Отзывы покупателей о Мобильный телефон Motorola G86 5G 8/256GB Chrysanthemu (PB7L0109RS)
- Євгеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон в цілому крутий за свою ціну , жалко що немає телефото модуля , тобто 3 камера спереду це просто заглушка , але система швидка і екран плавний , за рік користування трохи вигорів але це нормально для телефонів з амолед або олед матрицею,телефон падав в мене багато разів і на ньому 0 царині і тріщин , він дуже ударостійкий, телефон рекомендую якщо вам треба новий топ за свої гроші
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Не самі топові камери , але просто пофоткати там собак або рахунки за газ то нормально
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Класний смартфон, батько дуже задоволений)
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Получил быстро. За свои деньги - Топ! Яркий экран, хорошая батарея и быстрая работа телефона. Обновился сам до последнего андроида 16. Доволен.
- Достоинства:
- Яркий экран. Хорошая батарея.
- Недостатки:
- Пока не нашел.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Добрий день. Купили такий телефон на подарунок дитині.
Дуже стильний. Якісний матеріал.
По використанню пізніше напишу.- Достоинства:
- Дизайн. Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Много слышал о том что сегодняшняя Моторола это огонь.Купив эту модель убедился в этом.
- Достоинства:
- Даже багато особливо аккумулятор,экран та чистый андроид.
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Телефоном повністю задоволений
- ...Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Все пришло как и было заявлено. Товар и наличие всё ОК. С товаром пока ещё не ознакомился ознакомлюсь и отпишусь.
- Достоинства:
- Всё
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Купував для мами. Дуже зручний та швидкий. Акумулятор тримає 3 доби. Найкраще співвідношення ціни та якості.
- Достоинства:
- Акумулятор, камера
- Недостатки:
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Chrysanthemu. Встроенная память: 256 ГБ
Бюджетний Motorola,все працює,як заявлено виробником.
- Достоинства:
- Ціна і якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Chrysanthemu. Встроенная память: 256 ГБ
Все працює добре. Покупкою задоволена
- лариса і***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Chrysanthemu. Встроенная память: 256 ГБ
Супер. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Зручний, легко доступний та зрозумілий у використанні
- Сергій
Добрий день! Поясніть будь ласка, що означає "легко доступний"?
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон купувався для дитини в школу, в користуванні вже півроку, все нормально
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
придбав для оновлення з g72. смартфон та й смартфон
зарядки в комплекті немає, якщо раптом хто розраховував - це норма зараз
система проапдейтилась до 16 версії, всі апдейти зайняли кілька годин
але є трохи неприємний післясмак від купівлі
смарт при першому увімкненні встановив додаток mystc KSA (кому цікаво може погуглити що це за додаток і для ринку якої країни він потрібен).гарантійного талона немає ні паперового, ні у кабінеті і зі слів співробітника який видавав - для гарантійного обслуговування треба звертатись тільки до rozetka. це дає привід думати що смарт не зовсім офіційний- Достоинства:
- непоганий бампер у комплекті
- Недостатки:
- відсутність mini jack 3.5 для навушників, якщо комусь важливо
- Олексій
Гарантия в вашем кабинете , с дня покупки.
Класний смартфон.
Огонь. Фото класні. Е-сім підтримує- Достоинства:
- Ціна-якість ))
- Недостатки:
- Не виявив
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cosmic Sky. Встроенная память: 256 ГБ
Суппер
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон сподобався.Шустрий.Оновився до андроід 16.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Назар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
- Александрос А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь вже тижні три. Все нормально поки. Не сподобався екран та динаміки. Старий телефон теж мото, тільки ж32 з іпс, після нього тут якийсь блідий екран наче. Динаміки теж на ж32 кращі як на мене, отака от історія.
- Vlad
Аналогічно - звук неякісний сам по собі бо навіть в навушниках звучить посередньо , хоча з іншого телефон навушниках звучать добре. А від екрану болять очі. Це всі Амолед так чи це невдалий телефон?
- Александрос А***
Без поняття, це мій перший амолед, до того завжди були іпс. Наступний телефон буду брати з іпс екраном сто%
- Серг
Повірте , айфон теж не краще стає в деяких моментах , з кожною новою моделлю .
Я з 12го міні перейшов на цю моторолу , то звук чудовий . Не так шо прям пушка , але на рівні .
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
доволі якісний, моторолки останнім часом гарні виходять
- Достоинства:
- немає зайвого мотлоху в оболонці, швидкий, плавний
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон сподобався, гарний дизайн, хороші камери. Шкода тільки, що немає зарядки.
- Достоинства:
- Швидкий, великий яскравий екран гарний дизайн, немає екрану водопад
- Недостатки:
- Немає зарядного блочка
- Серге
Краще якщо не спішите , заряджать його звичайною зарядкою - 1А , а не швидкою .
Вам ваш акумулятор потім віддячить .
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже гарний телефон,працює без нарікань
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Вова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Ок...
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Chrysanthemu. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже засмучена придбанням.
Купувала цей телефон як подарунок для мами, і перше, що вирішили зробити після розпакування, — переставити SIM-картки. Як з’ясувалося, заявлена виробником функція підтримки двох SIM-карт та eSIM взагалі не працює. Фактично телефон підтримує лише одну SIM-карту.
Незрозуміло, чи це поодинокий заводський брак, чи масштабна проблема всієї серії, але в будь-якому разі пристрій ми повернули.
У результаті подарунок перетворився на неприємний та розчаровуючий досвід.- Достоинства:
- В цілому не поганий телефон
- Недостатки:
- Не працює підтримка двох сімкарт та е-сім
- Евгеній Д***
Так моторола і не заявляли про підтримку двох фізичних сімох. Одна нано-sim і одна e-sim. RTFM.
- Андрій
Щось тут не так! Тут працює одна фізична сім і одна віртуальна одночасно - без проблем! У епл чи гугл все аналогічно!
- ВОЛОДИМИР Б***
Формат SIM-картки
Nano-SIM
e-SIM
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Екран норм
Звук на 4
Камера -- Недостатки:
- Працює тільки селфі камера. Основна не вмикається
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Норм телефон
- Достоинства:
- Робе
- Недостатки:
- Поки немає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий, шустрий телефон. Більш додати нічого.
- Достоинства:
- Швидко працює, без лагів
- Недостатки:
- Не знайшов
- Александр
Додам ще, у дружини Pixel так от по роботі я різниці не бачу працює майже на рівних по відклику, швидкості і т.д. Це моя друга motorola, так от в порівнянні з першим це небо і земля, в того були де які недоліки, а цей вже їх не має. Раджу до покупки кому треба шось близьке до флагмана по роботі але не за оверпрайс)
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Чоловікові сподобалося
- Сергій М***Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Друзі рекомендую ,за таку ціну
немає рівних ,всі переваги саме в мото навіть в інших моделях все супер ,я вже всій родині купив мото різних моделей всі в захваті ,бажаю вам приємних покупок ... - Мирослав Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Брав на зміну мото дж 9 плюс.
Екран відчутно яскравіший і нормально на сонці, батарея наполовину за день користування. Фішки мото і чистий андроїд, за це плюсик. Звук мені норма, хоча декому не зайшов. Рекомендую на зміну старого- Достоинства:
- Ціна, екран, батерея, мілстандарт, може витримати занурення.
- Олександр Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь даним телефоном рік
З коробки були глюки - не відкривалась камера , довелось встановлювати інший додаток камери , не видалялись фото . Але попри ці проблеми телефон мені подобається більш за попередній Сяомі 11Т. Весною раптово потух . Зробили по гарантії - і тепер це топ за свої гроші .- Достоинства:
- Дисплей , акумулятор, оновлення, розміри , ціна
- Недостатки:
- Вже немає
- Костя К***Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Пушка, але краще трохи добавити і узяти версію з 12гб озу та 6720 акб))
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Мала підтримка оновлень
- Жолт Б***
Вже їх нема ніде.
- Андрій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Golden Cypress. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон космос.
- Достоинства:
- Моторола
- VladПродавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
Купив версію g86 power - за 2 тижні продав . Причина - дисплей Амолед від якого болять очі - чому про це ніхто не каже особливо на відеообзорах . Навів фото від старого телефону - ідуть пологи хоча є який режим зменшення але все одно миготить на фото . В цілому телефон сподобався зручні фішки з ліхтарем і приємне загальне враження аби не проблеми з екраном залишив би. Читав на форумах що можливо проблеми з датчиком наближення який постійно миготить а можливо ШИМ Амолед дисплею. Був би такий з IPS купив би
- Достоинства:
- Батарея тримає 1.5 - 2 доби. Фішки з ліхтариком і зручно лежить в руці не лопата невеликий розмір
- Недостатки:
- Камери так собі. Звук не якісний і справа саме в телефоні не динаміках . Від Амолед екрану чи то від датчику болять очі.
- Серг
Не знаю , людям навпаки екран подобається , я з їх числа . IPS є G57 , там і батарея більша .
- Олександр К***Продавец: Rozetka. Цвет: Spellbound. Встроенная память: 256 ГБ
В целом телефон хороший. Потеря 4g лечится включением в настройках сим карты, точка доступа интернет и дальше ставьте галочки как на картинке ниже.
- Достоинства:
- Экран, автономность, звук, поддержка одновременно двух esim.
- Недостатки:
- Микрофризы, редкая потеря 4g Киевстар.
- Володимир У***
Добрый день столкнулся с такой же проблемой, ко мне никто не может дозвонится с первого раза, нужно минимум 5 раз набирать. Подскажите после изменения в настройках у вас все заработала , что я вечно в не зоны действия сети (((