то ви шось там наклацали. В телефоні за замовчуванням мінімум додатків і жести моторола. Сам він нічого не встановлює.