Отзывы покупателей о Педаль сцепления Moza SR-P Lite для баз R3/R5 (RS19_Moza)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Віталій Б***

працює як треба, нарікань немає. підключення супер легке. plug and play

• Віталій З***

Все супер задоволений

Достоинства:
    З щепленням набагато реалістичне водіння
    Недостатки:
  • Владислав Г***

Все працює.
    Додав педаль зчеплення й тепер можу реалістично їздити на авто з механічною кпп
    Підключення легке

• Артем М***

Moza взагалі зазвичай дуже високоякісні... Не можу сказати те саме про Розетку. Мені підсунули коробку, яку вже точно хтось відкривав. Не було ален ключа, та взагалі інша упаковка болтів... Окрім цього, педаль не повністю притискається, десь до 80%, після чого потрібно додати сили щоб притиснути до 100%. Я думав що так потрібно, до поки не подавився як люди розпакововують онлайн та як вона протискається, після цього я зрозумів що у мене ще й брак. Я натискав педаль доволі багато разів, більш менш вона тепер протискається, але лишились кусочки пластику... Перший раз мене так розчарувала Розетка. Купив 01.21.

Достоинства:
    Moza
    Недостатки:
    Розетка. Брак, коробку хтось вже відкривав до мене.

• Юрій

Дякую що попередили чуть не замовив тут

• Денис В***

Це дійсно необхідна річ для кожного, хто хоче отримати більше реалізму від симуляторів автоперегонів. Додавання третьої педалі повністю змінює ігровий досвід, роблячи його набагато автентичнішим та захопливішим.
    Основні переваги, які я відчув:
    Підвищений реалізм: Відчуття від педалі дуже наближені до реального автомобіля. Це дозволяє більш точно контролювати старт з місця, перемикання передач та техніку "heel-and-toe" (п'ятка-носок), що значно покращує занурення в гру.
    Якість збірки: Як і очікувалося від Moza, педаль виготовлена з високоякісної сталі, що гарантує її міцність та довговічність навіть під час інтенсивних гоночних сесій.
    Точність: Високоточний сенсор забезпечує швидку та точну реакцію на кожне натискання, що критично важливо для симуляторів.
    Простота інтеграції: Педаль легко інтегрувалася в мій існуючий педальний блок SR-P Lite і підключилася через програмне забезпечення Moza Pit House.
    Регулювання: Є можливість налаштування положення педалі для досягнення найбільш комфортної позиції.

Достоинства:
    Якість.
  • Денис В***

Педаль зчеплення Moza SR-P Lite Clutch Pedal є чудовим доповненням до двопедального набору R3/R5, що дозволяє розширити можливості симулятора та отримати більш реалістичні відчуття від керування автомобілями з механічною коробкою передач. Вона забезпечує високу якість збірки та точність роботи, яких очікуєш від продуктів Moza.
    Відгук про педаль зчеплення Moza SR-P Lite
    Плюси:
    Якість збірки: Педаль виготовлена із високоміцної сталі, що надає їй преміального вигляду та відчуття, а також забезпечує довговічність.
    Реалізм: Дозволяє виконувати такі прийоми, як старт зчеплення, перемикання "heel-and-toe" (п'ятка-носок) та дрифтинг, значно підвищуючи занурення в ігровий процес та контроль над автомобілем.
    Точність: Використовує 16-бітний кутовий датчик (angle sensor) з високою роздільною здатністю (65536ppr), що забезпечує плавне, послідовне та дуже точне введення даних.
    Сумісність: Розроблена як додатковий модуль (add-on) спеціально для педалей Moza SR-P Lite і легко інтегрується з базами R3 та R5 через програмне забезпечення MOZA Pit House.
    Налаштування: Програмне забезпечення MOZA Pit House дозволяє точно налаштувати криві педалі, мертві зони та чутливість. Також можна регулювати відстань між педалями та висоту поверхні педалі.