- Артём А***Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Являюсь "счастливым" обладателем этого девайса. Своих денег он не стоит. За 8400 грн. вы получите плеер без встроенной памяти, если что-то случится с картой, то послушаете разве что голоса космоса. Экран ужасный. Видно, что неровный, левая сторона западает в корпус. Как такое можно продавать, не знаю. Похоже, эти аппараты перед продажей никто не проверяет, а ведь за такие деньги это что-то такое, что претендует на "аудиофильский плеер", но увы. Программная начинка плохая, даже в дешёвых плеерах больше экранных опций чем здесь. Какого-то особенного звука не услышал, и видимо, не услышу. Так что "воспроизведение музыки без потерь" здесь можно описать как "посредственное воспроизведение музыки с плохим экраном и с потерей денег". Про высокую контрастность экрана можете даже не писать. Даже на древнем gameboy, по-моему, всё контрастнее, и видимость лучше. Так что больше я эти Surfans покупать не буду. И другим тратить деньги на эту ерунду не советую.
- Достоинства:
- Разве что внешний вид
- Недостатки:
- При включении плеера видно, что левая часть экрана уходит, западает вглубь корпуса
- ГеоргийОтзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
В целом хорош. Читает CUE файлы. Звучание в порядке. Из недостатков - проиграв последний файл в папке переходит к первому (по кругу), несмотря на настройки. В целом хорошо.
- Продавец RID
Дякуємо за відгук та тес-драйв плеєра. Гарного вам дня!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Брал для прослушки музыки через наушники, отлично звучит. Характеристики соответствуют заявленным. Об этом плеере очень много информации в интернете так что если брать в разряде "Купил и забыл" то это явно про этот плеер.
На момент получения (23.04.2024) инструкция и необходимое ПО было на плеере (для создания плейлистов, цифровая копия инструкции по эксплуатации а также ЦАП драйвера). Документация к драйверу на оф.сайте содержит необходимые поправки - рекомендую скачивать оттуда.
2 выхода - jack 3.5 для наушников и line out для колонок и прочего аудио
Интерфейс удобный и прост в использовании, нету часов но это личные вкусы. Есть выбор языка, самый ближний это английский.
Режим ЦАПа это слегка забавный метод использования данного плеера на случай если в вашем компьютере нету или сломались выходы на наушники. Из серьезных недостатков это блютуз - соединение устанавливается легко, но при воспроизведении ощутимы разрывы аудио, лучше через jack \ line out- Достоинства:
- Поддерживает все указанные форматы, хороший звук, режим ЦАПа, много места и карта памяти в комплекте
- Недостатки:
- Блютуз сильно хромает а так нету
- Продавец RID
Дякуємо за відгук та ваш досвід використання. Надіємось це допоможе при виборі іншим покупцям. Гарного використання!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Чохол пошитий на замовлення.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Купляв для прослуховування музики за блютузом по дорозі з пункту А до пункту Б. Звук відмінний. Дуже сподобався. Але нажаль повне розчарування щодо якості з'єднання. Слухати музику йдучі по вулиці практично неможливо. Постійні затикання музики, зникання звуку то з одного то з іншого вуха то з двох. Таке враження, що йдеш через якусь смугу радіоперешкод. Якщо стояти на одному місці вибравши попередньо місце де немає перешкод, то відмінно. В приміщенні теж відмінно. В русі просто неможливо слухати.
Перевііряв з наушниками Mifo FiiTii Hifi Pods TWS, а також з наушниками KZ ZAS 16 з блютуз гарнітурою KZ AZ09. Ефект той самий. Ті ж наушники з плеєром Sony працюють відмінно. Тобто проблема у плеєрі.
Питання тільки в тому чи це проблема конкретно мого примірника цього плеєра чи це технічна проблема цієї моделі.
Тепер викинувши 8600 грн. мушу шукати щось інше. Цей годиться тільки на прослуховуання музики вдома.- Достоинства:
- Звук відмінний
- Недостатки:
- Блютуз зв'язок просто неприйнятний
- Олег
Останнім часом зв'язок трохи покращився. Не знаю з чим це пов'язано. З погодою)) Чи може блютуз підключається за різними каналами як ВайФай і в цей раз канал підключення менш чутливий до перешкод. Взагалі суб'єктивно плеєр мені подобається і зовні і звук. Тому якщо комусь неважливий зв'язок за блютузом - рекомендую. Хоча може це просто проблема в саме моєму примірнику.
- Татьяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Рекомендую!
- Продавец RID
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування )
- дід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный
Завдяки геополітичній вакханалії доставка затягнулася щанайменьше на тиждень, але представники магазину відразу культурно — тобто у месенджері — зв’язалися, пояснили ситуацію і пару разів ще таргетували замовлення: «о, вже на складі», «вже відправляємо», «жваво шуруй на пошту — отримуй!». З урахуванням попередження о можливій затримці — прийшло своєчасно.
Отримавши залізяку, відразу ввімкнув у неї “вуши” та, не маючи змоги закачати щось свідоме (з коробки на карті лише пдфки з інструкціями, а я відразу побіг обмивати купівлю до бару), заблютузив із телефоном. Це значно зручніше ніж пхати навушники до телефону (а потім намагатися розрахуватися цею купою дротіву гастрономі), але музика непомітно, але досить непріємно, підгальмовувала — мабудь, знов завдяки геополітидорам, так як я ще пам’ятаю часи, коли інтернет був помітно жвавішим. Втім саме тому я і волію до стендалонного плеєру, а не всім цим сучасним хмарошкрябним технологіям.
Щодо самої байди — це просто оргазм для немолодого лампового пердуна. Дійсно, теплий ламповий інтерфейс нагадав мені мій колишній Creative Zen (середини 2к-х років), а дизайн — мініатюрну цеглину з зовнішними кнопками. Причому майже всі потрібні від плеєру функції ця крисотуля виконує. Я трохи погальмував, інвестигуючи, зхухлі воно бачить лише 4 виконівців з приблизно 20Гб закачаних файлів, здався та заглянув у доку. Нізащо не вгадаєте, яким клавіатурним комбо мені вдалося це пофіксити. Тому, да, на всяк випадок треба документацію якщо не прочитати (доречі такий собі експірієнс — розпечатку я навідь з окулярами не розгледів, та зі слов’янських мов немає перекладунавіть на польську), то хочаб зберігти на всяк випадок.
Підсумовуючи, я погано уявляю, кому з сучасної молоді підійде цей олдскульний цеглюк, але я у захваті. І магазин у сучасні лайнові часи досить добре спрацювава.
Дякую, та вибачте за відгук :)- Достоинства:
- кльовий
- Недостатки:
- через гадське пуйло довго чекав замовлення
- Продавец RID
Нам приємно читати такі відгуки, як ковток свіжого повітря. Дякуємо, звертайтесь знову до нас