Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Mova S2 Detect (V2517A)
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
У знайомих була техніка цього бренду, і вони були настільки задоволені, що порадили миючий пилосос саме цього бренду. Я придбав цю модель і не пожалкував. Одного заряду вистачає, щоб прибрати всю квартиру. Легкий у користуванні. Беріть - не пожалкуєте!
- Достоинства:
- Довгий час роботи на одному заряді, легкість та універсальність, компактне зберігання.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Компактний, потужний, виглядає досить гарно. Набагато краще за мій попередній. Зручні і практичні насадки, особливо сподобалось мала для дивану, дуже зручно і гарно видаляє пил та шерсть. Батареї вистачає нормально, хоча переживала що її буде не достатньо. Але за рахунок потужності, пилосос досить швидко справляється з роботою. Однозначно вдала покупка
- Достоинства:
- Компактність, потужність, велика кількість насадок
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом задоволена). Гарно прибирає. Єдиний недолік: невеликий обʼєм батареї.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Малий заряд батареї.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий пилосос, гарно працює на ламінаті і килимах з невисоким ворсом (з високим не було можливості протестувати). Заряду навіть на максимальній потужності вистачає пропилососити кухню і 3 кімнати.
Також приємним доповненням є щільова насадка і насадка для диванів.
Єдине було б чудово якби ще було кріплення на стіну.- Достоинства:
- Все чудово. Працює і виконує свою функцію навідмінно
- Недостатки:
- Нема кріплення на стіну
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це просто знахідка! Не думала, що прибирання може бути настільки легким. Пилосос реально тягне волосся та шерсть від моїх тваринок. Акумулятор тримає довго, заряджається швидко. Раджу всім!!
- Достоинства:
- Гнучкий, потужний, ефективний, автономний.
- Недостатки:
- Не знайшла
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Явно потужніший за мій старий 15-річний lg. Дуже зручний і виглядає класно. Саме як пилосос зарекомендував себе чудесно
- Недостатки:
- На насадках пластик трошки хліпенький, та і насадка для миття в основному для галочки
- Рудоквас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний потужний акумуляторний пилосос. Повністю відповідає характеристикам, заряду батареї вистачає надовго, навіть при роботі в турбо режимі, легкий, маневрений, хороша підсвітка, після завершення роботи легко очистити. Із негативного: не працює насадка для вологого прибирання
- Достоинства:
- Легкий, маневрений, досить потужний, тривалий час роботи
- Недостатки:
- насадка для миття підлоги не працює, накладка суха, вода не подається
Представник брендуВалентина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Описана ситуація може свідчити про засмічення дозатора подачі води або закупорення каналів, через що волога не надходить на робочу накладку. Рекомендуємо перевірити відсутність бруду чи сторонніх частинок у резервуарі та водяному отворі, після чого встановити бак назад і перезапустити пристрій.
У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Приємного користування!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососить супер, заряду вистача на 2 прибирання, а от вологе прибирання на 3
- Достоинства:
- Акум гарний
- Недостатки:
- Вологе прибирання на 3
Представник брендуНаталія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Карина П***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купила на офіційному сайті, через 3 місяці експлуатації зламався, видає помилку, відправила в сервіс, який відповів що це фільтр несправний, в наявності фільтрів немає, тож сервіс його з новим фільтром не перевіряв, вони просто "предположили". Надсилають мені назад, оплачую я знову отримання, і шукайте самі фільтри де хочете, бо на оф. сайті їх немає. ця штука просто дарма викинути гроші. Не купуйте !
- Достоинства:
- гарно виглядає
- Недостатки:
- зламався після 3-х місяців експлуатації
Представник брендуВітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
Наша компанія прагне забезпечувати високий рівень обслуговування та докладає максимальних зусиль для оперативного вирішення будь-яких складнощів. Для підтримання стабільної роботи MOVA S2 Detect (V2517A) рекомендуємо очищувати фільтр попереднього очищення приблизно раз на 3 місяці, а елементи циклонної системи не рідше одного разу на 6 місяців. Регулярний догляд допомагає зберегти ефективність роботи пристрою та подовжити термін його експлуатації. Ми зафіксували ваше звернення за номером 1650738 й за необхідності проведемо ретельну діагностику товару та із задоволенням вам допоможемо.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Mova!