Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Переноска MPS ECO PRATIKO 2 plast 55 х 36 х 36 см (8022967071246)

Код:  449471954
Оценка пользователей 3.86/5
  • Юлія Г***

якість хороша

• Светлана З***

Немає білих двох заглушок,чи фіксаторов сірих

• Оксана П***

Непогано як для котика 5 кг

Достоинства:
    Простора
    Недостатки:
    Відсутні кріплення на задній частині переноски

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Козарь В***

Придбав переноску вчора. Легка сбірка. Простора, як для кота 8кг. Гарна якість.

Достоинства:
    Просторий, гарна ціна, якість
    Недостатки:
    Чорний колір

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "MPS"!

• Ірина

Приїхала геть маленька, хоча якість за такі гроші непогана

• Юлія Г***

Гарна, велика, міцна

Достоинства:
    Велика
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "MPS"!

• Анастасія К***

Привіт.Хочу подякувати за класну річ.
    Вмістка, велика,простора переносочка.
    Киця не вилазить звідти,а значить, нова хатинка сподобалась!Є де розвернутися, і доступ більший до повітря.Доставлено дуже хутко, ДЯКУЮ!!!

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "MPS"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Бажаємо Вам гарного дня!

• Наталья

За такі гроші, це дуже хороша переноска

• Катерина Д***

Не було однієї детальки для фіксації дверок!

Недостатки:
    Відсутність всіх деталей

• Катерина Д***

Не можу промовчати. Звернулась до підтримки з проблемою - відсутність всіх потрібних деталей для фіксації дверцят переноски. На що отримала відповідь: "На жаль, оскільки, після отримання товару пройшов досить тривалий термін, у нас немає можливості перевірити на якому етапі деталь була втрачена. Також, на жаль, в цьому випадку, доукомплектація товару неможлива. Будемо вдячні за розуміння." І знаєте, що я скажу, я звернулась до іншого магазину, які також продають такі переноски і вони знайшли для мене потрібні детальки, і відправили комплектуючі зовсім безкоштовно, вони допомогли мені, хоча переноску купувала я не там. І їм не байдуже на людей! Що не можу сказати про ваш магазин. Я розумію, що виробник не ви і не можете проконтролювати чи є повна комплектація і тд. Але ситуація неприємна.

• Вовкогон Л***

Переноска з зовнішнього виду чудова але мій кіт, вибиває дверку моментом, замочки мабуть для хом,яків, потрібно укріплювать двері. Скористатися не змогла.вага кота 6,200. Не рекомендую.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Слабі дверцята.
  • Вячеслав П***

Товар хороший, внимательность комплектовщиков - нет. В комплекте не было одного из 4-х креплений дверцы. Как будем решать - отправлять назад или вышлете замену?

Достоинства:
    Легкая, вместительная
    Недостатки:
    Некомплект

• Вовкогон Л***

Спожобалась.

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "MPS". Бажаємо Вам гарного дня!

• Світлана З***

Гарна переноска. Брала за акційною ціною для котів. Найбільший важить 8-9кг. Вже була у використанні. Сподівають, що якість пластику у подальшому не підведе.

Достоинства:
    Містка переноска за нормальну ціну. Легко збирається.
    Недостатки:
    Поки не помітила.

• Євгеній Є***

Загалом для цієї ціни, якість не погана. Недолік те, що ручка дуже тонка та гостра. Якщо всередині буде тварина вагою 10-15 кг.,рукам буде непереливки

Достоинства:
    Ціна. Доволі якісна
    Недостатки:
    Тонка ручка

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "MPS"! Щ Бажаємо Вам гарного дня!