Отзывы покупателей о Маршрутизатор Mercusys MR62X WiFi6 / AX1500 / 1Гбит/с / поддержка технологии MESH

Оценка пользователей 4.38/5
  • Василь Ц***

Налаштував дві окремих мережі для різних частот. У мережах постійно 8 споживачів. Блок живлення 12В, 1,5А - це інформація для тих хто хоче підключити з павербанка. В мене вийшло через перехідник USB2.0 - роз’єм роутера 12В. Але на 12В він видає 0,8А. Тож, із двох таких перехідників один потягнув цей роутер, з іншим він перезавантажувався раз в 15 хв. Повербанка на 10000мА вистачає на ~5 годин.

Достоинства:
    Дешевий, компактний
    Недостатки:
    За таку ціну нема
  • Сипливый С***

Все ок

Достоинства:
    Наравится
  • Сергій В***

Працює, але інтернет не роздає, відсутнє інтернет з'єднання!!!
    Буду повертати товар!!!
    Сумно!!!!

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    інтернет не роздає, відсутнє інтернет з'єднання!!!
      Представник бренду

Вітаємо! Ви проводили налаштування роутер, якщо ні і вам потрібна допомога з налаштуванням, рекомендуємо звернутись до технічної підтримки Mercusys.
      Email: [email protected];
      Телефон: 0 800 50-00-93, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.

• Ярослав І***

Дуже добрий роутер, до цього був TP-Link WN841, почав погано працювати, граю я в онлайн ігри, тому мені треба щоб був добрий інтернет і ловив через стіни, цей роутер Mercurys дуже зручний в розташуванні бо він маленький, і дуже гарний інтернет раніше через стіну і двері був 15 мб/с у speedtest зараз 90 , оскільки в мене тариф не гігабітний тому така швидкість

Достоинства:
    Швидкий інтернет, пробиває через стіни
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • ОЛЕГ Л***

Удобное приложение для настройки. Если правильно все ввести, настройка происходит за 3 минуты. Работает стабильно. Доволен

Достоинства:
    Низкая цена
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Юлія

Все влаштовує, набагато крутіший за той, що був від укртелеком, але слабкуватий сигнал, можливо є яка причина в стінах.

• Олександр П***

Наче налаштував все, працює вже тиждень. Подобається поки шо. Регує швидше за старий, потужність теж більша, тепер усюди дістає через 3 стіни.
    Єдине не можу зрозуміти як налаштувати шоб через застосунок на нього заходило коли я не дома з іншої мережі,бо тоді нема сенсу в застосунку.

• Віктор Ж***

Нема вказаного режиму RANGE EXTENDER. Брав щоб розширити мережу і під'єднати ПК через патчкорд, не вдалось.

Повернув товар, через 2 дні повернули кошти без якихось уточнень чи претензій.

Звернувся до української підтримки Mercusys - вони просто легенди, усе пояснили і порекомендували інші залізяки, їм респект тому оцінка 5.

Достоинства:
    Підтримка
    Недостатки:
    НЕМА RANGE EXTENDER/REPEATER/WDS/BRIDGING
  • Леонид Г***

Додаток - топчік.
    Встановлення було легке. Покищо наче все гуд

• Богдан Н***

Wi-fi чудовий підключився Ok

• Віталій

Взяв на заміну Netis N3, який просто через тиждень роботи перестав працювати. За свої гроші достойний пристрій

Достоинства:
    Компактний, стабільна робота, легкий в налаштуванні.
    Недостатки:
    Тільки 2 LAN порта
  • Роберт Б***

Брав через те, що в характеристиках зазначено режими "Міст" та "Репітер". Після підключення з'ясувалось що ці режими відсутні взагалі, від слова "зовсім" - працює тільки у режимі або роутера або точки доступу. І все.
    Повертаю

• Андрій С***

У застосунку і веб інтерфейсі різний функціонал!

• Максим У***

Сутки у меня, наблюдаются зависания, приходится перезагружать, хотя хар-ки заявлены не плохи, послежу за работой ещё пару дней если что прийдётся менять на другой...

Достоинства:
    Парочку
    Недостатки:
    Есть
    • Максим У***

Хочу дописать, зависает он, решил заменить на другой, даже не знаю...

• Михаил Д***

Підключення легке, але на наступний день з ранку роутео перестава роздавати інтернет, чекаємо що буде далі

Продавец: Rozetka

Мне подходит, работает WiFi6 и его основные плюшки. Явно лучше чем был 10 летний Сяоми.
    Один из самых, если не самый доступный роутер с АХ, так что если хотите испробовать технологию, то вперёд. Не виснет. не греется, удобное меню для настроек, настроек много и они не навязчивы.

Плюсы: мобильное приложение, EasyMesh и нормальная локализация.

Минусы:
    - одноядерный проц, 128 оперативы
    - всего 4 канала на 5 ГГц, так что если брали целью сместиться в диапазоне, что бы не пересекаться с соседями, то стоит подумать подойдёт ли вам.
    - отсутствует BeamForming, но за такую цену и неудивительно. Остальное на месте.

В общем если готовы доплатить стоимость шаурмы, то доплатите и возьмите что-то другое, тот же MR70X (пишу, что бы продавцу не было, что накупили этих вялых коробочек на продажу). Ну или Арчера возьмите классического.

Достоинства:
    Маленький, компактный, что нравится. А не огромные лопаты как в стандартном исполнении.
    Недостатки:
    Всего 4 канала 5 ГГц.
    • Господар_твоєї_кружки

Прошло 2 недели, полёт нормальный. Не виснет, не перезагружал, не греется. Стабильно работает.

ПС
      Да, я брал не тут, но какая разница.

• Роман Н***

Друже, Beamforming присутній!
      Це підтверджується характеристиками з офіційної сторінки роутера.

• Господар_твоєї_кружки

Дай скрин или ссылку на сайт, что есть Beamforming, Интересно просто, в даташите с офф сайта не нашёл такой инфы. Если есть, то супер.