Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Motorola Moto Edge 20 8/128GB Frosted Grey (PAR00049RS)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Андрій Л***

Добра штука за ці гроші рекомендую

Достоинства:
    Багато функцій. Батарея добра зарядка за 20-30хв на 100%
  • Володимир В***

Дуже задоволений

Достоинства:
    Ціна - якість. Найкращий
    Недостатки:
    Після року використання не помітив
  • Богдан Щ***

Користуюсь цим телефоном майже рік і дуже задоволений.

• Сергій К***
    Продавец: Rozetka

Хоч телефон купував не тут, але хотілося б поділитися деякими першими враженнями. В цілому, телефоном дуже задоволений. Екран та продуктивність- на висоті. Тонкий корпус та елегантний дизайн роблять цю модель більш привабливою серед конкурентів, хоча, як на мене, можна було б задню кришку виготовити із металу- особисто я готовий був переплатити. Камера не викликає ефекту"вау", хоча його позиціонували, як камерофон, але мені камери вистачає. Звук більш менш став нормальний після оновлення прошивки, але хотілося би більше налаштувань еквалайзеру. І дуже шкода, що після оновлення системи зникли кольорові піктограми в меню налаштувань- під час використання темної теми кольорові, насичені піктограми виглядали дуже круто на цьому екрані, а тепер меню виглядає не дуже(скрін додам). Батареї, особисто мені- вистачає, хоча це чисто вже особистий параметр і кожен по різному використовує телефон. Підводячи підсумок цього міні- коментаря я можу з упевненістю сказати, що цей девайс вийшов дуже і дуже вдалим і більшість мінусів можна пофіксити програмно. Безумовно,як на мене-Motorola edge20 поза конкуренцією в своєму ціновому сегменті.Для мене Motorola- це не просто телефон, це спогади юності, котрі пов'язані з rokr e1,razr v3,e398 ті іншими.Дякую!

Достоинства:
    Екран, продуктивність, дизайн, чистий Андроїд, 30вт зарядний пристрій у комплекті
    Недостатки:
    Деякі програмні недоліки, які можна пофіксити.
  • Сергей П***
    Продавец: Rozetka

При общении по видеосвязи в Вайбер собеседник меня не слышит .Скорее всего не отключается функция шумоподавления.Не плохо было бы донести это к разработчикам ПО.

Достоинства:
    Лёгкий ,большой дисплей ,быстрый.
  • Кондратюк А***

Була у мене колись Моторола Зет плей, це просто шикарна преміальна трубка. Алюмінієва рама, скло на тильній сторні, модулі Мото. Edge 20 місцями нагадує ту славетну серію. Але не дотягує навіть до молодших моделей Зет. Не відчувається того. Може я старий став, або Редмік нот 8 про щось в мені перемкнув.

Отже, екран супер. Після IPS звиклося швидко, а після 144Гц назад вороття немає.
    Дизайн лаконічний, мені дуже подобається, але невистачає тих матеріалів, що у Мотороли колись були. Для мене це кевларова задня кришка, рама алюміній.
    Звук гучний достатній після оновлення на 12 андроїд, бо на 11-му було розчарування.
    Батарея замала, але ж і товщина корпусу 7 мм
    Відсутність 3,5 jack ми вже проходили з Motorola SLVR L7, до цих пір є. Навушники в мене Verve buds 400
    Чорне зарядне та кабель просто вогонь, я вже і забув яке воно гарне.
    А от кабель type-c з обох боків це гріх, немає в мене сучасного лептопа за багато грошей, є десктоп який я сам модернізую за потреби. Корпус в нього старий Термалтейк Сопрано з товстим залізом
    До мережі претензій немає

З приводу кривизни корпусу. Якщо стрільнути (подивитися одним оком) по боковій грані на світло, помітно легку дугу. Плюс мінус по середині видно вигин в сторону екрана. Якщо прикласти до рівної поверхні цією гранню, смартфон гойдається на тому вигині десь до пів міліметра. Смартфон брав новим, усі плівки, наклеїв скло, воно лягло добре, ніде я його не кидав і не гнув. При тому що з другого боку вигин менший. Збірка трохи кульгає. Можна це промацати провівши пальцем по задній кришці злегка надавив. Почуєте плату та горб батареї. Як через шкіру кісточки помацати.

Достоинства:
    Моторола, тонкикй, легкий, швидкий, екран
    Недостатки:
    Задня кришка тонкий пластик і дуже маркий, трохи кривий корпус по довжині
    • Константин Н***

З приводу корпуса жодних мінусів.Все рівно і нічого не люфтить. Щось вам кітайці поробили з телефоном)

• Чепиль Р***
    Продавец: Rozetka

Куча плюсов и все перечёркивает один минус - батарея! 4000 это насмешка!

Достоинства:
    Проц. Частота матрицы.
    Недостатки:
    Цена.
  • Галина В***

Камери, об'єм пам'яті та оперативність супер. Легкий. Швидка зарядка. Чистий андроїд теж плюс. Фото робити ще вчуся, режимів повно, тому є з чим експериментувати, ну і поки телефон мене ще не зовсім розуміє ( я про набір тексту Т9 ), але він вчиться.️
    Дуже зручно вмикати ліхтарик жестом.

Достоинства:
    Повна зарядка відбувається за годину. Камера супер. Дуже задоволена. Частота екрану відчутно краще , якщо беру до рук попередній телефон, то від перегляду тексту тошнить
    Недостатки:
    Хотілося в акумулятор від 5000 міліампер. Неможливість зміни опції кнопки Гугл асистен, хоча нею не користуюся взагалі.
    • Евгений

Про кнопку гугла забыл очень быстро, перехожу с главной туда листая влево, чтобы новости посмотреть)

• Константин Н***

Красивий великий телефон. З приємних фішок це функція Ready for, включення фонаріка взмахом руки.

Достоинства:
    За такою ціною виглядає набагато краще ніж 70 % інших моделей.
    Недостатки:
    Моно звук, але просто встановив утіліту Xtreme Music Pro і стає звичним для користувачів. В навушниках це взагалі інша історія.
    Виступають задні камери, але то вирішують чохли.
    • Олег П***

функція включення ліхтарика вже давно є і в старіших моделях,а - в тому що батареї 4000 тис тільки , сумніви щодо неї, зараз маю moto g30 5 тис батареї

• Олександр П***

Претензій немає.Швидкий,легкий,звук хороший .

Достоинства:
    Щвидка зарядка,
    Недостатки:
    батарея хоча би 5000.
  • personificated

Пока все устраивает.

• Константин З***

В сентябре купил Edge 20 и G200
    Через месяц отдал сыну Edge 20 и купил второй G200 в комплект.
    Edge - какая то неудачная серия, вроде как ранняя игрушка китайская, лаги, тач буксует, тормоза, зависания, юзабилити минус 10 в карму )))
    G200 - совсем другой фаблет при одинаковой цене, хотя и не олед, однако гораздо комфортнее в использовании по всем параметрам !!!
    А динамик моно и там и там плохой(((

Достоинства:
    Обычные
    Недостатки:
    Пластмассовая погремуха
  • Александр

Взагалі телефон подобається, але батарею слід було встановити ємнішою, хоча б на 5000мА.

Достоинства:
    Швидкий, зручний, актуальний, голий андроїд без непотріба
    Недостатки:
    акб
    • Константин

Ну не совсем голый андроид, моторола свои проги накидала, но весьма удачно. Для тех кто не в курсе Моторола воскресла благодаря Lenovo.

• Богдан Щ***

Користуюсь ним з липня. Щодня він приносить радість.

Достоинства:
    Камера, швидкість роботи, комфортний в руці
  • Андрей С***

Отличный аппарат!!!

• Вячеслав Х***

А на скільки акб вистачає і який режим у вас при цьому?

• Юрий Ж***
    Продавец: Rozetka

Це шикарна модель від компанії моторола , я користуюся motorola edge s pro 6/128 просто пушка . Хо ще не купив купуйте

• Карл

Чудовий телефон, нормальна ціна, оновлення ОС, багато нових примочок, камера - супер!

Недостатки:
    Не помічено
  • Сергей Л***
    Продавец: Rozetka

Телефон купував не на розетці , дуже подобається . Акум хоть і слабенький, але тримає добре, якщо не сидіти годинами. І заряджається миттєво . Екран приємний і шустрий ( 144 герц) завжди яскравість на максимум , на день хватає. До сканеру треба звикати і буде все добре , фото якісні , кіно дивитись одне задоволення. Музика через навушники і з еквалайзером звучить непогано і голосно, динамік влаштовує , бо звичайна звонилка на виклику стоїть і голосно звучить , якість звуку теж добра. А от зв'язок самий гарний серед багатьох телефонів . На дачі ловить добре і інтернет також , хоч у інших телефони і самсунги і айфони і сяомі ловлять дуже погано . Мій моторолик працює і я дивлюсь кіно і ютуб. А невеличкі глюки є у всіх , навіть дорожчих телефонах. Програмно потім виправляють .з клавіатурою бувають промахи , якщо ну дуже швидко набирати , а так теж нормально. Так що апарат не підводить . Можливо є кращі , але там і ціна вже вдвічі більша .

Достоинства:
    Тонкий , шустрий швидко заряджається і як на мене гарний .
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Виталий Б***

В целом нормально. За эту цену не нашел телефонов с таким экраном, 5g и количеством памяти 128gb. Но много неприятных мелочей которые как правило не встречаются даже в бюджетных моделях.

Достоинства:
    Хороший экран, шустрый, 5g.
    Недостатки:
    Динамик, связь и Wi-Fi ловит хуже чем в более дешовых телефонах.
    • Максим Ч***

Як тримає батарея?

• Виталий Б***

С этим проблемы не возникало пока, на день хватает.

• Валера Б***
    Продавец: Rozetka

Фото на основный объектив не могу выгрузить , слишком много веслит

Достоинства:
    Камера вообще топ , игры тянет тоже на высоких настройках
  • Михайло Н***
    Продавец: Rozetka

Покупал не на Розетке, пользуюсь месяц.
    Оценил бы на 9/10.
    На 12-м андроид звук без претензий как для моно динамика.
    Фотоаппарат после Samsung j7 neo просто на порядок выше. Эффекты видео и фото очень понравились.
    Тел легкий и тоненький.
    Сканер отпечатков пальцев: да не всегда срабатывает. Надо приловчиться правильно касаться (также как касались при настройке биометрии) и не долго держать палец при сканировании, и будет норм.

Непонятки с GPS. Например в программе GPS Test каждый раз надо делать калибровку датчика, иначе координаты тек. положения показывает некорректно. Это при том, что спутники находит множество и их задействует.
    Аналогично и в 2GIS - по-началу текущее положение определяет совсем некорректно. Но после определенных манипуляций в программе определяет местоположение уже корректно. При этом везде включена повышенная точность определения местоположения и все разрешения на определение местоположения даны. Не понял ещё в чем причина такой работы gps.

Достоинства:
    Фото / видео. Лёгкость для 6.67". Скорость работы приложений
    Недостатки:
    Непонятки с GPS
  • Влад К***
    Продавец: Rozetka

Были бы тут стерео динамики, купил бы, а так нет

• Дарья Д***

Гарний телефон, крутий екран, шустрий в іграшках

Недостатки:
    Важко знайти захисне скло, лише в окремих магазинах
    • Андрей С***

Любе скло наприклад від редмі нот 11 про підходить тож з цим проблем нема, а от найти пристойний чохол важко.

• Максим Ч***

Підкажіть, будь ласка, як тримає батарея? Там лише 4000 ампер

• Ігор

Довго вибирав. Щоб не за всі гроші та при цьому функціональний. Тепер дивлячись на це творіння китайских товаришів відчуваю себе двояко. Апарат красивий, але...але...багато цих "але"...
    Сканер настроював декілька разів, спрацьовує у більшій половині випадків. Власне не критично.
    Під час роботи відчуваю, як гріється задня частина і екран. Не сильно, але відчутно.
    Батарея дійсно сідає просто на очах...Без музики, відео чи ігор. Просто тане. Якщо більш-менш активно користуватись - на день може і не вистачити. Дуже сподіваюсь, що справдяться відгуки інших користувачів, які писали про "розкачку" акумулятора. Просто держу дулю в кишені.
    Динамік ВЗАГАЛІ не розрахований на прослуховування аудіо. Тільки виклики. Якість "пищалка рівня шлак".
    Стара добра Моторолка....))) Завжди була проста, надійна і дешева.
    От тільки часи змінюються і поняття "дешева" вже не про Мото. Китайці люблять бабоси і понти.))
    Із хорошого. В цілому все літає. Камера плюс/мінус добра. Довго оновлювався, і відразу до 12 Андрюши! З'явились округлі форми в меню.))
    В комплекті є пристойний силіконовий бампер та зарядне. Блютуз-навушники Соні підключились майже без танців з бубном. ВайФай 5ГГц працює без нарікань. NFC працює теж нормально.
    Як щось згадаю, доповню.
    І да, не купуйте тут гідрогелеву захисну плівку. Вона не точно підходить.

Достоинства:
    Швидкий, красивий, простий
    Недостатки:
    Невиправдано висока ціна, динамік, сканер відбитка
    • Віталіна

Ну за сканер не згодна категорично- це перший мій телефон, в якому він працює на ура, ще жодного разу не переналаштовувала, користуюсь п'ятий місяць, до того майже завжди були сам****и, ото там проблема, дійсно. Про батарею теж - з яскравістю 80% на день активного використання вистачає. Гріється, так, але не критично, всі телефони гріються, одні більше, інші менше. От за звук плюсую, теж не подобається, але вже звикла. Головне для мене - це швидкість його роботи, що перекриває всі ці незначні недоліки.

• Игорь Г***

Віталіна, я Вас розумію. Але може просто у Вас не було чогось якіснішого? В мене старенький Хуавей Нова, з яким і порівнював роботу цього гарячого мото-монстра...))
      Там сканер на порядок краще. Підозрюю все через маленьку площу сканера під палець. У старих телефонів там повнорозмірні сканери.
      На ще більш старому Леново А7010 (порівняно дешевший телефон) звук з динаміків настільки краще...не передати! Тут в Мото просто запхали замість динаміка, дуже низькоякісна пищалка із телефону року так 2005-го!
      Поставив яскравість ерану на 55% (приблизно) і частоту 144Гц пропав шим. Якщо ставити в авторежимі - шим тримається приблизно до відсотків 75.

• Віталіна

Ігор, ну, наприклад, в мене були самсунг ноут 10, а52, а8 , А3, Moto Z play, (це, те, що згадала) а от хуавеїв та іншого Китаю не було, на жаль), і ще багато чого (часто міняла). То по роботі цей- найкращий. Тож порівнювати є з чим. Сканер, ви маєте рацію, маленький, можливо тому у вас проблеми. Шиму тут не помічаю, на самсунгах був, очі пекли, особливо на а52. Звук так, поганенький, але в Н4і buds - норм.

• Андрей
    Продавец: Rozetka

Телефоном задоволений, на днях прилетів 12 андроїд, так мені оптимізація здалася кращою. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидкий, стильний, голий андроїд, фішки мото.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Андрій В***
    Продавец: Rozetka

Все на висоті. Пишуть про звук - не сильно цікавить, так як він потрбіний в основному щоб почути дзвінок телефону. Екран - вишка, інтуїтивність - також.
    і моя улюблена фішка - потряси і включи ліхтарик)

Достоинства:
    Усе
    Недостатки:
    явні відстуні
  • Віталіна
    Продавец: Rozetka

Все супер, окрім звуку зовнішнього динаміка. Він аж свистить, таке враження, що басів немає зовсім. Налаштування аудіоефектів та еквалайзера нічого не дають. Це псує все враження від користування телефоном. Це у всіх так?

Достоинства:
    Швидкий, як ракета, камери чудові, батарея.
    Недостатки:
    Звук зовнішнього динаміка, занадто легкий, в руці не відчувається, але це хто як звик.
    • Андрей

В 12 андроїді звук зовнішнього динаміка поправили.

• Віталіна

Так, справді, помітила!

• Игорь Г***

Віталіна, а як Ви вважаєте зараз: звук став співставним з G9 чи все ж неякісний досі?

• Шоха В***

Отличный Смарт! Моторола на высоте!

Достоинства:
    Прекрасен во всех отношениях! Лёгкий, тонкий! Чехол более подчеркивает внешний вид телефона! Напоминает Нокиа! Батарея отличная! Жду 12 андроид! Рекомендую
    Недостатки:
    Пока не заметил!
  • Богдан Б***
    Продавец: Rozetka

Придбав на обмін.Обслуговування чудове.Дякую хлопцям.Апарат супер.Ціна оптимальна.Обовязково захистіть добротним бампером і плівкою.ВИЛЯД СУПЕР.

Достоинства:
    СУПЕР Оптимальні Розміри І супер начинка..
    Недостатки:
    Хотілося б 5 для батареї,але тоді розміри...
  • serkovd14
    Продавец: Rozetka

Пройшов по магазинам ,потримав у руках все від так популярних у нас в Україні китайський виробників ,Огидно навіть до рук брати ,
    Замовив Motorola edge 20,приємні враження ,звісно хотілося б трошки менший розмір смартфону ,навіть розглядав Samsung a52s

Достоинства:
    Класний дизайн ,дуже якісний екран ,як на мене надшвидкий сканер ,
    Недостатки:
    Монозвук, кнопка регулювання звуку трошки зависоко
    • Сергей Б***

Звук очень важен, лично для меня важно, камера, батарее, звук

• Микола П***

Телефон відмінно виглядає, досить тонкий 7мм, збалансований. Екран OLED відтворює понад мільярд кольорів, досить рідко зустрінеш навіть в флагманах та 144Гц частота екрану. 5G підтримка стандартів зв'язку. Оперативки 8GB достатньо з можливістю додати, ще оперативки з внутрішньої пам'яті телефона, проц. нашвидкий енергозберігаючий, навантажував по максимуму, відеоредакторами, тепловіддача практично не відчутна. Аккумулятор 4020mAh не поганий досить добре тримає, на два дні достатньо без підзарядки, при помірному користуванні приблизно 7-годин роботи екрану, при досить сильних навантаженнях на один день вистачає. Тильні камери непогані, але без фанатизму, чогось неперевершеного не слід очікувати, приблизно як і в Samsung Galaxy S21 Ultra, але без оптостаба. Один фотомодуль від Samsung S5KHM2 на 108MP з апертурою f/1.9, інші від Omnivision ширококутний на 16Mp з апертурою f/2.2та телевік на 8Mp з апертурою f/2.4. Фронталка не дуже сподобалась, але піде також Omnivision . Фінкція Readi For сподобалась виводить дані телефону на телевізор чи монітор, через бездротовий зв'язок.

Достоинства:
    Екран, надтонкий, збалансований, енергоефективний надшвидкий проц.. Модулі камер. Функція Readi For. Взагалі одні переваги. Я задоволений. Дякую Розетці!
    Недостатки:
    Взагалі відсутні!
    • Віталіна

Як у вас звук зовнішнього динаміка? Після Moto g9 plus цей просто жах. Рипить і свистить...

• Микола П***

Так звук не супер, звичайне моно, але хрипи і таке інше відсутні.

• Константин

Виталина обратитесь лучше в сервис, чем писать на каждом углу про свои проблемы. Обычный моно динамик, в наушниках (хороших) огонь.

• Виталий Х***

Отличный телефон. Шустрый, батарея 2-3 дня. Заряжается быстро, там за 15-20 минут с 20-30 до полного. Камера класс, звук хороший, тонкий. Понравился сам дизайн корпуса.

Достоинства:
    1. Быстрая зарядка.
    2. Нет миллиона "левых" приложений от производителя.
    3. Ёмкость батареи, она хоть и не монстр, но оптимизация хорошая.
    4. nfc.
    5. Куча приколюх вроде рабочего стола на мониторе.
    Недостатки:
    1. Нет слота под сд.
    2. Нет беспроводной зарядки.
    • Ігор

> Куча приколюх вроде рабочего стола на мониторе.
      Насколько мне известно, в этой модели только через миракаст, т.е. не по проводу.
      Вы именно в таком режиме пробовали? Сильно тормозит?

• Константин

батарея 2-3 дня? Вы его для эстетики брали?

• Александр М***

Телефон купил взамен Samsung А50. Отличный телефон по критерию цена-качество. Впечатления пока только позитивные.

Достоинства:
    Лёгкий, тонкий, 5G, быстрая зарядка, дизайн, 144 Гц,
    Недостатки:
    Отсутствие отдельного слота для карты памяти, 4000 мА*ч, нету записи разговоров( или я не не нашёл как включить)
    • Александр М***

Через 10 месяцев перестал заряжаться

• Александр М***

Сдал телефон 18.10.2022 Сегодня 11.11.2022 не привета не ответа . Чат бот кормит завтраками. Знал бы что буду сидеть месяц без телефона, отремантировал бы за свои бабки

• Александр М***

Сдал телефон 18.10.2022 розетке. В сервисный центр попал через 4 дня. Сегодня 14.12.2022 телефон умер в сервесноМ центре

• Денис

Покупал 22.12.21 здесь на розетке, утром заказал вечером забрал, за время эксплуатации телефон не разу не подвёл работает очень быстро.
    Экран очень отличный, батарею держит полтора дня это при максимальной нагрузке, это музыка, соц.сети, мессенджеры, звонки больше 50 звонков в день, есть также пару игр, скачал чисто посмотреть как поведёт себя смартфон и PUBG идёт прям отлично также и CALL OF DUTY.
    Быстрая зарядка 30W заряжает за 40 минут полностью смартфон.
    Звук у смартфона хороший даже не смотря на то что не стерео.
    Радуют также фишки от Моторолы, очень умный смартфон поможет сам подобрать мощность и частоту экрана под Вас, в зависимости как вы будете его использовать.
    В комплекте чехол, хорошего качества,закрывает экран, стекло покупал дополнительно не здесь,но аксессуары на смартфон есть.
    Камера смартфона хорошая но не топ, если кто-то думает на него делать профи снимки Вам для этого нужен фотоаппарат, а как для смартфона то камера хорошая и не более того.
    В общем смартфоном доволен, в кратце написал что думаю, если будут вопросы пишите отвечу подскажу.(может что-то не написал в будущем дополню информацию про использование смартфона)

Достоинства:
    Отличный экран, производительность смартфона, хорошая батарея.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Максим

Денис, есть ли у него уведомления о пропущенных звонках, смс и т.д. и т.п? Слышал, что у Мото это довольно интересно и не обычно сделано. Так ли это?

• Александр А***

Индикатора уведомлений нету но есть активный дисплей - показывает уведомления на выключенном экране когда берете в руку или периодично

• Віталіна

Як вам звук зовнішнього динаміка? Мені він якийсь плоский і свистить, жесть.

• Роман

Чудовий телефон! Але на огляд на Justin, коли коробка опломбована, не надійтесь, ВАМ НЕ ДОЗВОЛЯТЬ! Тільки після оплати! Це мінус.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Неможливість перевірити ДО ОПЛАТИ!
  • Литвин Л***

Всего 4000 батарея...(((

• Игорь И***

Экономичный в плане энергопотребления чипсет (относительно модели Moto Edge 20 Pro) нивелирует этот недостаток (по сравнению с моим предыдущим Moto Z2 force, где батарея всего 2700 мАч, вообще супер, если говорить об автономности). Покупал этот Edge 20 с рук, привезенный из Европы (без гарантии, соответственно), аппаратом очень доволен. Единственное, с чем пришлось заморочиться - возможность заводской разблокировки загрузчика, сработало только через впн в Европу.