Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Motorola Moto G60 6/128GB Moonless Black (PANB0027PL)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Андрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь з квітня 2023. До того мав Самсунг. Мотор приємно здивував камерою, автономністю, звуком. Зараз тримає заряд день/півтора, залежно від інтенсивності юзання. Через відсутність подвійного профілю, запустив на ньому 2й акаунт, як в компютері. Встановив HD Camera щоб витягнути якість фото. Якщо не лущити ним горіхи, то за свої гроші відпрацював по повній. Справний і служить дотепер. Бажання кинути об асфальт не виникає)) На заміну розглядаю Edge 50.

Достоинства:
    Ціна, батарея, жести мото, камера 100 Мп
    Недостатки:
    Електронний зум, тусклий екран, треба не менше 80% яскравості. Нема подвійного профілю програм.
    • Єсенія В***

Добрий день підскажіть с скільки тримає батарея ?

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Куплений в лютому 2022. Зібраний 2016р. Зависає. Ціна якість????

• В'ячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Купил в ноябре 2022 года, пользуюсь 2,5 года. Что же могу сказать... В первую очередь - даже не пытайтесь на него что-то фотографировать или снимать. Это просто тихий ужас. Во второй - через примерно год эксплуатации можете смело ждать зависаний тачскрина и подтормаживания на банальных приложениях. Сразу несколько запущенных приложений - уже тормоза, иногда и вылет. Ситуацию изредка спасает перестановка на 60 гц вместо автоматической регуляции. В целом аппарат не оптимизированный, на долгосрочное использование не советую.

Недостатки:
    Камера, зависания
    • Надя Ш***

Андроїда надовго і вистачає, хоча він мені прослужив нормально))

• Дмитро Х***

Если обновит до Андроид 13, можно брать

Достоинства:
    120 Гц, дракон 732g
    Недостатки:
    Андроид 11, нет оптич.стабилизации камеры
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Сподобалась модель , мало зайвого, зі своїми обов'язками справляється на відмінно. Перший такий розбив (витримав багато чого) , все-таки купив такий же . Є цікаві і зручні функції. ностальгія "Motorola")
    Корпус легко царапається , залишаються відбитки, ковзає

Достоинства:
    Такий як треба
    Недостатки:
    Корпус
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Якщо оператор читає цей коментар, будь ласка, допоможіть знайти чохол до цієї моделі. Дякую

Достоинства:
    Користуюсь майже три роки. Батарея ще заводська,тримає довго.
    Недостатки:
    Іноді лагає сенсор. На даний час тяжко знайти до цієї моделі чехол-книжку
  • Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

2 роки користування. Все супер . Рекомендую !

Достоинства:
    Падав з 8 поверху ! На клумбу правда, але все одно працює.
    !!!
    Недостатки:
    Іноді сенсор лагає , але це ніщо
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Пропрацював в мене найдовше, більше 2х років при не досить "м'якому" користуванні. І я все ще думаю його реанімувати.

• Людмила П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Камера жахлива, на старенькому Xiaomi в рази краща якість знімків. Постійно глючить тачскрін, телефон живе своїм життям

• Ольга З***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Купив телефон ще в липні 2022, майже за 2 роки зіпсувалась передня(фронтальна) камера. Заряд тримає добре, але мені здається що раніше було краще. Багато разів падав, екран цілий. Автофокус на основній камері завжди працював погано. Також не вистачає деяких функцій, але також присутні деякі корисні функції.
    Багатьох дивує функція швидкого включення/виключення ліхтарика.
    Кнопка звуку і блокування екрану працюють добре.

Достоинства:
    Акамулятор, міцний екран, пам'ять. Швидке включення/виключення ліхтарика
    Недостатки:
    Передня і задня камера.
  • Дідух В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Вже пішов третій рік користування. Батарея тримає добре. Якість зв'язку на належному рівні. Час від часу відвалюється друга сімка, допомагає перезавантаження. Часом завісає тачскрін, теж приходиться перезавантажувати. Камера повне розчарування, в дітей на бюджетному сяомі 9А кращі фото получаються. На 11 андроїді було зручніше працювати і глюків було меньше.

Достоинства:
    Батарея, якість зв'язку.
    Недостатки:
    Камера, глюки.
  • Сергій К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Екран поганий, як вся моторола. Ненадійний, сенсор яскравості не працює! Окрім проблем цей смартфон нічого не приніс. Камера погана

Достоинства:
    Недостатки:
    Ціна/якість
  • Людмила
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

купила телефон літом 2023. Все було добре, до опри дочасу. Десь через місяців 5-6 почав глючити: працював сам по собі (таке враження було, що хтось ним замість мене дистанційно управляє, нічого не роблю, а картинки змінюються самі по собі). Таке періодично відбувається... Або, наприклад, екран не реагує на мої команди... Вибрала цей телефон, до речі, за відгуками на Розетці, обирала між ним і Redmi. В загальному, задоволена: звук, якість зображення, фото - супер! А ще розумний...

• Володимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Це не телефон - це чудо!
    Придбав його в червні 2022 року, з того часу по цей день дайний телефон пройшов зі мною бойові дії в Лисичанську, Херсонський контрнаступ, Бахмут та Куп'янськ, і досі працює в мене як в перший день. При тому, що я його постійно експлуатую. Наразі купив всім членам сім'ї даний телефон та всім рекомендую.

Достоинства:
    За більш ніж півтора роки експлуатації працює, як в перший день. Жодних проблем не виникало
    Недостатки:
    не виявлено
  • Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Вірою і правдою служить мені вже 2 роки, нарікань взагалі немає, батарею все ще тримає як новий
    Пробувала корпус на ударність (падав сильно) - не розпався, взагалі тримається нормально, майже не видно подряпину, фарба в тому місці не злізла, а просто вмятина маленька яку не видно

Достоинства:
    Надійний, працює і виглядає через 2 роки як новий
    Недостатки:
    Довго перевчивалась що кнопки не з тієї сторони що у інших андроїдів які у мене були
    • Александер С***

Можна поміняти сторонами,кнопки,ця можливість у всіх анроїдах

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь майже 24/7 майже два роки.
    Дуже витривалий смартфон!
    І падав, і під дощ потрапляв.....
    Три рази змінила захисне скло і зараз вперше замовила новий бампер!

Достоинства:
    Витривалий і надійний!
    Недостатки:
    Через 19 місяців трохи вправ звук в дінаміку (гучномовний зв'язок)
  • Артем Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Купував новий але з першого дня підглючував сенсор, акумулятора хватає на 2 дні це з розрахунком що я телефоном майже не користуюсь. Зразу замінити по гарантії не міг так як я воюю (ЗСУ) і часу на заміну не було. НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЦЕЙ ТЕЛЕФОН

Достоинства:
    Якість звука
    Недостатки:
    Поганий укумулятор, підглючуе сенсор, немае компаса.
  • Алёна Я***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюся вже два роки, телефоном задоволена!

Достоинства:
    Швидкий, для роботи в інтернеті те ,що треба.
  • Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший смартфон за свої гроші. Користуюсь уже 2+ роки і не планую міняти. Батарея зносилась мало, заряд все ще тримає добре.

• Андрей М***

Так само користуюсь 2 роки ,поки що влаштовує

• Вадим

Чуть бильше року....
    Постійно завісає.
    Ще, в цьому телефоні гема магнітного компаса!!! Дуже незручно, поки не пройдешся 10 м не показує куди треба рухатися. Це не зручно!

Достоинства:
    Ціна та АКБ
    Недостатки:
    Нема магнітного датчика компаса та постіно подвісає
    • Вася П***

Попробуй сделать Factory Reset и не ставь весь софт сразу. У меня тоже 2 года, не зависал вообще ни разу, так что скорее всего дело в каком-то установленном у тебя софте.

• Вася П***

Android 11 или 12?

• Надя О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон отримала в подарунок, дуже сподобався, притензій нема, камера чудова, батарея тримає дуже добре

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Був дуже задоволений цим телефоном. Через рік почалися глюки з розблокуванням і екранною клавіатурою (не критичні). Але от вчора (приблизно 1 рік і 4 місцяці пройшло, гарантія відповідно уже не діє) несподівано він вимкнувся і перетворився на цеглину. Зарядка не допомогла. В жодному разі не візьму більше телефон цієї фірми.

Достоинства:
    Хороший екран, непогана камера, досить швидкий, акумулятор
    Недостатки:
    через 1 рік і 4 місяці несподівано перетворився на цеглину
    • Євген З***

Клас відгук дуже інформативний. 1 рік, 4 місяці користувались. 1 зірку встановили - це неадекватна оцінка. Гарантійний термін він відпрацював, які можуть бути претензіїї))? В мене вже 2-й рік пішов все шикарно. Хоча юзаю дуже активно.

• Ірина

Спробуйте обновити все і перезавантажити, методом- вимкнути, хай полежить на зарядці до 100%, і тоді ввімкнути, допомогло

• Александр А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Через пол года появилась зелёная полоска вдоль всего экрана

Достоинства:
    Батарея держит хорошо
    Недостатки:
    108мп фото камера,но не видео
  • Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Зависав з перших днів покупки. Тепер ще й погано заряджається. Куди звертатись щоб щось з цим зробити?

• Вася П***

Обращайся туда, где покупал, если не закончилась гарантия. А если закончилась - то в любую мастерскую.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Ни разу не пожалел что взял. Следующий аппарат буду брать той же фирмы.

Достоинства:
    Практически голый андроид, удобное фирменное управление жестами, хорошее соотношение начинки/цены у аппарата
    Недостатки:
    яркость дисплея на солнце, до обновления иногда переставал видеть сим-карту
  • Швыдак Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон,в сім'ї вже другий такий!

Достоинства:
    Камера,батарея.
    Недостатки:
    Немає.
  • Віктор К***

Телефон завісає приходиться перезавантажувати

• Игор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон нормальний за свою ціну нарвкань покищо немає

• Владислава Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Телефону полторы недели. Особо ничего нет из скачанного. Сижу в простейших программах по типу камеры, Тик тока или телеграмма и спустя небольшое количество времени телефон зависает. Отвисает через минут 5, а бывает и не отвисает и приходится перезагружать телефон полностью. Это происходит часто. По несколько раз за день. При том что в среднем за сутки пользуюсь ним часа 4-5.

Достоинства:
    Хорошая камера
    Недостатки:
    Постоянно зависает
    • Вася П***

Android 11 или 12?

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Відповідає моїм очікуванням. Достойне продовження бізнес лінійки Lenovo

Достоинства:
    Набір комунікаційних можливостей, автономність, розмір та вага. Стабільність програмного забезпечення.
    Недостатки:
    Відсутність компаса
  • Валентин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

За таку ціну -нормальний девайс. Мені подобається.

• Надя О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон супер

Достоинства:
    Добре тримає батарею, багато пам'яті, камера вау
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон подобається всім, крім камери. Якщо на екрані телефону ще більш-меньш, то на моніторі, а особливо на 4к телевізорі просто жахливі. В приміщенні шуми, лиця, наче на них ефект з фотошопу "картина маслом". GCam особливо не рятує. Потрібно буде погратись з налаштуваннями і різними версіями GCam. Єдине, що подобається, після мого старого самсунга, фокус спрацьовує просто моментально.

• Юрій

Встановив GCam від BSG, версія 8.6 (8.8 чомусь не стала, а 8.7 ще не пробував). Фото стали помітно цікавіші. Відео взагалі сподобались, як для смартфону ( більше сподобалось full hd 60fps). В налаштуваннях увімкнув HDRnet

• Кирилл К***

В жодному разі не оновлюйтесь до 12 андроїда
    Дуже розчаруєтесь у роботі цього телефону

• Юрій

Згоден. Особливо незручно увімкнення вай-фай, мобільного інтернету. Теж жалію про обнову

• Андрій Б***

А я вже обновив нажаль

• Ігор М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ

Через рік користування екран почав зависати, допомагає лише перезавантаження, більше не купив би..

• Назар

Купляв не тут, мамка 1.5 роки користується без нарікань
    Ідеальний телефон за свої гроші)
    6 Гб оперативки і непоганий процесор
    Крута потужна батарея (даже в самсунгів за 50 000 грн такої нема)
    IPS екран + 120 Гц (Його головна перевага! Краще такий брати, чим дешевий олед з величезним шимом, який шкодить на очі. І якщо розібється тут екран, то його заміна буде коштувати копійки, а то взяв собі колись б.у. самсунг S8 за 8000 грн з олед екранам - через 2 роки екран здох, його заміна до 10 000 грн)...

Достоинства:
    6 Гб оперативки, крута батарея, хороший процесор, IPS екран + 120 Гц
    Недостатки:
    Не дуже звук динаміків. Не водо непроникаючий.